Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 16, 10:05)
Kirpt atseit nuo ausytes iki ausytes reikia, o pati landa atsiverčia savaime g.gif

o cia kas dabar??? tai nuo ausyte iki ausytes- landa??? g.gif
Atsakyti
Tai va, kad ir kad aš nežinau. Tik ties parašyta buvo. Kur Srauni upe įdėjo, tai matyt pas tą Iriną, kad ir kiti bačiukai yra aukštu užkulniu labai. O paskui ir kitos rusaitės rodė savo bandymus pgl tą formą, tai gražūs gavos. Bet pabandyt tai aš nedrįstu "nuo ausytės iki ausytės" smile.gif
Galvojau gal jūs protingesnės už mane bigsmile.gif
Atsakyti
Nu man tai nepatinka tie ale kedai. Tas uzkulnis kazkaip netvirtai atrodo ir su tokiu kapitaliniu padu issimals ten viskas. Nu nea man. schmoll.gif

Baikit kosmarus sapnuot. Matyt vitaminu trukumas. Juk pavasaris. As vakar pipirus, pomidorus sejau, siandien eisiu namus apsikuopt. Ryt jau gal ir pavelt iseis.

Geros dieneles, darbstuoles jus 4u.gif
Atsakyti
Bet jaučiu pagal tokį šablona galima padaryt aukštą keltį. Man dabar labai kažko rūpi technologiniai dalykai.
Pas mane pomidorai jau dygsta, dabar pašoviau duoną kept, reiktų dar medelius eit balint arba velt... Vaikas pasveiko, kitas kol kas nesusirgo, nuotaika puiki, o aš tingiu baisiai ir SM sėdžiu... mad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Turiu pora klausimeliu... Jus darydamos slepeciu sablona i ilgi pridedate daugiau nei i ploti? Jei vilna traukiasi mazdaug 30 procentu, tai nuo ilgio ji susitraukia daugiau nei nuo plocio? Pagal sita principa dariau sunelio svarkelio sablona ir viskas, berods gavosi neblogai. Pasidariau tada slepeciu sablona ir jos man atrodo labai ilgos. O, kiek matau slepeciu pamokeliu, sablonai taisyklingai is visu pusiu padidintos pedutes. Labai nesinori padaryti keliais dydziais per ilgu slepeciu blink.gif
Ir dar vienas klausimelis, kaip jus padarote iskirpima taisyklingu krastu? Dariau mazylei aulinukus ir iskirpus anga kojytei ikisti ir toliau veliant krastas pasibangavo, toks nei sioks nei toks gavosi...
Atsakyti
rasiau, rasiau Varliui - ir pradanginau zinute...

jei veliu is karsinio - sablona didinu 1,5-2cm aplink, jei is sluoksnos - tai je maziausiai per kokiu 3-4cm (i ploti tai tikrai 4cm).
anga galutinai kooreguoju jau po kociojimo kilimelyje - tada ja gerokai apveliu pirstais.

Besijuokianti, kaip smagu, kad taviske jau sveika. Mano mazius siandien gavo antibus jau, o su didziuoju bandysim issiversti be ju. Idomu, kaip musu siuntinys is BG, kurioje vietoje guli jau.

p.s. varliau, dar pasitikslinau - su sluoksna, bendrai sablona per abi puses i ploti didinu tikrai 4-5cm, o i ilgi po 2cm is galu. Man taip gavosi geras dydis. Idomu kaip kitos pasirenka skaiciukus g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 16 kovo 2011 - 11:35
QUOTE(Trakst @ 2011 03 16, 09:50)
Nu man tai nepatinka tie ale kedai. Tas uzkulnis kazkaip netvirtai atrodo ir su tokiu kapitaliniu padu issimals ten viskas. Nu nea man.  schmoll.gif
Baikit kosmarus sapnuot. Matyt vitaminu trukumas. Juk pavasaris. As vakar pipirus, pomidorus sejau, siandien eisiu namus apsikuopt. Ryt jau gal ir pavelt iseis.
Geros dieneles, darbstuoles jus  4u.gif

aš košmarų nesapnuoju - pas mane jie realiai vyksta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(varlius @ 2011 03 16, 11:20)
Sveikos  4u.gif  Turiu pora klausimeliu... Jus darydamos slepeciu sablona i ilgi pridedate daugiau nei i ploti? Jei vilna traukiasi mazdaug 30 procentu, tai nuo ilgio ji susitraukia daugiau nei nuo plocio? Pagal sita principa dariau sunelio svarkelio sablona ir viskas, berods gavosi neblogai. Pasidariau tada slepeciu sablona ir jos man atrodo labai ilgos. O, kiek matau slepeciu pamokeliu, sablonai taisyklingai is visu pusiu padidintos pedutes. Labai nesinori padaryti keliais dydziais per ilgu slepeciu  blink.gif
Ir dar vienas klausimelis, kaip jus padarote iskirpima taisyklingu krastu? Dariau mazylei aulinukus ir iskirpus anga kojytei ikisti ir toliau veliant krastas pasibangavo, toks nei sioks nei toks gavosi...

darydama tiek tapkes tiek pirštines darau į ilgį daugiau nei į plotį smile.gif Nežinau kuo vadovaujuos, jau inttuityviai daug ką darau smile.gif

O iškirpimas taip: pirma išsikerpi mažą skylę, ar ti prakerpi, ištrauki šabloną, sukočioji kie kočiojas, tada dari formą ir iškerpi gražiai. Ir jau nebekočioji, tik formuoji rankom ir tada apsivelia gražiai smile.gif O lygus iškirpimas, na kaip pasiseka. MAn kartais gerai, kartais mažiau gerai gaunas smile.gif
Svarbu nebekočiot iškirpus jau normalia skyle
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 16, 12:32)
rasiau, rasiau Varliui - ir pradanginau zinute...

jei veliu is karsinio - sablona didinu 1,5-2cm aplink, jei is sluoksnos - tai je maziausiai per kokiu 3-4cm (i ploti tai tikrai 4cm).
anga galutinai kooreguoju jau po kociojimo kilimelyje - tada ja gerokai apveliu pirstais.

Besijuokianti, kaip smagu, kad taviske jau sveika. Mano mazius siandien gavo antibus jau, o su didziuoju bandysim issiversti be ju. Idomu, kaip musu siuntinys is BG, kurioje vietoje guli jau.

p.s. varliau, dar pasitikslinau - su sluoksna, bendrai sablona per abi puses i ploti didinu tikrai 4-5cm, o i ilgi po 2cm is galu. Man taip gavosi geras dydis. Idomu kaip kitos pasirenka skaiciukus  g.gif .

QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 16, 12:41)
aš košmarų nesapnuoju - pas mane jie realiai vyksta biggrin.gif
Papildyta:
darydama tiek tapkes tiek pirštines darau į ilgį daugiau nei į plotį smile.gif Nežinau kuo vadovaujuos, jau inttuityviai daug ką darau smile.gif

O iškirpimas taip: pirma išsikerpi mažą skylę, ar ti prakerpi, ištrauki šabloną, sukočioji kie kočiojas, tada dari formą ir iškerpi gražiai. Ir jau nebekočioji, tik formuoji rankom ir tada apsivelia gražiai smile.gif O lygus iškirpimas, na kaip pasiseka. MAn kartais gerai, kartais mažiau gerai gaunas smile.gif
Svarbu nebekočiot iškirpus jau normalia skyle

Dekuj, mergaites uz paaiskinimus smile.gif Bandysiu i ilgi biskiuka daugiau dadeti. Ziuresim kas gausis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlius: 16 kovo 2011 - 12:08
Bandyk, atrasi savo buda, man kazkaip labiau is plocio susitrauke g.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 16, 13:13)
Bandyk, atrasi savo buda, man kazkaip labiau is plocio susitrauke  g.gif

Tai cia gal priklauso nuo to kaip pasidejus kocioji bambukinej? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste-G @ 2011 03 16, 13:44)
Tai cia gal priklauso nuo to kaip pasidejus kocioji bambukinej?  g.gif

gal kazkiek, bet nepasakyciau.
siaip as visom kryptim daug maz vienodai pakocioju, o is ilgio dar ir daugiau. Labiausiai megstu rankomis trint.
Atsakyti
Kadangi dabar esu tokios apie save nuomones, kad nemoku nieko daryt ir ne tik velt, tai mano patarimai gal ir ne naudingi, o gal ir naudingi... nezinau. Niekad nieko neskaiciavau. Kazkada vienoj is pirmu temu uzmaciau, kaip formules isvedineja priklausomai nuo to kiek traukiasi vilna ir atidejau bandyma velt kuriam laikui. Galvojau, kad tokiam vidutiniam protui, kaip mano - tai neikandama. Istiesu, tai viska darau is nuojautos. Kartais ta nuojauta megsta papokstaut ypac jei veliu is naturalios, nedazytos vilnos. Su sluoksna man dirbt paprasciau. Sablonui uzmetu kazkur 5 cm is galu ir 3 cm is sonu (salyginai). Nors jei ir didesni paiimi, sluoksna gali davelt iki mazesnio dydzio ( gera sluoksna). smile.gif Buna jei sluoksna trumpesnio plauko, slepete labiau "nori" trumpet, bet ne siauret... Ai ir aplamai kuo toliau i miska tuo daugiau medziu... Kuo daugiau vilna ciupineju, tuo labiau suprantu, kad nieko as nesuprantu. doh.gif

Iskirpta krastuka aptrinu muilinu vilnos gabaleliu. Kai darau slepetes su gumute, tai iskirpt reikia iskart reikiama anga, tai velimo eigoj apsilygina krastas, o jei be gumutes ir noriu padailint, tai irgi i pacia pabaiga netempiu. Dar po kirpimu koki virduli karsto vandens isnaudoju. Gal nieko baisaus, jei matosi kirpimo linija, bet man asmeniskai nepatinka, todel sau as turiu nusistacius, kad reikia ja uzvelt. Vis Kazi prisimenu. Tai maciau ten slepetes, kur per kirpimo linija galima buvo sluoksnius suskaiciuot ir netgi juos atskirt viena nuo kito.

srauni_upe
tikrai grazus ir geri tavo darbai ir jokiu cia kosmaru nera. Tiesiog reikia tai priimti, kaip pamoka, ja ismokti. Betkoks patyrimas yra naudingas, jei is to gali pasimokyt. As itariu, kad tai vilnos kalte. Nors buna ir nesiotoju, labai greit sunesiojanciu daiktus. Kaip bebutu gaila, bet nieko nera amzino.
Atsakyti