raganele gražios tapkės, ar įvėlei servetėlę ar prisiuvai?
QUOTE(saulyte2 @ 2011 03 15, 19:03)
aš sau esu nusivėlusi pirštines nei plonos nei labai storos, nešioju visa žiema ir vairuoju, tai neprakiuro, o buvo apsipumpuravusios, išploviau ir vėl normaliai, kitas vėliau truputi plonesnes, padovanojau bet nežinau kaip nešiojosi.
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 15, 19:24)
Mano laiko nuo Kalėdu intensyvaus nešiojimo , sniego , truputi matė ir kalnu.Neprakiuro tik apsipumpuravo , bet nurenki pumpurusrinkikliu i vsio
Nu aš syu vienom vežimą stumdau ir gyvos, tai nežinau ko su juodom pasisekė taip
ir gražios ir kokybiškos atrodė Gerai nors dovanojau o ne pardaviau, tai taip liūdna dėl jų.. tikrai tikėjaus kad jos ilkgiau gyvens.. dabar bijosiu kam ir daryt pirštines...
Papildyta:
raganėle, gražios tavo taputės
Papildyta:
Dar ka nors pasakys, kad suplyšo mano daiktas ankščiau laiko - keisiu profesiją
QUOTE(saulyte2 @ 2011 03 15, 20:43)
raganele gražios tapkės, ar įvėlei servetėlę ar prisiuvai?
ačiū įdaigsčiau į dar nesuveltą ir tada vėliau "įprasta tvarka", tokie stori įvėlimai man patikimesni prikabinti.
čia įdomiai kedus radau http://www.flickr.co...j67/5057753952/
QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 15, 20:54)
sunkoki padai, nors man labai knieti kokius padukus prilipint savo kedukinėm šlepetėm ir paverst batukais. Dabar nešiojamiausios mano tokios žalios aguoninės su raištukais, tokiu oru kaip šiandien - į terasą pirmyn atgal jau zujam, tai į vyro kroksus su visom tapkėm įšoku būt gerai kokį išradimą pasiklijuot, vaikams irgi.
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 15, 18:51)
Bet jau galėjai ir patylėt , nu taip užpavydėjau
Negalėjau
QUOTE(raganele @ 2011 03 15, 20:45)
Jetus, juodkrantė, be vaikų pasaka...
Krinzeliai tai humanoj pamatyta servetėlė pamačiau ir būtinai turėjau imt, taip ir pasistojo tepkių kaimiškas vaizdelis:
Krinzeliai tai humanoj pamatyta servetėlė pamačiau ir būtinai turėjau imt, taip ir pasistojo tepkių kaimiškas vaizdelis:
Nesakyk
Fantastika Vogsiu įdėją su servetėlėm
QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 15, 21:50)
Dar ka nors pasakys, kad suplyšo mano daiktas ankščiau laiko - keisiu profesiją
Galėsim kartu naujos ieškot, šiandien švogerka pasakė, kad tapkėse pratrynė skylę pade ties didžiuoju pirštu Kiek ten, berods keturis mėnesius nešiojo Na, bet nuolat su jomis, su vaikučiais namie pastoviai, tai naujas pažadėjau ir tiek
QUOTE(Šelma @ 2011 03 15, 21:12)
Galėsim kartu naujos ieškot, šiandien švogerka pasakė, kad tapkėse pratrynė skylę pade ties didžiuoju pirštu Kiek ten, berods keturis mėnesius nešiojo Na, bet nuolat su jomis, su vaikučiais namie pastoviai, tai naujas pažadėjau ir tiek
nu su mano draugės tapkėm lyygiai tas pats, bet kai dvi tokios pribloškiančios naujiesnos per vieną savaitę - tai biški per daug...
QUOTE(Šelma @ 2011 03 15, 21:12)
Į sveikatą aš jau ir senus megztinius su pynėm nužiūrėjau a mažu gausis kas įdomaus
QUOTE(raganele @ 2011 03 15, 21:16)
Į sveikatą aš jau ir senus megztinius su pynėm nužiūrėjau a mažu gausis kas įdomaus
as tai turiu naturaliulininiu siulu, bet tingiu galvot ka nert.... reoiks gal kokiu schemu pasivogt... seniai idėją audžiu Tai gau būtų trys mainstreamai kolekcijoj kol kas skylių neišnešios...
oi nerti tam kad įvelt man gaila būtų, apnert veltinį tai patinka. Įvėlimams man tik jau pagyvenusios servetėlės ar kokie gražių tekstūrų daikčiukai planuojasi - savaitgalį mamos spintas iškuičiau, o gėrio kiek prisitempiau
labas rytas,
raganele jaukios slepetes. As gelytes ivelinejau vienom slepetem, kur Kazy pardaviau, nespejau nei nufotkint. Nu nepatiko man. Viena gele isivelia, kita nenori... Gal kazka ne taip dariau, bet padariau.
Šelma faina, smagu, dziugu uz tave, kad pailsesi. Po atostogu bus ir ikvepimas ir upas. Nu laaaabai faina. Nusipelnai, beje, kaip ir visos mes. Bet va reikia is taves pasimokyt, kaip veikt. As vis neprisiruosiu... tik svaicioju, svaicioju.. O, kaipgi vargsui vyrui du vaikus paliksi?... Zinia, tavo juk 5. Zaviuosi jusu seima.
raganele jaukios slepetes. As gelytes ivelinejau vienom slepetem, kur Kazy pardaviau, nespejau nei nufotkint. Nu nepatiko man. Viena gele isivelia, kita nenori... Gal kazka ne taip dariau, bet padariau.
Šelma faina, smagu, dziugu uz tave, kad pailsesi. Po atostogu bus ir ikvepimas ir upas. Nu laaaabai faina. Nusipelnai, beje, kaip ir visos mes. Bet va reikia is taves pasimokyt, kaip veikt. As vis neprisiruosiu... tik svaicioju, svaicioju.. O, kaipgi vargsui vyrui du vaikus paliksi?... Zinia, tavo juk 5. Zaviuosi jusu seima.
Srauni upe, baik čia pasakot košmarus. Šiąnakt sapnavau, kad motera į pardą suplyšusias tapkes mano gražino, košmarų košmaras.
O tų kedų kur įdėjai, labai įdomus šablonas, ta irina osinkoj kažkada įdėjus buvo (pagal tokius atseit visas tapkes velia), vis žiūrinėju aš į jį ir niekaip nedrįstu pabandyt. Va toks va:
Kirpt atseit nuo ausytes iki ausytes reikia, o pati landa atsiverčia savaime
O tų kedų kur įdėjai, labai įdomus šablonas, ta irina osinkoj kažkada įdėjus buvo (pagal tokius atseit visas tapkes velia), vis žiūrinėju aš į jį ir niekaip nedrįstu pabandyt. Va toks va:
Kirpt atseit nuo ausytes iki ausytes reikia, o pati landa atsiverčia savaime