Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Aš tašes kraunuos ir po poros dienų lekiu per pusę Lietuvos, kad tik nuo darbų kuo toliau nail.gif:
Atsakyti
Tai kur, Selma, trauksi?
Baltai pavydziu, nes pas mane siuo metu juodas dryzis...
Atsakyti
Grįžtant prie temos, va ką tik iš skalbyklės - išsigręžė:
user posted image

Mintis buvo kaimietiškas padaryt, tas rudas. Truputį perstoras reikalas įvėlimui, teks maskuot prakirpimo kraštus, matyt apnersiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 15 kovo 2011 - 16:32
QUOTE(kadabra @ 2011 03 15, 17:30)
Tai kur, Selma, trauksi?
Baltai pavydziu, nes pas mane siuo metu juodas dryzis...

Juodkrantėn rolleyes.gif Kiekvienais metais su drauge ten pavasarį sutinkam wub.gif Ir B gera proga prisiminti vaikų auklėjimus cool.gif

Imk 4u.gif Po juodo visada balta, juk žinai smile.gif
QUOTE(raganele @ 2011 03 15, 17:31)
Mintis buvo kaimietiškas padaryt, tas rudas. Truputį perstoras reikalas įvėlimui, teks maskuot prakirpimo kraštus, matyt apnersiu.

Rudų krenzeliai įdomūs, galima iš arčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 03 15, 17:55)
Imk  4u.gif Po juodo visada balta, juk žinai  smile.gif

aha, o kartais visai zopa cool.gif (atsiprasau)
Atsakyti
Baikit, panos, kas jums čia daros 4u.gif . Aš labai gerai atsimenu kai mano dukrai diagnozavo astmą per ašaras gyvenimo kurį laiką nemačiau, kol vieną dieną viena mama astminukų temoj neparašė, kad kaip aš jums pavydžiu, jūsų vaikai sveiki, o josios paralyžuotas. Nuo tada nustojau bliaut...

Visada gali būti dar blogiau, o kai dejuoji tai gyvenimas specialiai dar dadeda... Paguodžiau atseit doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 15, 18:34)
Visada gali būti dar blogiau, o kai dejuoji tai gyvenimas specialiai dar dadeda... Paguodžiau atseit doh.gif  smile.gif

aha, tikrai biggrin.gif
bet tu teisi.

Raganele, man tos su nerinukais grazios wub.gif
Atsakyti
Juodkrantėn

Bet jau galėjai ir patylėt , nu taip užpavydėjau ax.gif
Atsakyti
Vėl skūsiuos dėl pirštinių, tai labai prašau pagalbos, jas gaminusių, dėvėjusių...

Pamenat tokia sjuodas pirštines dariau, gražios buvo. Nu tai va draugė jas per mėnesį sunešiojo, bet ji ir vairavo su jom ir va išnešiojo skylę ties smiliumi ir didžiuoju pirštu ties pagalvėlėm. A pirštinių darius mažai dar ir atsileipimų apie dėvėjimasi irgi nedaug. Tai galvoju, gal kas turi patyrimų kokių? Ir beje jos vistiek burbuliavosi, nors buvo suveltos gerai...
Atsakyti
aš sau esu nusivėlusi pirštines nei plonos nei labai storos, nešioju visa žiema ir vairuoju, tai neprakiuro, o buvo apsipumpuravusios, išploviau ir vėl normaliai, kitas vėliau truputi plonesnes, padovanojau bet nežinau kaip nešiojosi.
Atsakyti
Mano laiko nuo Kalėdu intensyvaus nešiojimo , sniego , truputi matė ir kalnu.Neprakiuro tik apsipumpuravo , bet nurenki pumpurusrinkikliu i vsio ax.gif
Atsakyti
Jetus, juodkrantė, be vaikų bigsmile.gif pasaka...

QUOTE(Šelma @ 2011 03 15, 16:55)
...

Rudų krenzeliai įdomūs, galima iš arčiau  bigsmile.gif

Krinzeliai tai humanoj pamatyta servetėlė biggrin.gif pamačiau ir būtinai turėjau imt, taip ir pasistojo tepkių kaimiškas vaizdelis:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 15 kovo 2011 - 19:45