Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Katinytis @ 2011 03 15, 12:18)
Ridinėjasi ridinėjasi, beveik kaip tavo avinas avatare  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tik avins pas mane ir tesiritineja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 15, 12:17)
ne velnio niekas nesiritineja... apsiniauke  verysad.gif

tu gi pas mus is pietu biggrin.gif

QUOTE(Trakst @ 2011 03 15, 12:22)
sunu kakuciai is po sniego lenda. Ech pavasaris.  rolleyes.gif  Einu pipiru, pomidoru set.

jau tie kakuciai doh.gif , kiekviena pavasari teritorija apsirenku.
as jau ant palanges auginu pomidoriukus (turi po tikruosius lapelius jau) ir paprikos sudyge wub.gif
Trakst, nepyk, bet man tas vaizdas uz salio grazesnis, ta prasme, labiau aki traukia wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 15, 12:33)
tu gi pas mus is pietu  biggrin.gif

jaaaaaaaaauuuuuuuuuuu pagaliau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 15, 12:34)
jaaaaaaaaauuuuuuuuuuu pagaliau... doh.gif

kas pagaliau biggrin.gif ? tave mano mintys erzina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 15, 12:33)

Trakst, nepyk, bet man tas vaizdas uz salio grazesnis, ta prasme, labiau aki traukia  wub.gif  biggrin.gif

Nepykstu. Ypac dabar zalumos taip norisi... O salikas... mano antras blynas is saliku cia. Pradziu pradzia. MB jis labai grazus, vis nesupranta, ko jis man nepatinka. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 15, 12:45)
kas pagaliau  biggrin.gif ? tave mano mintys erzina  tongue.gif

saule ir pas mus pagaliauuuu
Atsakyti
del tu saliku tai idomi sitacija, per kazi pvz daug kas sake, kad perploni atseit, drauge turejo toki irgi viena pirmuju an saves uzsirisus, storesni tipo siferio gabala, tai viena pirkeja jau prase parduot jai nuo saves nusiemus, nes atseit jai tokio storo reikia, ir ne ji viena norejo storesnio, gal cia skonio reikalas, man rodos vientisu taisykliu cia neegzistuoja, man tai plonyciai patinka, bet kartais ir stori labai zavus, priklauso nuo formos, nuo turinio kai sakant smile.gif
Atsakyti
O ko jūs apie šalikus tapkių temoj smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 15, 14:49)
O ko jūs apie šalikus tapkių temoj smile.gif .

ai taip cia, kurybinis nuokrypis smile.gif
Atsakyti
Man tai jau šiferis jokiu budu schmoll.gif , mačius šimtais ir savo turiu kruva dėžėj, bet nei sau nei draugams neduodu, kada nors pribresiu perdirbt i ka nors .Ir galit sakyt ka norit , bet šiferio aš dar nemačius žavaus tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 15, 15:36)
kada nors pribresiu perdirbt i ka nors .

Padėkliukus kavos puodukams bigsmile.gif

Aš atostogauju jau, stalą ištrėmiau verandon ir dešimčiai dienų bim bam po uglam biggrin.gif
Atsakyti
Aš galvoju , kad atostogauju, bet pasirodo taip galvoju tik aš .Jau net vakare teks dirbti ax.gif
Atsakyti