Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(barric @ 2011 03 15, 07:38)
lant grindu?? o tai suslaps gi grindys smile.gif

salikutis va cia (nors ir ne i tema cia)

Tai ant grindų pasikloji burbulinę ar dar kokį kitą celofaną ir dėlioji sau mirksiukas.gif Aš kambaryje buvau išsidėliojus, nes vonioj netilpau lotuliukas.gif
O kokia medžiaga ten? Linas? Simpatiškas, bet tikrai gal ilgesnio ir platesnio reiktų 4u.gif
Atsakyti
Dzūkė dingus visai. Aūūū...
A kur to lino, tokio kiauro, gaut?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 15 kovo 2011 - 09:46
Labas rytas,

barric
atleisk, bet man kazkaip neinformatyvi nuotrauka, kazko, nors neatmetu, kad ir mano smegenys gali sunkiai informacija priimti lotuliukas.gif . Nu ir kaip gi tu susigalvojai salika skalbianken kist. doh.gif NU NEGALIMA !!! Salikas turi but purus, minkstas, ne standus. Net kocioji atsargiai, jei metau tai tik kelis kartus, kad tik nesukietetu. Man skalbimo masina netinkamas aparatas velimui net ir slepetem. Rankom gali kontroliuot procesa gi. Bet susitraukimai audinio atrodo isties zavingai man.

Besijuokianti Vilniuj prie Kalvariju turgaus. Itariu Kaune, bazese turetu to lino irgi but. mirksiukas.gif

Siandien jau noriu velt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 03 15, 10:55)
Siandien jau noriu velt  thumbup.gif

sveika sugrizus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 03 15, 10:44)
Tai ant grindų pasikloji burbulinę ar dar kokį kitą celofaną ir dėlioji sau mirksiukas.gif  Aš  kambaryje buvau  išsidėliojus, nes vonioj netilpau  lotuliukas.gif 
O kokia medžiaga ten? Linas? Simpatiškas, bet  tikrai gal ilgesnio ir platesnio reiktų 4u.gif

ner pas mane ant grindu tiek laisvos vietos, permazas butas smile.gif medziaga tai toks storas merlius

skalbenken dejau tik grezti, na siaip man visai patinka, pasiliksiu ji, bet darysiu dabar kita, be skalbenkes, cia siaip mano visokie eksperimentai, bandau ir taip ir kitaip, ziuriu kas gaunasi, mokausi is klaidu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 15, 09:45)
Dzūkė dingus visai. Aūūū...
A kur to lino, tokio kiauro, gaut?

Fuuuf, sergam...ne tik , kad nėra noro kažką daryt, rašyt/komentuot, bet ir skaityt blush2.gif , akys ima ašarot...
Atsakyti
Labas visoms. Nu va, vienos ligos verysad.gif Sveikit visos greičiau, nuotaikėlės pagerės.
Manęs jos irgi neaplenkė

Juperi, sveikinimai tavo dukrytei happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 15 kovo 2011 - 10:42
Apie grežima skalbiankėj rankiniu ir tapkiu yra sakiusi labai žinoma LT vėlėja, bet šalikai ir klojasi ne visad dvigubu klojimu ir veliami kitaip .Skalbiankėj ar šiaip kočiojant per daug jau padarai šiferi, o ne šalika mirksiukas.gif .Na bet klaidos moko tikrai.
Dzūkel, tik neverk ka, nu praeis ligos , jei tai nemirtinos aaaaaaaaaaaaaaa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 15 kovo 2011 - 10:50
Sveikos,
Besijuokianti, pabandyk i lino namus laisves al. del lino kreiptis, ten visokiausio yra - akys raibsta.
Tai va, mums tai kraujo tyrimas rodo virusine infekcija, bet ne gripa g.gif . Pagal pozymius - obstrukcinis bronchitas.
Bet koks sergamumas doh.gif , o saule zeme ritinejas, i lauka norisi nerealiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 15, 12:09)
o saule zeme ritinejas, i lauka norisi nerealiai  unsure.gif

ne velnio niekas nesiritineja... apsiniauke verysad.gif
Atsakyti
Ridinėjasi ridinėjasi, beveik kaip tavo avinas avatare lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vilniuj ritinejasi saulute ir upeliukai linksmai ciurlena, sunu kakuciai is po sniego lenda. Ech pavasaris. rolleyes.gif Einu pipiru, pomidoru set.

Sveikatyes ligoniukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Turiu bais grazu siferio laksta. hihihi.gif

https://picasaweb.go...870728316409778
Atsakyti