Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 14, 16:01)
Kadabra, pripažinta. Mes kategoriškai nutraukėm visus cheminius vaistus, ir šiuo metu džiaugiamės labai gerais rezulatatais. Aš beje net ne kiekvieno bakterinio uždegimo atveju duočiau antibus, su daugeliu bacilų organizmas pats susitvarko...

Trakšt, pabandyt pažiūrėti į tai iš kitos pusės. Žmogus taip įvertino tavo darbą, kad jam net negėda buvo jį nešti kitam žmogui dovanų.

Svarbu pasitiket savo gydytoju. O ligu ligeliu pas visus zmogeliukus buna. Bet taip nutinka, kad jie uzauga, tie zmogeliai ir tada jau maziau serga. Nu bent jau mums taip.

Ai tai as taip ir bandau save guostis. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
va jum ir veltinių romantika... http://www.flickr.co...ith/2613488282/
Atsakyti
Sveiki smile.gif Norejau pasiteirauti tu, kurios bande velti ilgaaulius. Kiek mazdaug reiketu karsinio juos nusivelti? Ar galima butu velti ne labai storus (pavasariui)? Ar nelabai issikraipytu ju forma avint?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 14, 16:23)

doh.gif net plaukai pasistojo...kai neturinciam supratimo apie velima, pasigirciau turinti hobi toki ir...parodyciau sitas foto.... kazi ...normalia palaikytu?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 14, 12:36)
Ka aš sakiau , man bent viskas prasidėjo nuo nenoro ryte keltis, nors buvo krūvos užsakymu ir tekdavo varu save nuvaryt, o paskui prasidėjo visiškas vakuumas su pykčio ant saves priepuoliais.  Laikykis ir nenuskriausk saves, save atgauti baisingai sunku  ax.gif .

pazystamas jausmas doh.gif doh.gif .reikia kazkaip sugebeti laiku padaryti pertrauka tarp velimu ,o tai paskui negali nei i ta puse ziureti.
Papildyta:
QUOTE(Trakst @ 2011 03 14, 13:06)
Oi aciu mergytes  4u.gif  Zinau, kad viskas praeina, praeis ir blogos nuotaikos ir nesveikata. Aciu uz siltus zodzius  4u.gif  Tikrai gera matyt, kad jums viskas graziai gaunasi, darbai visu fantastiski ir tikrai tik gereja mano akimis. wub.gif 

Mane "nuzude" anytos poelgis. Pasiguosiu nes tai lyg ir i tema. Kaledom as jai sali padariau. Labai stengiausi. Gavosi plonas, minkstas, jei kas mano FB mato, tai toks zalias su baltais ratilais. Daziau zinodama, kad ta spalva ji megsta. Nu zodziu dariau gryn jai, o ji manes va atsiprase ana savaite, tipo ejo pas pusesere i gimtadieni ir neturejo dovanos, tai mano salika nunese. Norejosi verkt, kaip vaikui...  verysad.gif Negana to, kad svetimiems per "Kazi" 3 dienas turejau teisintis, kodel pas mane brangesni veltiniai ir nekazinkas pirko, tai dabar dar sitai. Isvis rankos nusviro. Labai myliu anytele, ji tikrai protingas ir geras zmogus, tikiu, kad nesupranta, kaip jauciuosi. Nepykstu ant jos, tik liudna... Nors ji ir pasake, kad ji padovanojo suprantanciam ir ismananciam zmogui ir neva tai puseserei patiko, bet man vistiek liudna. Veikla praranda prasme... Va taip va.

Apmaudu kai taip neivertina is sirdies dovanoto darbo. verysad.gif
O mano anytele ir vyro seses nelabai domisi ka as darau,kai atvaziuoja tik viena is ju papraso parodyti veltinius,o kitos tai schmoll.gif schmoll.gif .man atrodo ,kad tas mano veltiniavimas joms atrodo ,kaip visiskas laiko eikvojimas ,zaidimas,neatnesantis jokios naudos. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 14 kovo 2011 - 18:48
labi, na matau daug priplepeta smile.gif trakst, baik tu juokus, net neliudek deęl to smile.gif, tiesiog nebedovanok tokiu labai asmeniniu dalyku smile.gif mano mama daznai megsta taip padaryt, jau pripratau kaip ir

QUOTE(varlius @ 2011 03 14, 16:43)
Sveiki  smile.gif  Norejau pasiteirauti tu, kurios bande velti ilgaaulius. Kiek mazdaug reiketu karsinio juos nusivelti? Ar galima butu velti ne labai storus (pavasariui)? Ar nelabai issikraipytu ju forma avint?

as veliau plonus ilgaaulius - 6 sluoksniai, bet vistiek reiketu kokiu 500 g vilnos

kazkas klause kaip pakulas balinau? taigi su ace balikliu, nors tinka ir belenkoks lietuviskas pvz. wink.gif

as kviesta balandzio 8 jubiliejun, tad uzsisakiau lino kostiumeli ir prie jo veliu shali tipo - tai pirmoji kaip ir pavyko, ale per savo durna galva ikisau skalbenken smile.gif, siaip nieko blogo nenutiko, tik sumazejo kokiu trecdaliu, o man ilgesnio norejos smile.gif visa laime, kad turiu medziagos antram saliui, zodziu darysiu antra, aisku ir pirma pasiliksiu smile.gif veliau tai labai sudetingai, visa diena beveik, nes 2,5 metro ilgumo jis, stalo tokio neturiu, tai deliojau ir veliau po gabaliuka ant metrinio darbastalio biggrin.gif tai dabar galvoj tik shaliai, tapkes antram plane biggrin.gif nors aisku pamaniau, gal nusivelt "batelius" prisisut padus, ale tada ir rankinuko jau reikes biggrin.gif na vienu zodziu buciau visa kaip didelis veltunas ten biggrin.gif
Atsakyti
Tai dabar jau parodykite tą sumąžėjusį šalį, o tai labai užintrigavot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2011 03 14, 19:38)
prie jo veliu shali tipo - tai pirmoji kaip ir pavyko......
veliau tai labai sudetingai, visa diena beveik, nes 2,5 metro ilgumo jis, stalo tokio neturiu, tai deliojau ir veliau po gabaliuka ant metrinio darbastalio :

Aš bandyčiau ant žemės geriau... rolleyes.gif Nors ir reiktų keliais pašliaužot, bet neįsivaizduoju, kaip po gabaliuką šaliką velt blink.gif
Jau turėtų būti išdžiūvęs ... ax.gif, smalsu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 14 kovo 2011 - 21:53
Man tai tik idomu buvo klausyt, kad toki delikatu dalyka sugalvota kišt skalbiankėn doh.gif . Suprantu rankine, tapkes, bet šali g.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Ale žiū, vien ligos ir nusvirusios rankos per kelis puslapius doh.gif man irgi buvo kažkoks "ne tas mėnulis", gal tikrai mėnulis, kad taip visoms? Paskui sugalvojau, kad tai pavasarinė avitaminozė ir susiradau vitamino C+geležies ir magnio užsilikusio nuo nėštumų laikų, nugi mačyjo biggrin.gif šiandien akys prasimerkė ir pabaigiau vieną rožėtą rankinę, ryt imsiuos tapkių, kažkaip vis netyčia prisižadu prižadėjimų...
Nesirkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 14 kovo 2011 - 22:23
labryc, salikelis nelabai delikatus, ne ant silko, be to dejau ant labai trumpo rezimo, faktiskai ant grezimo tik, tai va sakau kita velsiu, tai tokios klaidos nepadarysiu, labai jau norejos, kad greiciau isdziutu smile.gif

ant grindu?? o tai suslaps gi grindys smile.gif

salikutis va cia (nors ir ne i tema cia)

http://img109.images.../p1060515g.jpg/
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2011 03 14, 20:38)
buciau visa kaip didelis veltunas ten biggrin.gif

kaip musu firminis "kuodelis su lateksiniu paduku" mirksiukas.gif
rytas labas
vakar siek tiek sventem dukriuko gimtadieni...nuo saldumo -dar ir siandien burna apsalus mirksiukas.gif
Atsakyti