Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Trakst laikykis 4u.gif oi tos anyteles...
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 03 14, 12:06)

Pasistenk neimt į galvą... Aišku via tai veikia. Ir žmonių supratimas artimų ir nepažįstamų būna įvairus. Svarbu pačiai savimi tikėt kuo darai 4u.gif
Atsakyti
Besijuokianti, kaip nustate taviskei, kad gripas? Pagal ka?
Maniskiams siandien krauja is pirsto paeme, bet atsakymas bus tik ryt. Gerkles abieju baisios. Dickis su tempa, parejes pasiprase i lova (siaip tai varu nenuvaromas buna),o gydytoja mazdaug: o matau, kad visai neblogai jums, o ir temperaturos baigesi doh.gif doh.gif doh.gif . Tai ir leptelejau, kad suda cia baigesi, vakare vel bus 39 unsure.gif . Labiausiai bijau laringitu, bet paprotino, kad jau kosuliai ipuseje, slapi, tad galiu nusiraminti. Kazin, tiesa?
Katinyti, kaip tavo sese? Kokia diagnoze?
O kaip gydytis nuo to gripo? Antibai?

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 14, 12:44)
O rusaičių čia taip gausiai paralelinėj temoj darbai sudėti, man tai tiesiog baisūs... Išskyrus vienetus...

mano mb pasake, kad ruses su batais susipyke, o kt.darbai kaip ir nieko biggrin.gif .
Man irgi patiko kai kurie, siaip as nemegstu daug spalvu, apelsinu stiliaus batu su zievelem ir pan., bet liemenes, rankines, sukneles - tikrai yra graziu, bet reikia atsirinkti.
Ju moteru daugiau - tai ir darbu ivairove didele. Siaip labai imli tauta.

p.s. Trakst, tau gal kokia pavasarine depresija, kad taip g.gif ? bet kaime kaip ir issidulkt turejo, oras tiesiog nuostabus buvo... Del dovanos tai jau taip, matyt neitiko, nes jei daiktas patinka, nieku gyvu gi nedovanosi kitam. Liudna ir tiek. As tai visad sakau, nezinot ka dovanoti - dovanokit ceki is knygyno cool.gif
Atsakyti
Katinyti, kaip tavo sese? Kokia diagnoze?

Diagnozė labai aiški - angina, tai jai ten ligoninėj viska iškrapštė( atvėrė pūlini, nes smarki pūliuojanti) ir mėnesio bėgyje užrašė operacijai , nes net širdies užesiai atsirade.Jai per šiuos du metus jau ketvirta kart angina doh.gif .
Bet kaip idomiai , jei ima krauja iš piršto ir rezultatas tik ryt unsure.gif , pas mus kai paima krauja tai 10 minučiu bėgyje jau žinom kas ir kaip dėl antibiotiku skyrimo.Tik jei ima iš venos tai sužinom kita diena ax.gif .
Kadabra, o taviškis laringitu dažnai serga, mano tai nuo mažumės ir truputi kas ir būdavo laringitas.Jei nelinkes tai nereik bijot. aš kai pažistu savo vaika tai paskubėjus duot vaistu nuo kosulio pakeisdavau visa padėti tik blogyn, ta prasme jau atrodydavo sudrėko kosulys ir tada vaistuku bac ir nakti jau vėl dusimas doh.gif , tai dabar vaistu neduodu, kol jau visai neisitikinu jog šlapias kosulys ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 14 kovo 2011 - 13:48
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 14, 14:45)
Diagnozė labai aiški - angina, tai jai ten ligoninėj viska iškrapštė( atvėrė pūlini, nes smarki pūliuojanti) ir mėnesio bėgyje užrašė operacijai , nes net širdies užesiai atsirade.Jai per šiuos du metus jau ketvirta kart angina  doh.gif .
Bet kaip idomiai , jei ima krauja iš piršto ir rezultatas tik ryt unsure.gif , pas mus kai paima krauja tai 10 minučiu bėgyje jau žinom kas ir kaip dėl antibiotiku skyrimo.Tik jei ima iš venos tai sužinom kita diena  ax.gif .

eik tu sau, sesei visai ne kas, nualins organizma.
Man irgi nepatiko, kad nesiule extra tyrimo, ka darydavo musu nuolatine gydytoja, bet si kart mus prieme pavaduojanti. Nepatiko ir poziuris - tipo sveiki, sakau kokius vaistus naudojam, pati klausiu ar neperilgai, tai ji leptelejo, kad galit tik arbatom gydytis (pries tai gerem Brontex, bet ten lape parasyta, kad gert tik ribota laika) doh.gif . Matosi sunki diena - pirmadienis, o ir dar pavadavimai, bet cia gi vaikai ir visai pypliai, kazkaip akuratniau reikia, manau.
Jei atvirai, tai uzkniso juodai - per visa ziema vien ligos, koks cia gyvenimas tarp sienu?
Dickis visoms baciloms imlus, nors atrodo ir stiprinam, ir nuogas laksto vasara, ir maudosi juroj iki pamelynavimo...
Papildyta:
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 14, 14:45)
Kadabra, o taviškis laringitu dažnai serga, mano tai nuo mažumės ir truputi kas ir būdavo laringitas.Jei nelinkes tai nereik bijot. aš kai pažistu savo vaika tai paskubėjus duot vaistu nuo kosulio pakeisdavau visa padėti tik blogyn, ta prasme jau atrodydavo sudrėko kosulys ir tada vaistuku bac ir nakti jau vėl dusimas  doh.gif , tai dabar vaistu neduodu, kol jau visai neisitikinu jog šlapias kosulys  ax.gif .

cia mes taip visai ne i tema.. bet, Katinyti, apie kokius vaistus tu konkreciai rasai? Parasyk man i AZ ka tu duodavai, palyginsiu su savais 4u.gif (mazam buvo laring.jau kelis kartus, pirma karta su dustanciu i ligonine su greitaja lekem, o didziajam dabar 5 metai, atrodo jau ir isauges tokiasligas turetu buti, bet va pirma kart pries kelias dienas islindo).

eisiu baigt slepetes vynines velti biggrin.gif (cia jei ka - jau i tema) tongue.gif
Atsakyti
Kadabra, pas maniškę kraujo nukrypimai tokie, kuriuos randa kai būna tas gripas. Bakterinio uždegimo nėra, tai antibų negavom. Tik Tamiflu, bet kol kas neduodu, homeopatiniais kol kas laikomės. Maniškė astmą turi, tai tokios ligos žiauriai blogina būklę. Su tradicine medicina mes katastrofiškai susipykę, vaikams tik hormonus ir antibus kiša, net tuomet kai tai visai nepadeda...
Atsakyti
Na taip ne visai i tema, bet reikia keist gydytoja tada, mes pakeitėm tris, kol pradėjo sutapti požiūriai, nors mano tėvai ir vyro i mus žiūri kaip i kvailius, bet mes laikomės savo gydymo poziciju ax.gif , su kuriom pilnai sutinka mūsu gydytoja thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 14, 15:08)
Kadabra, pas maniškę kraujo nukrypimai tokie, kuriuos randa kai būna tas gripas. Bakterinio uždegimo nėra, tai antibų negavom. Tik Tamiflu, bet kol kas neduodu,  homeopatiniais kol kas laikomės. Maniškė astmą turi, tai tokios ligos žiauriai blogina būklę. Su tradicine medicina mes katastrofiškai susipykę, vaikams tik hormonus ir antibus kiša, net tuomet kai tai visai nepadeda...

kai kiekvienu momentu kisa antibus tai tikrai ne kas. bet zinai, as labai bijau ir uztest liga arba praziureti ta momenta, kai tikrai reikia stipresniu vaistu, norint neprieiti prie komplikaciju ir t.t. As galvoju, kad nuo kokiu 8-10m., kai jau galima su vaiku susikalbeti, irodyti tradicinio gydymo nauda, tada gal lengviau imtis vien tik homeopatinio gydymo, na nezinau... nors maista tai tikrai renkames, kiekviena etikete skaitom, vertinam savo uzaugintas darzoves ir t.t.
o astma jums pripazinta?
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 03 14, 12:06)
Mane "nuzude" anytos poelgis.

Nu mane tai būtų nužudę iki tiek, kad būčiau išrėžus į akis viską. bash.gif . Gi galėjo paprašyt tavęs, būtum nuvėlus kitą.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 03 14, 15:32)
Nu mane tai būtų nužudę iki tiek, kad būčiau išrėžus į akis  viską.  bash.gif . Gi galėjo paprašyt tavęs, būtum nuvėlus kitą.

Oi pykt tai tikrai nepykstu. Reikejo staigiai dovanos, tai ir panaudojo... Zmogus tik kuris pats kazka savo rankom kuria gali suprast. Mano anytele praktiska yra ir labai tvirta. Nu tai ka ji ten galejo nuspet jausmus susijaukusioj ir priplaukusioj mano sirdy ar galvoj. Kalbu, tik, kad motyvacija kiek praradau, bet tikiu atsigausiu.

Jei ne i tema dar, tai Kalvarju turguj ar kur kitur, kur prekiauja rusiskais ar baltarusiskais maisto papildais yra superinis homeopatinis preparatas - "Agri". Dar ten yra labai geru ciulpiamu pastiliu nuo gerkles skausmo. Ir kainos ne kaip vaistinej, o preparatai tikrai geri ir su gydytoju palaiminmu vartoti.
Atsakyti
Kadabra, pripažinta. Mes kategoriškai nutraukėm visus cheminius vaistus, ir šiuo metu džiaugiamės labai gerais rezulatatais. Aš beje net ne kiekvieno bakterinio uždegimo atveju duočiau antibus, su daugeliu bacilų organizmas pats susitvarko...

Trakšt, pabandyt pažiūrėti į tai iš kitos pusės. Žmogus taip įvertino tavo darbą, kad jam net negėda buvo jį nešti kitam žmogui dovanų.
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 03 14, 15:58)
Oi pykt tai tikrai nepykstu. Reikejo staigiai dovanos, tai ir panaudojo... Zmogus tik kuris pats kazka savo rankom kuria gali suprast. Mano anytele praktiska yra ir labai tvirta. Nu tai ka ji ten galejo nuspet jausmus susijaukusioj ir priplaukusioj mano sirdy ar galvoj. Kalbu, tik, kad motyvacija kiek praradau, bet tikiu atsigausiu.

liūdna, kai taip atsitinka. laikykis, nepasiduok liūdesiui ir vyk pavasarinę depresiją lauk mirksiukas.gif console.gif

man anytėlė irgi siuprizą mestelėjo-sako duok kelis savo darbus man į parodą, vis tiek pavardė ta pati, koks skirtumas koks vardas, vis tiek tai šeimyninis verslas. blink.gif nieko nepasakiau, tik širdy jai sveikatos palinkėjau....
Atsakyti