Sveikatos visiems. Savo vaikus stiprinu jau kokie antri metai citroseptu.Sūnus labai sunkiai sirgdavo laringitais , tai viena moteris pasiūlė ir šiemet maniškiai kaip ridikai (tfu, tfu , tfu). Mes irgi mėgstam senoliu išminti , mėgstam homeopatinius dalykus, jau vaistai tik tada , kai jau visai reikia, bet jei reikia tai reikia.
Juperiuk, vaje kaip miela malonu, kas pasigedai.
Graziu darbu pridirbot, daug sneku priesnekejot, o as kaime buvau. Kompa Vilniuj palikau, kad visai nuo isorinio pasaulio pailseciau. Kazkokia mane ale depresija ale durnacija ima. Nieko daryt nesinori. Nu siandien butinai bent pipru ir papriku seklu uzmerksiu, nes dar nieks neseta. Apie velima isvis tyliu. Neturiu jegu. Kazkoks fizinis ir psichinis issekimas. Tai pykstu ant saves, negaliu. Atrodytu visi sveiki tfu tfu tfui,o as kazkokias bedas is dangaus traukiu.
Melejonas balionu ligoniukams
Graziu darbu pridirbot, daug sneku priesnekejot, o as kaime buvau. Kompa Vilniuj palikau, kad visai nuo isorinio pasaulio pailseciau. Kazkokia mane ale depresija ale durnacija ima. Nieko daryt nesinori. Nu siandien butinai bent pipru ir papriku seklu uzmerksiu, nes dar nieks neseta. Apie velima isvis tyliu. Neturiu jegu. Kazkoks fizinis ir psichinis issekimas. Tai pykstu ant saves, negaliu. Atrodytu visi sveiki tfu tfu tfui,o as kazkokias bedas is dangaus traukiu.
QUOTE(Trakst @ 2011 03 14, 12:26)
Juperiuk, vaje kaip miela malonu, kas pasigedai.
Jetau...nu tik nesinervink... zebras juodai baltas...tavo dryziukas tiesiog dabar juodas...pailsek ir nuo velimo, juk nieko gero nesigaus be ikvepimo
Kazkoks fizinis ir psichinis issekimas.
Ka aš sakiau , man bent viskas prasidėjo nuo nenoro ryte keltis, nors buvo krūvos užsakymu ir tekdavo varu save nuvaryt, o paskui prasidėjo visiškas vakuumas su pykčio ant saves priepuoliais. Laikykis ir nenuskriausk saves, save atgauti baisingai sunku .
Trakšt, man rodos visos tavęs pasigedom, bent jau aš tai tikrai, tik neparašėm gal...
Ir dar kartais pagalvoju, kad yra smagu apžiūrėti kitų darbus, net jei kartojąs, nes tai kas gražu išlieka gražiu net ir šimtą kartų peržiūrėjus... vat Trakšt dažyto šaliko vis lendu pažiūrėt ir lendu, taip man jis gražu ar Juperi paskutiniosios kažkokios kitoniškos serijos tapukai. O rusaičių čia taip gausiai paralelinėj temoj darbai sudėti, man tai tiesiog baisūs... Išskyrus vienetus...
Ir dar kartais pagalvoju, kad yra smagu apžiūrėti kitų darbus, net jei kartojąs, nes tai kas gražu išlieka gražiu net ir šimtą kartų peržiūrėjus... vat Trakšt dažyto šaliko vis lendu pažiūrėt ir lendu, taip man jis gražu ar Juperi paskutiniosios kažkokios kitoniškos serijos tapukai. O rusaičių čia taip gausiai paralelinėj temoj darbai sudėti, man tai tiesiog baisūs... Išskyrus vienetus...
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 14, 12:44)
Trakšt, man rodos visos tavęs pasigedom, bent jau aš tai tikrai, tik neparašėm gal...
zinai su tuo kitoniskumu- buvo viena banga, dabar kita... nezinau-uzsakymu neturiu, bet rudeni kalbina parodele suorganizuot...tai galvoju reik ruostis po truputi...
o kur ta temuke? norec zvilgtert, gal nuoroda gali imesti?
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 14, 11:44)
čia kur ta linkų tema
Aš kartą pusę dienos sugaišau, nes paskui tuos veltinius, nuėjau į dar baisesnes temas ir galvoju, kaip skonis gali toks būt ))))
QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 14, 12:52)
čia kur ta linkų tema
Aš kartą pusę dienos sugaišau, nes paskui tuos veltinius, nuėjau į dar baisesnes temas ir galvoju, kaip skonis gali toks būt ))))
nuejai ir ...nezinojai kaip atgal sugrizt ?
QUOTE(Juperi @ 2011 03 14, 11:54)
nuejai ir ...nezinojai kaip atgal sugrizt ?
Tai aš nuklydau kažkaip į kažkokias temas kur rusai kažkokius medžius iš saldainių daro ir auksines vazas iš patisonų žievės Ten buvo geriau nei veltinis )))
Aišku jos moterys darbščios atrodo, tauta didelė, gali labiau informacija keistis. Nu bet skonis....
Oi aciu mergytes Zinau, kad viskas praeina, praeis ir blogos nuotaikos ir nesveikata. Aciu uz siltus zodzius Tikrai gera matyt, kad jums viskas graziai gaunasi, darbai visu fantastiski ir tikrai tik gereja mano akimis.
Mane "nuzude" anytos poelgis. Pasiguosiu nes tai lyg ir i tema. Kaledom as jai sali padariau. Labai stengiausi. Gavosi plonas, minkstas, jei kas mano FB mato, tai toks zalias su baltais ratilais. Daziau zinodama, kad ta spalva ji megsta. Nu zodziu dariau gryn jai, o ji manes va atsiprase ana savaite, tipo ejo pas pusesere i gimtadieni ir neturejo dovanos, tai mano salika nunese. Norejosi verkt, kaip vaikui... Negana to, kad svetimiems per "Kazi" 3 dienas turejau teisintis, kodel pas mane brangesni veltiniai ir nekazinkas pirko, tai dabar dar sitai. Isvis rankos nusviro. Labai myliu anytele, ji tikrai protingas ir geras zmogus, tikiu, kad nesupranta, kaip jauciuosi. Nepykstu ant jos, tik liudna... Nors ji ir pasake, kad ji padovanojo suprantanciam ir ismananciam zmogui ir neva tai puseserei patiko, bet man vistiek liudna. Veikla praranda prasme... Va taip va.
Mane "nuzude" anytos poelgis. Pasiguosiu nes tai lyg ir i tema. Kaledom as jai sali padariau. Labai stengiausi. Gavosi plonas, minkstas, jei kas mano FB mato, tai toks zalias su baltais ratilais. Daziau zinodama, kad ta spalva ji megsta. Nu zodziu dariau gryn jai, o ji manes va atsiprase ana savaite, tipo ejo pas pusesere i gimtadieni ir neturejo dovanos, tai mano salika nunese. Norejosi verkt, kaip vaikui... Negana to, kad svetimiems per "Kazi" 3 dienas turejau teisintis, kodel pas mane brangesni veltiniai ir nekazinkas pirko, tai dabar dar sitai. Isvis rankos nusviro. Labai myliu anytele, ji tikrai protingas ir geras zmogus, tikiu, kad nesupranta, kaip jauciuosi. Nepykstu ant jos, tik liudna... Nors ji ir pasake, kad ji padovanojo suprantanciam ir ismananciam zmogui ir neva tai puseserei patiko, bet man vistiek liudna. Veikla praranda prasme... Va taip va.
QUOTE(Trakst @ 2011 03 14, 13:06)
Va taip va.
jau vien tai negrazu, kad dovana yra perdovanojama... as supykciau, rimtai... manyciau, kad nepatiko ...
is kitos puses, Trakst, nusiramink, dusele, juk tai ne katastrofa ir ne cunamis- tu neatsakinga uz kitu zmoniu poelgius...gal ji nepagalvojo, kad tave tai iskaudins...