Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 13, 20:12)
Gražiai visos veliat 4u.gif . O mano dičkei šiandien gripą diagnozavo, savaitė kaip karščiuoja, visi veltiniavimai iš rankų krenta verysad.gif

console.gif console.gif sveikata -svarbiau uz viska. Prisivelsi dar...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 13, 19:12)
Gražiai visos veliat 4u.gif . O mano dičkei šiandien gripą diagnozavo, savaitė kaip karščiuoja, visi veltiniavimai iš rankų krenta verysad.gif

ojej, na jūs laikykitės 4u.gif
Atsakyti
oi, besijuokianti, mums tikriausiai bus tas pats cool.gif , didziajam tempa bangom uzeina doh.gif
ryt eisim i poliklinika...
sveikit.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 13, 20:12)
. O mano dičkei šiandien gripą diagnozavo, ]

QUOTE(kadabra @ 2011 03 13, 20:33)
oi, besijuokianti, mums tikriausiai bus tas pats 

Oi, mergaitės, sveikatos jūsų vaikučiams 4u.gif Draugės dukra antrą savaitę iš gripo neišsikapsto unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 13 kovo 2011 - 20:13
aš pati su ūmia viršut. kvėpavimo takų infekcija dvi savaites pragulėjau lovoj, o trečią blūdijau po namus. Kažkoki aisoki vurusai šiais metais
Atsakyti
Besijuokianti , Kadabra laikykitės. Žinau, kaip varo į neviltį tokios ligos. Kad tik be komplikacijų praeitų console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 13 kovo 2011 - 21:25
Ačiū, merginos 4u.gif . Tikrą draugą bėdoj pažinsi smile.gif
Kadabra, vat būtent pas manąja požymis šokinėjanti kas antrą parą aukšta temperatūra. Ir taip nuo pirmadienio. Mes tokie pablūdę ant homeopatijos, tai jaučiu tik jos dėka, kol kas nėra jokių bakterinių komplikacijų... Jei kam įdomu yra labai puiki profilaktinė priemonė nuo gripo, bet jau susirgus ją vartot kaip ir vėlu....
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 14, 09:01)
Ačiū, merginos 4u.gif . Tikrą draugą bėdoj pažinsi smile.gif
Kadabra, vat būtent pas manąja požymis šokinėjanti kas antrą parą aukšta temperatūra. Ir taip nuo pirmadienio. Mes tokie pablūdę ant homeopatijos, tai jaučiu tik jos dėka, kol kas nėra jokių bakterinių komplikacijų... Jei kam įdomu yra labai puiki profilaktinė priemonė nuo gripo, bet jau susirgus ją vartot kaip ir vėlu....

rytas labas....
imkit sveikatos balioneliu maziems ligoniukams 4u.gif 4u.gif

o tai ne influcid tas preparatas?
Atsakyti
Ne. Oscilokoksinumas. Tik reikia vieną jo tubelę suberti į mėgstamos degtinės kokį 250 ml, išpurtyt ir kas vakarą suaugusiems po šaukštą (galima gryną), vaikams po šaukštelį į vandenį (būtinai virintą, nenaudot metalinių įrankių išmaišymui, galima su šiaudeliu išmaišyt) supilt ir duot sugurkšnot. Veikia garantuotai (čia mūsų homeopao receptas). Bet kad ta prakeikta epidemija jau niekas senokai negąsdina, tai kokį mėnesį jau nebegėrėm ir net minčių nekilo, kad vaikui gripas...
Atsakyti
visiem ligoniams po sveikatytės maišą ir po 4u.gif

nugi kiek tapcių gražių privėlėt wub.gif o aš tinginiavau, kaime ilsėjomės. vacation4.gif
Atsakyti
ale vis tiek...kur Trakst??? g.gif tfu tfu tfu- tikekimes, kad sodybelej vele, o ne ligos uzpuole g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 14, 09:32)
ale vis tiek...kur Trakst??? g.gif  tfu tfu tfu- tikekimes, kad sodybelej vele, o ne ligos uzpuole g.gif

buvo rašius kitoj temoj, kad kaimukan važiuos 4u.gif
Atsakyti