Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 13, 18:26)
A6 dariau tris eveik iš karto, po to susirgau ir liko tokių nedadarytų, kurias dabar pabaiginėju. Bet jo, visai patiko. Tik pvz šitos, man nesižiūri taio gerai kaip tos žalios. et ir vilna labai skirtinga.

labai , labai... nesuprantu kaip tu isgauni toki efekta- jos tiesiog kaip nulietos... thumbup.gif

tiesa, kaip jus veliat vienu kartu po kelias poras ir nepabaigiat??? g.gif ar kaip?
Atsakyti
o kaip toki perejima spalvu padarei? man is karsinio tai iseina, o is sluoksnos - na, atrodo ir smulkiai dejau, bet .. et taip graziai nesigavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 13, 17:29)
labai , labai... nesuprantu kaip tu isgauni toki efekta- jos tiesiog kaip nulietos... thumbup.gif

tiesa, kaip jus veliat vienu kartu po kelias poras ir nepabaigiat??? g.gif  ar kaip?

Nu vienos džiūsta, tada veli kitas, tuo pačiu pradedi papuošimą velt... Aš vienu metu keliu porų nekočioju:)

Kadabra, kokį tiksliai perėjimą turi omeny?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 13, 18:39)
Kadabra, kokį tiksliai perėjimą turi omeny?

perejimas - kai nesimato atskiru plaukeliu, o tiesiog susilieja spalvos. Su karsiniu man smagiai gaunasi, o va sluoksnos as dar neivaldzius.
tavo paskutiniame modelyje - graziai pereje spalvos.
O kur galima daugiau tavo slepeciu pamatyti? Grazus darbai.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 13, 17:49)
perejimas - kai nesimato atskiru plaukeliu, o tiesiog susilieja spalvos. Su karsiniu man smagiai gaunasi, o va sluoksnos as dar neivaldzius.
tavo paskutiniame modelyje - graziai pereje spalvos.
O kur galima daugiau tavo slepeciu pamatyti? Grazus darbai.

Net nežinau, na aš tiesiog taip dedu kad spalvu susidūrimo vietoj būtų tas plaukas kuri ištrauki, o ne tas kur delne.. tada gražiau gaunas. Bet ir nuo spalvų priklauso...
darbelius kraunu čia po biški...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 13, 18:54)
Net nežinau, na aš tiesiog taip dedu kad spalvu susidūrimo vietoj būtų tas plaukas kuri ištrauki, o ne tas kur delne.. tada gražiau gaunas. Bet ir nuo spalvų priklauso...

dekui - eisiu pasizvalgyti veliau.
atrodo ir as taip tuos plaukelius kloju, na, reikia dar bandyt.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 13, 17:58)
dekui - eisiu pasizvalgyti veliau.
atrodo ir as taip tuos plaukelius kloju, na, reikia dar bandyt.

dar ir nuo pačio vilnos priklauso, pvz violetinė traukėsi nuostabiai, bet ta smėlinė... doh.gif Tokiais baisiais kuokštais, tai jei ūčiau darius atvirkščiai, nieko gero nebūtų išėję
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 13, 18:54)

labai dailus...dar karta perziurejau- toooks tobulas glotnumas...o gal jau ir epitetu pritrukau
Atsakyti
nu kokiu tapkiu gražiu užderėjo bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 13, 18:05)
labai dailus...dar karta perziurejau- toooks tobulas glotnumas...o gal jau ir epitetu pritrukau

toli dar mano tapkėm iki tų epiterų ax.gif
Atsakyti
Kadabra , tokios gaivios wub.gif
srauni_upe , neišpasakytas lygumas wub.gif , ir spalvos 4u.gif
Atsakyti
Gražiai visos veliat 4u.gif . O mano dičkei šiandien gripą diagnozavo, savaitė kaip karščiuoja, visi veltiniavimai iš rankų krenta verysad.gif
Atsakyti