žollia gražus tapukai, gal galit pasakyt kokia ploniausia vėlimo adata
QUOTE(saulyte2 @ 2011 03 13, 14:58)
gal galit pasakyt kokia ploniausia vėlimo adata
kuo didesnis Nr., tuo plonesnė adata. Pvz. 32, 36, 38, 40. Bet šitos aguonos šlapiai veltos, ne su adata
Žolia, aguona puiki O tu dar jai karoliukus naudojai?
Žolia, saulyte, Juperi, tapukai nuostabųs. Mano anūkėlis, kai pamatė tavo pilkas, tai pasakė, kad čia pačios gražiausios, 5 metų pypliukas
Saulute, man šilką labiau sutraukia, kai storiau dedu, o kai plonai, tai nesigauna sutraukimas. Bet gal aš klystu
Žolia, saulyte, Juperi, tapukai nuostabųs. Mano anūkėlis, kai pamatė tavo pilkas, tai pasakė, kad čia pačios gražiausios, 5 metų pypliukas
Saulute, man šilką labiau sutraukia, kai storiau dedu, o kai plonai, tai nesigauna sutraukimas. Bet gal aš klystu
QUOTE(kadabra @ 2011 03 13, 17:41)
Kadabra grožis
Ar čia muzos visas aplankė?
QUOTE(Molė @ 2011 03 13, 17:38)
Juperi, tapukai nuostabųs. Mano anūkėlis, kai pamatė tavo pilkas, tai pasakė, kad čia pačios gražiausios, 5 metų pypliukas
a rimtai???? tai linkejimai tam pypliukui neuo teeetos gera skoni ir supratima turi,vaikis
QUOTE(kadabra @ 2011 03 13, 17:41)
uiii kokios pavasariskos
ale, ka jus darysit kai mano Muza vel i pogrindy pasitrauks?
Kadarba
dekui, merginos
eisim vyno pirkt
QUOTE(Juperi @ 2011 03 13, 17:49)
uiii kokios pavasariskos
eisim vyno pirkt
QUOTE(kadabra @ 2011 03 13, 17:23)
kokios fainos, grazus spalvu perejimas
Srauni_upe, patiko tau, matyt, tas modeliukas
Srauni_upe, patiko tau, matyt, tas modeliukas
A6 dariau tris eveik iš karto, po to susirgau ir liko tokių nedadarytų, kurias dabar pabaiginėju. Bet jo, visai patiko. Tik pvz šitos, man nesižiūri taio gerai kaip tos žalios. et ir vilna labai skirtinga.