Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(žollia @ 2011 03 13, 13:45)
Juperi, , gražios  4u.gif . Tik  šįkart plonesnės stipriai.

Zollia, pavasaris gi, o ir sluoksna cia flirt.gif
Atsakyti
Matosi, kad sluoksna. O aš neprisiverčiu nieko velt. Nors reikia blush2.gif . Dar rožės laukia nesuktos, užsiimu niekais blush2.gif Va, tokiais
user posted image

Net nesugalvoju, kur panaudot tokias ryškias g.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 03 13, 13:45)
Juperi, , gražios  4u.gif . Tik  šįkart plonesnės stipriai.

plonesnes, bet tvirtumas juu ojojoj..minejau , kad tai ABC sluoksna... jai kokie ę-ys metai, rezerve laikau, ypatingiem darbeliam... o veliasi doh.gif doh.gif is 46 dydzio-va matot kas beliko ...37...ir dar galeciau matomai pavelti...

Zollia, o aguonos ant tapciu netiktu??... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 13 kovo 2011 - 12:58
QUOTE(žollia @ 2011 03 13, 13:55)
Matosi, kad sluoksna.  O aš neprisiverčiu  nieko velt. Nors reikia  blush2.gif . Dar rožės laukia nesuktos, užsiimu niekais  blush2.gif  Va, tokiais 
user posted image

Net nesugalvoju, kur panaudot tokias ryškias g.gif

koks grazus niekalas wub.gif
man atrodo, kad nutupdytos ir ant juodu, ir ant pilku, ir ant baltu, o ir ant raudonu slepetyciu jos graziai atrodytu. O ir kaip sage liuks.
man irgi reikia velti, ale vaikiai suguldyti pietu miegui, kavos puodas relaxui rankose ir seku Japonijos naujienas cool.gif ... oi kuda ten jiems...
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 13, 12:57)
Zollia, o aguonos ant tapciu netiktu??... thumbup.gif

Gal ir tiktų g.gif , aš jas pakietinau. Tik reikia spalvą tapukams parinkti. nes dėliojau prie įvairių spalvų, man vis atrodo, kad nedera ir tiek...

user posted image
ir su aguonom..

user posted image

Gal prie žalios spalvos tiktų g.gif .. Prie baltos spalvos neblogai atrodo. smile.gif Prie juodos labai tinka wub.gif . Nuvelsiu juodus tapukus ir lauksiu Karmen... Prie pilkos pridėjau, bet tamsios teturiu, tai nilabai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 13 kovo 2011 - 13:16
Zollia, oiii kaip graziai tos aguonos ziuurisi wub.gif thumbup.gif thumbup.gif labai labai grazios...
bet , prie situ nedek schmoll.gif prie pilku butu thumbup.gif net matau -prie sviesiiai pilkos thumbup.gif
Atsakyti
Zollia, rozine su raudona tikrai nedera, pabandyk ant pilkos.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 13, 13:14)
Zollia, rozine su raudona tikrai nedera, pabandyk ant pilkos.

Nugis tik tokios spalvos gatavus tapukus teturiu, tai čia tik bendram vaizdui susidaryt, kaip ant tapukų atrodo. blush2.gif Šitom tai reikia rožes sukt, bet kažkodėl nenooooriu... Eisiu geriau laukan, varnėnai inkilus matuojasi, pasidžiaugsiu... O vakarop gal prie teliko rožės pačios susisuks lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 13 kovo 2011 - 13:22
QUOTE(žollia @ 2011 03 13, 14:17)
Nugis tik tokios spalvos gatavus tapukus teturiu, tai čia tik  bendram vaizdui susidaryt.  blush2.gif

doh.gif doh.gif

prie zalios , jeigu ji tokia kaip ir aguonos viduriukas- tiktu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 13 kovo 2011 - 13:20
QUOTE(Juperi @ 2011 03 13, 13:19)
doh.gif  doh.gif

prie zalios , jeigu ji tokia kaip ir aguonos viduriukas- tiktu drinks_cheers.gif

Aha, tokia salotinė-samaninė, labai tinka pridėjus. Dar lapelį žadu nuvelt ir kaip sagę padaryt. Nusivėlau jas net 6 vnt doh.gif . Na tuo pačiu vargu, tsakant ax.gif
Atsakyti
žollia, kokios nuostabios wub.gif wub.gif wub.gif kaip kokybiškai suveltos thumbup.gif
Atsakyti
Stewie, kokia cia nuoroda pas tave?
As kaip varna nuejau, pasidairiau, krepseli susikroviau, bet kai apmokant korteles duomenu paprase, dejau i padus.
Atsakyti