Katinyti, tai ar muges mokesciai atsipirko?
O del veltiniu.. skupas moka du kart - nusiperka jeigu tuos kuodelius po 20Lt (gailedama pinigu - bet, kad jau tokia situacija lt), tai tiek ten jie ir nesiojasi.
Desra ir suris - ne amzini, Dzuke, bet tai vis tiek prioritetu eileje auksciau veltiniu .
p.s. ai, ne visi apie gerus daiktus supranta
Mokesčiai ir plapinė ir dar truputis- visa nauda, bet pagrindinis pirkimas visokiu mažmožiuku, nes jei daiktas apie 25 jau "kodėl taip brangu", o jei visas 70 ar 85 tai jau išvis siaubas , dar daugumas vedasi pro šali savo vaikus ir sako " tai tu gi veli , prisimink ir namuose nusivelsi", aišku juokdamasi pasakiau keliems, kad po kažkiekos metu gal tikrai nusivels šalikėli plona ,o ne šiferio gabaliuka , jeigu dar vels.
Šiandien jau net nevažiavau, nes neverta, nevertina žmonės nei kruopštumo, nei plonumo , jiems atrodo , kad viskas taip paprasta .Aišku smagu , kai visai netyčia pamatai savo šalikėli daryta prieš kelis metus einanti gatve, prieina žmogus ir sako " o jis atrodo kaip naujas, lyg vakar būčiau pirkus", smagu kai visai netyčia ateina tas pats pirkėjas ir pakėles akis surėkia, o aš pas jus jau pirkau ar užsisakinėjau, smagu , kai kaimynas nustemba "čia jūs viska darote, o aš nežinojau , nors gyvenu per gatvele". Tik emocinė nauda, bet man tai yra labai vertinga .
Šiandien jau net nevažiavau, nes neverta, nevertina žmonės nei kruopštumo, nei plonumo , jiems atrodo , kad viskas taip paprasta .Aišku smagu , kai visai netyčia pamatai savo šalikėli daryta prieš kelis metus einanti gatve, prieina žmogus ir sako " o jis atrodo kaip naujas, lyg vakar būčiau pirkus", smagu kai visai netyčia ateina tas pats pirkėjas ir pakėles akis surėkia, o aš pas jus jau pirkau ar užsisakinėjau, smagu , kai kaimynas nustemba "čia jūs viska darote, o aš nežinojau , nors gyvenu per gatvele". Tik emocinė nauda, bet man tai yra labai vertinga .
QUOTE(kadabra @ 2011 03 13, 11:21)
Katinyti, bet juk lietuviai tokia tauta yra (imli siap jau): dauguma pirmiausiai pabandys pasidaryti (pusei is ju tikrai iseis), o jeigu nepavyks - tada tik pirks arba ne .
Taip galbūt, nors pas mane užsisakinėja žmonės, kurie dažniausiai sako aš dirbu savo darba puikiai ir todėl perku gera daikta, kuri žinau , kad daro mokančios tai daryti rankos .Lygiai taip pat kaip mano vyras programina ir neina pats tavrkyti mašinos elektronikos, nes jis dirba ka geriausiai žino. Man gaila, kad veltinio imasi , kas nori galbūt greito pinigo, bet nesugeba padaryt tikrai gero daikto.Viena moteriškaitė vaikščiojo vis kraipė galva kaip gražu ir viska, o iš po skverno fotkinosi, taigi pasipils ir mano 'kuodeliu'
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 13, 11:32)
Taip galbūt, nors pas mane užsisakinėja žmonės, kurie dažniausiai sako aš dirbu savo darba puikiai ir todėl perku gera daikta, kuri žinau , kad daro mokančios tai daryti rankos .Lygiai taip pat kaip mano vyras programina ir neina pats tavrkyti mašinos elektronikos, nes jis dirba ka geriausiai žino. Man gaila, kad veltinio imasi , kas nori galbūt greito pinigo, bet nesugeba padaryt tikrai gero daikto.Viena moteriškaitė vaikščiojo vis kraipė galva kaip gražu ir viska, o iš po skverno fotkinosi, taigi pasipils ir mano 'kuodeliu'
vat toks poziuris man atrodo vyrauja uzsienyje (tolimam): kiekvienam savas darbas. Cia tik lt moterys perdegus lempai lips isisukti nauja .
o ta moteriskaite matyt interneto neturi na ir ka tu jai padarysi, tegul, Katinyti...
Ai man tik patinka kai ne iš po skverno , o atvirai.
Aš tai esu labai patenkinta, man šita mugė daug davė, pasidariau gražia ir prekybos iranga ( gal reiks ja labiau prekiaut , nei veltiniu ) , kur galiu viska gražiai susegiot , dabar jau jei kada sugalvosiu tai galėsiu be jokiu dideliu pasirengimu bėgt prekiaut
Na myliu aš ta Lietuva baisingai ir vaikus noriu augint čia ir noriu, kad jie mylėtu musu šali, jau mes su vyru turėje tu progu važiuot i užsienius ir ne negrais būt . Gal su tokiu pažiūriu tikrai esam skirti ne Lietuvai .
Aš tai esu labai patenkinta, man šita mugė daug davė, pasidariau gražia ir prekybos iranga ( gal reiks ja labiau prekiaut , nei veltiniu ) , kur galiu viska gražiai susegiot , dabar jau jei kada sugalvosiu tai galėsiu be jokiu dideliu pasirengimu bėgt prekiaut
vat toks poziuris man atrodo vyrauja uzsienyje (tolimam): kiekvienam savas darbas. Cia tik lt moterys perdegus lempai lips isisukti nauja
Na myliu aš ta Lietuva baisingai ir vaikus noriu augint čia ir noriu, kad jie mylėtu musu šali, jau mes su vyru turėje tu progu važiuot i užsienius ir ne negrais būt . Gal su tokiu pažiūriu tikrai esam skirti ne Lietuvai .
man anyta ka tik atraportavo, kad mate kaziuke prekeivius is Taurages, prekiaujancius ir baciukais riestais galais, ir skraistem, ir salikiukais, ir rankinukais, ir pirstinem pirstuotom... ir kazkur (tiksliai nezinau kur) laabai grazias skraistes veltas su silko - zodziu, jai labai patiko.
Oras siandien nuostabus, o mano vaikiai serga, didziajam 39C (naktis tokia su sokiais pokiais, ai..) ..., o taip pazylioti lauke norisi... lieka tik velt.
Oras siandien nuostabus, o mano vaikiai serga, didziajam 39C (naktis tokia su sokiais pokiais, ai..) ..., o taip pazylioti lauke norisi... lieka tik velt.
Mano sesuo irgi dalyvavo penktadieni kartu su manim , o šianakt jau važiavo su greituke, nes temperatūra nekrentanti apie 40 laikėsi visa vakar diena .
Juperi, , gražios . Tik šįkart plonesnės stipriai.