Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(žollia @ 2011 03 12, 15:53)

Nu reiks man dar į IKI nueit lotuliukas.gif

žollia, TIK nueit neuzteks schmoll.gif mirksiukas.gif

zinai...patenkinta rezultatu...man apskritai patinka visokie prakirpimukai, paslaptys po vilna...cia kaip is vaikystes "sekretai"... pamenat?
Atsakyti
aš irgi taip galvoju, kad laisvai palikti reikia, kai kitas darysiu vėl bandysiu su šilku.
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 12, 15:04)
žollia, TIK nueit neuzteks schmoll.gif  mirksiukas.gif

Gi aš juokauju lotuliukas.gif . Žinoma, kad neužteks. drinks_cheers.gif
Atsakyti
isploviau ir as savasias, reik eit dziovint paruost.
bet rimtai kaip skiriasi velimas ir sluoksnos ir is karsinio: pastaraji tai glostai, glostai, trini trini, kad plokstesnis butu - o isplovus jis kaip ant mieliu vel pakyla - daug jegu reikia, norint prie tenkinamo rezultato privesti. Sluoksna kas kita - pradzioj sunkiau, po to gera biggrin.gif
Saulyte, jei ten karsinys, tai ir traukiasi maziau, o ir sugarbanoja atitinkamai maziau. Kiek pastebeja, tai karsinys labiau linkes viska suvalgyti nei sluoksna g.gif .
Pataisykit jei klystu.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 12, 16:29)
Pataisykit jei klystu.
g.gif nieko nesuprantu,,,
suveliau dar vienas- tokias balerinkiskas... baltas su silko audiniu... vis tik ne be reikalo liudejau kai dingo ABC baltoji sluoksna- ji jegine, o jau veliasi kaip stebuklingai...cedinu as ja ...ryt rezultata parodysiu
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 12, 18:53)
g.gif nieko nesuprantu,,,
suveliau dar vienas- tokias balerinkiskas... baltas su silko audiniu... vis tik ne be reikalo liudejau kai dingo ABC baltoji sluoksna- ji jegine, o jau veliasi kaip stebuklingai...cedinu as ja ...ryt rezultata parodysiu

as vyno spalvos dabar veliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 12, 19:46)
as vyno spalvos dabar veliu  biggrin.gif

thumbup.gif balto, raudono, rozinio??? g.gif
tai kur tavosios tapces vakar dienos??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 12, 20:01)
thumbup.gif balto, raudono, rozinio??? g.gif
tai kur tavosios tapces vakar dienos??? g.gif

raudono biggrin.gif
mano vakardienos dziusta, nenoriu dabar fotografuoti, nes ten dekoras baltas, kol neisdziuves tai tikros spalvos nesimato. Pakentek - ten tokios pavasarines, nieko blatno, greiciau as prie sluoksnos pratinuosi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 12, 20:05)
greiciau as prie sluoksnos pratinuosi  cool.gif

o as jau nebezinau kas man arciau dusios...visa laik sluoksna buvo- startas buvo irgi su sluoksna...bet ir karsinys man patinka- ju tas "ukiskumas" man patinka... norisi ne tik , kad balerynkes butu, bet , kad ir primintu kaimuka savo grubia faktura ir paprastumu...

o Kaune kaziukas buvo si savaitgali??? g.gif kas girdet?
Atsakyti
tai laukiam Katinycio.
Norejau vaziuoti, bet maniskiai vaikai serga. Kas is mano rato buvo, tai sake, kad nieko blatno, nusivyle.
Atsakyti
idomu kaip Katinyciui sekasi. siandien ryte prikele barbenantis lietus i langus, tai jau kaziukieciai tikriausiai baisiai ne su kokiom nuotaikom i muge leke.

Penktadieni buvo baisus oras, sulaužė mums net nauja palapine , nudraskė sienas, pirkimas buvo menkas , tik vieta ir pavalgymas, šiandien oras pasakiškas , truputi pirko žmonės , aviukus išparsidaviau , o stambesnius daiktelius nea. Tik prie dešru ir sūriu eilės doh.gif .Bet visai smagu buvo. Po keliu dienu pradėsiu fotkint naujus dalykus biggrin.gif . ryt jau tingiu važiuot lotuliukas.gif .labai daug žmoniu ateidavo pasigrožėt, bet daug girdėjau nusivylimo veltiniu.Eina žmonės ir sako " ai čia veltinis, turėjau susivėlė susidėvėjo ir išmečiau.Va šito dalyko labai gaila ir liūdna, kad taip vyksta verysad.gif . Gal nerišliai pasakoju , bet nusikalus kaip šuo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 12, 21:31)
Tik prie dešru ir sūriu eilės  doh.gif

Va tos tai amžinos lotuliukas.gif Suvalgei ir kybo ant šonų thumbup.gif
Ką ten tas veltinis...
Atsakyti