Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(rarika @ 2011 03 11, 00:08)
Kadabra,kadangi dirbu su oda,tai isduosiu viesa paslapti.
Tu odiniu gelyciu krastus is vidaus padegink liepsna(zvakes,degtuko ...)krasteliai isiligins nuo to pukotimo ir uzsiries i vidu,ziedlapiai igaus forma.Oda kaitinama traukiasi.
Dar galima,,pakepinti" keptuveje padejus bloga puse,zinoma be rebalu mirksiukas.gif

rarika, dekui uz patarimus, cia mano pirmas prisilietimas prie odos, tikrai nemoku su ja dirbti, bet reikes pabandyti padeginti, net idomu pasidare.
Atsakyti
Vakar pradėjau vėl tpilkas su juodu beveik... nu vėl pataikiau ant sunkiai besiveliančios sad.gif
Atsakyti
o iš kur ir kokia ta nesivelianti? Rodos reikėtų įspėt viena kitą kur ir kokios nepirkt, nes gaila savo laiko ir rankų, kai vis "pataikai"...
Atsakyti
veliat ane??? grizau is kermosiaus... velciniu nebuvo, bet manau, kad ir nebutu kam pirkt,,, verysad.gif is veltiniu-tik "pirties kepures"... doh.gif kabutes padejau neatsitiktinai... kazkoks nesusipratimas... ir tikrai man negeda , kad savo kepures parduodu NEpigiai... nes tos , kurias maciau po 20 Lt... doh.gif doh.gif , jeigu tokias tapkes galima pavadint "lateksuotais kuodeliais"...tai cia kazkokie salmai sulipdyti, ties siulem ertmes nesukibe, ten kur turetu but dekoras- kazkoks nesusipratimas doh.gif nuuu vien zodz... neverta demesio ne tiek kiek as aprasiau...

einu bordeaux krasto vyna kalbinti wink.gif gal vilna is balkono parsitempsiu... o tada kaip Dievas duos aba velsiu, aba ne...
saule plieskia, lauke grazu- biskis tinginys sian esu blush2.gif
Atsakyti
o kaip ten su tais lasinukais biggrin.gif ?
gerai jums, Kaune tai ziauriai vejuota ir debesuota.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 11, 17:46)
o kaip ten su tais lasinukais  biggrin.gif ?
gerai jums, Kaune tai ziauriai vejuota ir debesuota.

nepamirsk , kad as is LT pietu mirksiukas.gif

yr ir lasinuku, ir surio is Siauliu, ir pyrago is Vilniaus mirksiukas.gif
matot?? matot? kas tiesa -tai ne melas...visi i kermosius tik lasiniu ir duonos vaziuoja- o ne veltiniu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 11 kovo 2011 - 17:04
QUOTE(Juperi @ 2011 03 11, 18:03)
nepamirsk , kad as is LT pietu mirksiukas.gif

yr ir lasinuku, ir surio is Siauliu, ir pyrago is Vilniaus mirksiukas.gif
matot?? matot? kas tiesa -tai ne melas...visi i kermosius tik lasiniu ir duonos vaziuoja- o ne veltiniu doh.gif

tai as gal kokius barterinius mainus vaziuociau daryti: veltinius ir lasinius biggrin.gif
idomu kaip Katinyciui sekasi. siandien ryte prikele barbenantis lietus i langus, tai jau kaziukieciai tikriausiai baisiai ne su kokiom nuotaikom i muge leke.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 03 11, 12:04)
o iš kur ir kokia ta nesivelianti? Rodos reikėtų įspėt viena kitą kur ir kokios nepirkt, nes gaila savo laiko ir rankų, kai vis "pataikai"...

ai čia išsemta woolo tema, tiesiog vienos jų spalvos geros kitos nelabai
Papildyta:
QUOTE(Juperi @ 2011 03 11, 16:43)
veliat ane??? grizau is kermosiaus... velciniu nebuvo, bet manau, kad ir nebutu kam pirkt,,,  verysad.gif is veltiniu-tik "pirties kepures"...  doh.gif  kabutes padejau neatsitiktinai... kazkoks nesusipratimas... ir tikrai man negeda , kad savo kepures parduodu NEpigiai... nes tos , kurias maciau po 20 Lt... doh.gif  doh.gif , jeigu tokias tapkes galima pavadint "lateksuotais kuodeliais"...tai cia kazkokie salmai sulipdyti, ties siulem ertmes nesukibe, ten kur turetu but dekoras- kazkoks nesusipratimas doh.gif  nuuu vien zodz... neverta demesio ne tiek kiek as aprasiau...

einu bordeaux krasto vyna kalbinti wink.gif gal vilna is balkono parsitempsiu... o tada kaip Dievas duos aba velsiu, aba ne...
saule plieskia, lauke grazu- biskis tinginys sian esu blush2.gif

kas tas kermošius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 11 kovo 2011 - 17:29
žiūrau Flickr veltinius, nu tai vis tiek, jei gražūs tai paaiškėja, kad lietuvių smile.gif Besijuokiančią radau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 11, 18:31)
ai čia išsemta woolo tema, tiesiog vienos jų spalvos geros kitos nelabai
Papildyta:
kas tas kermošius?

muge , turgus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 11 kovo 2011 - 18:49
zinocia blush2.gif a man anas tas vynas ir vel pamacijo... Muza tokia lengvai priplaukus, lengvoj euforijoj buvo... patenkinta likau tapukais... tik jau nusiplukau visai...net subine putota ir ant koju jieli jieli laikaus (cia nuo nuovargio, jeigu ka smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 11, 22:08)
zinocia  blush2.gif  a man anas tas vynas ir vel pamacijo... Muza tokia lengvai priplaukus, lengvoj euforijoj buvo... patenkinta likau tapukais... tik jau nusiplukau visai...net subine putota ir ant koju jieli jieli laikaus (cia nuo nuovargio, jeigu ka smile.gif blush2.gif

laugh.gif
Atsakyti