Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(kadabra @ 2011 03 10, 21:45)
eisiu ir as sportuot - apranga jau turiu - dabar tik iki klubo nueiti reikia  tongue.gif  .

thumbup.gif thumbup.gif nedaug liko iki tikslo mirksiukas.gif

pasvarscykit, untelas, ar velsiu si savaitgali? a? vyno to gerulio papirkau nemazai wink.gif
ryt vaziuosiu Simnan-Kaziuko pazet, lasiniu nuspirkt ... gal kas prisijungs?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 10 kovo 2011 - 20:51
QUOTE(Juperi @ 2011 03 10, 20:49)
vyno gerulio papirkau nemazai wink.gif

šitagi, užėjau šiand į IKI, galvoju: kažko man čia reikėjo. Pasisukiojau, pasisukiojau, puodus pakilnojau... ir išėjau. verysad.gif Perskaitau daba gi -juk man ten bordeaux reikėjo doh.gif
Atsakyti
Cia tas vynas,kur velti padeda? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 03 10, 22:12)
-juk man ten bordeaux reikėjo doh.gif

kaip tu taip??????? doh.gif

QUOTE(shidochika @ 2011 03 10, 22:26)
Cia tas vynas,kur velti padeda?  lotuliukas.gif

taip taip...gal jus kita atrasit...man sits labai padejo...anekdotas gavosi is to vyno doh.gif
Atsakyti
Kadabros prakirpimai suuuper bigsmile.gif

Aš šian išbandžiau vilną iš veltinio namų, dzievuliau koks skirtumas nuo iki šiol woolo tečiupinėtos blink.gif mažius kiepką gavo iš jos su mašinyte, tapkių reiks suvelt ryt, į tėviškę trauksiu, mamai žibuoklės yr dar sesėm ir švogeriui reik.

Aš tai ponoro kaimišką alų vartoju drinks_cheers.gif vynas bus kai gėlytes kokias velsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 10, 21:49)
thumbup.gif  thumbup.gif nedaug liko iki tikslo  mirksiukas.gif

pasvarscykit, untelas, ar velsiu si savaitgali? a? vyno to gerulio papirkau nemazai wink.gif
ryt vaziuosiu Simnan-Kaziuko pazet, lasiniu nuspirkt ... gal kas prisijungs?

ajaj, ir Simne kaziukas buna? mano anyteles teviskele smile.gif
Atsakyti
Juperi, primink gerulio vyno vardą-važiuosu po savaitikės su draugelka mergaitiškų atostogų-geras vynas labai svarbus aksesuaras biggrin.gif
Atsakyti
Kadabra,kadangi dirbu su oda,tai isduosiu viesa paslapti.
Tu odiniu gelyciu krastus is vidaus padegink liepsna(zvakes,degtuko ...)krasteliai isiligins nuo to pukotimo ir uzsiries i vidu,ziedlapiai igaus forma.Oda kaitinama traukiasi.
Dar galima,,pakepinti" keptuveje padejus bloga puse,zinoma be rebalu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš iki šiol frontera mėgau. Bet sugalvojau to bordeaux pabandyt, nu kad... mūzas prisikviest rolleyes.gif Nes be mūzų man gali liūdnai baigtis...
Atsakyti
man skaniausi yra vasariniai kokteiliai spritceriai ) baltas pussaldis vynas, idealiausia pietu afrikos 1/3 ir 2/3 nesurios mineralkes, tai su butelioku vyno galima visa diena istempt tokiais tempais smile.gif
Atsakyti
Man sausi visi wub.gif O su mineralka ir aš maišau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 03 10, 23:25)
Kadabros prakirpimai suuuper bigsmile.gif

Aš šian išbandžiau vilną iš veltinio namų, dzievuliau koks skirtumas nuo iki šiol woolo tečiupinėtos blink.gif mažius kiepką gavo iš jos su mašinyte, tapkių reiks suvelt ryt, į tėviškę trauksiu, mamai žibuoklės yr dar sesėm ir švogeriui reik.

Aš tai ponoro kaimišką alų vartoju  drinks_cheers.gif vynas bus kai gėlytes kokias velsiu  biggrin.gif

O tai ji švelnesnė ir gersnė, ar ne taip supratau g.gif

O vilną internetu parduoda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 11 kovo 2011 - 07:41