Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(Young @ 2011 06 07, 20:07)
beje gal kas žino kur galima rasti ekologiško saulėgrąžų aliejų?

Iki parduotuvese yra Bio Village firmos saulegrazu aliejaus. Jis kiek zinau ekologiskas, sertifikuotas.
O as norejau paklausti kurios uzsakinejate maista internetu, kokiose parduotuvese perkate? Cia turiu galvoje tas parduotuves, kurios siulo kaimiska, ekologiska ar tiesiog lietuvos ukininku produkcija. Uzsakinejau vienoj parduotuvelej (pagrinde mesyte, darzoves), bet kazkaip asortimentas pabodo, tik kad nerandu kuom ja pakeisti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikile: 29 birželio 2011 - 13:30
QUOTE(Kikile @ 2011 06 29, 14:26)
Iki parduotuvese yra Bio Village firmos saulegrazu aliejaus. Jis kiek zinau ekologiskas, sertifikuotas.

Man nepatinka , kad jis plastiko buteliuose, nors čia gal mano perdėtas jautrumas, gal čia nieko blogo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2011 06 29, 17:01)
Man nepatinka , kad jis plastiko buteliuose, nors čia gal mano perdėtas jautrumas, gal čia nieko blogo g.gif

Tai kad stikliniuose buteliuose jis. Net nuejau i virtuve pasitikslint, tikrai stikliniame butely! bigsmile.gif Plastiko buteliuose aliejus man irgi nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Anksciau buvo stikliniuose buteliuose,o dabar,matyt,nauja partija,tai plastikiniuose buteliuose sitas aliejus.
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2011 07 06, 13:15)
Anksciau buvo stikliniuose buteliuose,o dabar,matyt,nauja partija,tai plastikiniuose buteliuose sitas aliejus.

Plastikiniam jau senokai perku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 06 22, 15:45)
kalbant apie kiaušinius žinau, kad dabar kai kurie ūkininkų turgeliuose pardavinėja ale naminius kiaušinius, o jie paprasčiausiai būna nupirkti maximose, nutrini kodai tie ir kiaušiniai patampa naminiais:)

pasaulio pabaiga doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(a.m.a.n.d.a @ 2011 06 02, 20:46)
Gal kas bandete tirti ekologiskus produktus nitratu juostelemis?

bandem, kiek teko tirti tai nitratai ekologiskose ypac morkose netgi virsyja normas doh.gif parduotuvinese irgi kiek teko tirti nera, bet ten turbut kitokio brudo yra g.gif
p.s. turiu kruva juosteliu nitratams matuoti, galeciau perleisti, nes isigijom aparata tai juosteliu nebereikia, rasykit a.z. jei kam reik mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal zinote kur galima pigiau isigyti himalaju druskos? Siaip jos kg kaina apie 17lt.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 07 19, 15:23)
Gal zinote kur galima pigiau isigyti himalaju druskos? Siaip jos kg kaina apie 17lt.

Kaune, Savanorių pr. Ekologiškų prekių parduotuvėj apie 11 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2011 07 21, 10:13)
Kaune, Savanorių pr. Ekologiškų prekių parduotuvėj apie 11 Lt.

dekui. Gal galite parasyti pavadinima parduotuves, vilniuj maz butu?
Tik mazesniuose miestuose pigiau unsure.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą ir galop vis tiek nesusigaudau,kokį aliejų man naudoti fritiūrinei? g.gif Mano ant dujinės pastatoma,nerūdijančio plieno.Kepu nedaug,naudoju saulėgrąžų aliejų.Vis išpilu,alia gal yra koks,kad būtų galima bent keletą kartų kaitinti? g.gif
Atsakyti
as noriu paklausti apie alyvuogiu alieju, siandien parduotuvej kiek skaiciau etiketes, niekur neparasyta rafinuotas ar nerafinuotas, tik ant kai kuriu raso kad salto spaudimo, koki jus perkat ir kaip atskirti rafinuotas ar ne ? g.gif
Atsakyti