Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(pamparam:) @ 2011 04 13, 16:20)
O skonis ir pats kepimo procesas toks pats kaip ant paprasto sviesto kepant?

man asmeniskai ghee turi ta savo skoni, na toki kaip karameles kazkoki, man jis nieko, kai kepu blynus, ar kiausini, bet pvz bulviniu blynu as su juo nekepu nu man neskanu blush2.gif as kepu ant tauku, gal jie ir nera tokie sveiki, bet nepriduoda to pasalinio skonio, bet aisku smirda doh.gif nu cia kaip kam, isbandykit ir matysit kaip tas skonis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2011 04 13, 15:30)
man asmeniskai ghee turi ta savo skoni, na toki kaip karameles kazkoki, man jis nieko, kai kepu blynus, ar kiausini, bet pvz bulviniu blynu as su juo nekepu nu man neskanu  blush2.gif  as kepu ant tauku, gal jie ir nera tokie sveiki, bet nepriduoda to pasalinio skonio, bet aisku smirda  doh.gif  nu cia kaip kam, isbandykit ir matysit kaip tas skonis  4u.gif

Na, pas kiekvieną skonio receptoriai skirtingai reaguoja biggrin.gif Bet man nesijaučia jokio pašalinio skonio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 04 11, 19:53)
Perskaičiau daugnaudingos informacijos, tai reziumuojant ar galima sakyti, kad:
nerafinuotas kokosų aliejus labiau tinka kosmetikai, kūnui, plaukams
rafinuotas kokosų aliejus labiau tinka kepimui, maisto gaminimui g.gif

ruošiuosi užsipirkti, tai galvoju, kokio ir kiek pirkti g.gif

man irgi idomu ax.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kas patars, visur ieskojau, bet nerandu. Ieskau ekologisku dziovintu abrikosu SU kauliukais. Nejaugi nepardavineja tokiu? g.gif
Atsakyti
Dar klausimas del kokoso aliejaus.Geriau extra virgin ar ne kepimui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajone*: 15 balandžio 2011 - 19:55
Rasma minėjo, kad gerai kepti ant vynuogių kauliukų aliejaus. smile.gif Dar minėjo apie alyvuogių aliejų, kad geriau rinktis ne ispanišką, o itališką arba graikišką. O kaip dėl vynuogių kauliuką aliejaus ar nieko blogo ispaniškame? g.gif Kitokio nepastebėjau. blink.gif
Atsakyti
Straipsnis apie kiausiniu zenklinima ir jo reiksmes. Pades atskirti ekologiskus ar bent jau naminiu vistu kiausinius. Tik klausimas, kaip tas zenklinimas kontroliojamas, pvz mazu ukeliu..
CIA
Atsakyti
Labas, merginos. ekologiski produktai svarbu, bet nemaziau svarbu, is ko valgome. Kai buname gamtoje(o dabar sezonas) valgome is plastikiniu lekstuciu. as isigijau vienkartiniu indu is palmiu lapu, jie ekologiski, mano draugai parsiveze is Sveicarijos (pagaminti jie Indijoje). Labai pigus, nuo 0.60lt. ivairiausiu dydziu ir formu. Idomiausia, kad jie atsparus vandeniui, aliejui, isbandziau mikrobangeje-super. ten, uzsienyje, gal jie ir vienkartiniai, bet as naudosiu tikrai ne viena karta. Labai stilingai, originaliai ir graziai atrodo. Jei noresite isigyti-galesiu kontaktus duoti, nes nemaciau niekur pirkti tokiu, metyt, pas mus dar neprekiaujama tokiais dalykais.
Atsakyti
Gal kas bandete tirti ekologiskus produktus nitratu juostelemis?
Atsakyti
http://www.grozioide...giskas-maistas/ atsiprašau už reklamą, bet šiame puslapyje man labai daug kas patinka thumbup.gif

ypač kanapių seklų aliejus su salotom thumbup.gif

beje gal kas žino kur galima rasti ekologiško saulėgrąžų aliejų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Young: 07 birželio 2011 - 19:07
10 nešvariausių (turinčių daugiausiai bakterijų) maisto produktų
Šaltinis: Bill Phillips and the Editors of Men's Health; Monday, June 6, 2011

1. Vištiena
2. Malta jautiena
3. Malta kalakutiena
4. Austrės
5. Kiaušiniai
6. Cantaloupe (melionų rūšis)
7. Persikai
8. Salotos
9. Įv. rūkyti ir jau supjaustyti mėsos gaminiai paprastai skirti sumuštiniams
10. Svogūnų laiškai

Plačiau: http://health.yahoo....-youre-eating#0

Viską reikia plauti plauti ir dar kartą plauti!
Atsakyti
Aš aliejus perku www.iherb.com, bandžiau Flora moliūgų al. labai patiko smile.gif
Po truputį renkuosi kitą al. pabandymui:)
štai Flora Usda saulėgrąžų al

Papildyta:
QUOTE(Kikile @ 2011 04 23, 12:21)
Straipsnis apie kiausiniu zenklinima ir jo reiksmes. Pades atskirti ekologiskus ar bent jau naminiu vistu kiausinius. Tik klausimas, kaip tas zenklinimas kontroliojamas, pvz mazu ukeliu..
CIA

kalbant apie kiaušinius žinau, kad dabar kai kurie ūkininkų turgeliuose pardavinėja ale naminius kiaušinius, o jie paprasčiausiai būna nupirkti maximose, nutrini kodai tie ir kiaušiniai patampa naminiais:)
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2011 06 22, 14:59)
10 nešvariausių (turinčių daugiausiai bakterijų) maisto produktų
Šaltinis: Bill Phillips and the Editors of Men's Health; Monday, June 6, 2011

aha, skaičiau šitą, kaikas nustebino, kaikas buvo žinoma, yahoo dažnai duoda kažką naudingo paskaityti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(svajone* @ 2011 04 15, 20:55)
Dar klausimas del kokoso aliejaus.Geriau extra virgin ar ne kepimui?

taip, extra virgin, nerafinuotas, dar geriau sertifikuotas. Skaičiau, kad buvo bandyta sumenkinti kokoso al. vertę (ypač Usa), buvo kalbėta apie taip, kaip jis kenkia širdžiai ir pan, o taip buvo daroma vien tik dėl to, kad nenukentėtų rafinuotų al. pramonė.
Papildyta:
apie aliejus
Atsakyti