QUOTE(svajone* @ 2011 03 21, 01:46)
Gal bandet,kokia nuomone? kas gamina ir kur parduoda?
Uzsipuoliau klausimais,bet megstu morkas,burokelius ar zirnelius su situo marmalu makaluot
Uzsipuoliau klausimais,bet megstu morkas,burokelius ar zirnelius su situo marmalu makaluot
Kikile jau atsakė, o dėl skonio tai reik pačiai bandyt, nes žinot kaip skirtingai gali būt, man asmeniškai nelabai kaip, bet valgomas skanesnis buvo Kėdainių "Be konservantų"
Žirneliams gal nelabai, bet morkoms, burokams, kopūstams man skanu užpilas iš vienos dalies citrinos sulčių ir trijų dalių alyvuogių aliejaus, dar dedu, cukraus, druskos, pipirų, žolelių, dažnai darau būtent šių trijų daržovių salotas
Aš tai kažkaip nelaikau majonezo kažkokiu pabaisa, žinoma jei jis ekologiškas ar bent Be konservantų ir nevalgomas kibirais, nu taip riebalas, bet kartais norisi, šiaip mažai mes jo valgom, dažniausiai tik ant kiaušinio, bet per šventes kaip eina ant mišrainių. O jei savo kas pasidaro iš gero aliejaus, tai išvis liux, aš bandžiau, bet man nepavyko...