sveikos. priimkit ir mane i savo bureli. mano seimyna stengiasi ekologiskai maitintis jau 6 metai. kazkaip gimus pirmam vaikui pradejau daugiau skaityti, dometis.
daug dirbu virtuveje, bet man tai patinka. ne tik, kad patinka, bet ir malonu, kai zinau, kad vaikai surelius, jogurta, vista, triusius, darzoves ir kt valgo namines. pasitikiu, nes gyvnlelius auginu pati, piena perkam ir kamynes, o darzoves pagrinde augina mano mama. taciau truksta ziniu apie miltu kokybe ir kitus produktus. dabar perku ivairiai, kartais eko, kartais ir pigius. kiausiniai - vartojami intensyviai, ir po 20 vnt per savaite. tiek naminiu as negaunu.
manau vertinga bus pasidalinti patirtimi
QUOTE(Lewisia @ 2012 07 09, 10:48)
O as savo vistu kiausinius po 5 litus parduodu,ir as masciau jei jau liktu perteklius,pigiau neatidavineciau,geriau tegu parseliai sueda
Gal Kaune ar Kauno raj. parduodate? Aš ir po 6 Lt nupirkčiau kad tik kiaušinis būtų panašus į kiaušinį o ne taip kaip iš parduotuvės
QUOTE(Vicious_L @ 2012 07 25, 00:22)
Nu kazkaip man sunku patiket, kad miltuose greitai isisavinami angliavandeniai. Greitai isisavinami angliavandeniai paprastai buna saldus, o miltai tai neturi saldumo.
Tikrai nesąmonė, kad greitieji angliavandeniai saldūs, čia gal taip kaip ir cukraligė nuo žodžio cukrus, tai ir turi cukrus kilti tik nuo saldumynų. Pasidomėkite kas yra greitieji ir lėtieji angliavandeniai
QUOTE(Ice @ 2012 08 31, 11:46)
Gal Kaune ar Kauno raj. parduodate? Aš ir po 6 Lt nupirkčiau kad tik kiaušinis būtų panašus į kiaušinį o ne taip kaip iš parduotuvės
Nesupyk, bet parduotuviniai kiausiniai panasus i turginius arba kokio zmogelio parduodamus kiausinius. Tik ne labai jau kokiom salygom tos vistukes tuos kiausinius deja.
QUOTE(Flegma @ 2012 09 01, 18:00)
Nesupyk, bet parduotuviniai kiausiniai panasus i turginius arba kokio zmogelio parduodamus kiausinius. Tik ne labai jau kokiom salygom tos vistukes tuos kiausinius deja.
Matyt tikrų kaimiškų kiaušinių nesate nei mačiusi, nei ragavusi Arba atvirkščiai - parduotuvinių Nes jie skiriasi kaip diena nuo nakties: tiek vaizdu, tiek maistingumu...
QUOTE(Ice @ 2012 10 15, 00:51)
Matyt tikrų kaimiškų kiaušinių nesate nei mačiusi, nei ragavusi Arba atvirkščiai - parduotuvinių Nes jie skiriasi kaip diena nuo nakties: tiek vaizdu, tiek maistingumu...
Macius macius....mes i sava vistikiu esam turejen.
Isvaizda tai panasi...abu tur kevala, baltyma i tryni.
http://www.kaipsmilg...eco-500-ml.html
Gal kas bandet si alieju, kazin jis cia nedezodoruotas? Koks skonis aplamai kepant ant kokosu eliejas? Labai noriu isbandyt bet bijau. kiek zinau zymiai sveikiau. Skaiciau kad kokosu ir palmiu alieju galima naudoti iki dvieju metu filtruojant, jis neiskiria jokiu nuodingu medziagu kaitinant. Dezodoruoto, rafnuoto nelabai noriu, nes jei moku tokiu pinigus, tai kazko sveiko norisi
Gal kas bandet si alieju, kazin jis cia nedezodoruotas? Koks skonis aplamai kepant ant kokosu eliejas? Labai noriu isbandyt bet bijau. kiek zinau zymiai sveikiau. Skaiciau kad kokosu ir palmiu alieju galima naudoti iki dvieju metu filtruojant, jis neiskiria jokiu nuodingu medziagu kaitinant. Dezodoruoto, rafnuoto nelabai noriu, nes jei moku tokiu pinigus, tai kazko sveiko norisi
QUOTE(Vicious_L @ 2012 11 11, 19:28)
http://www.kaipsmilg...eco-500-ml.html
Kepdavau blynelius ant kokosų aliejaus (nerafinuoto) mums patiko.
Kad blynai ir kiti konditerijos gaminiai skanu tai isivaizduoju. Bet girdejau kad kepa ir visus kitus patieklus, bulvytes skrudina, tai idom koks skonis. Vienaip ar kitaip turbut net rafinuotas kokosu aliejus sveikiau nei saulegrazu As labai daug aliejaus sunaudoju, megstu skrudinta maista, tai aktualu butu i sveikesni pakeist ir gal labiau butu taupomas, kai brangesnis
QUOTE(Vicious_L @ 2012 11 12, 22:42)
Kad blynai ir kiti konditerijos gaminiai skanu tai isivaizduoju. Bet girdejau kad kepa ir visus kitus patieklus, bulvytes skrudina, tai idom koks skonis. Vienaip ar kitaip turbut net rafinuotas kokosu aliejus sveikiau nei saulegrazu As labai daug aliejaus sunaudoju, megstu skrudinta maista, tai aktualu butu i sveikesni pakeist ir gal labiau butu taupomas, kai brangesnis
Nebandžiau mėsos kepti ant kokosų, bet manau kad tikrai jausis
Sveikos, norejau paklausti ar jus pries vartojima plaunate ekologiskus dziovintus vaisius, razinas, abrikosus, slyvas ir kt.