Na as esu drakono metais gimusi, bet idrakona tai oj kaip nepanasi (kalbu apie charakteri)

O aš gyvatė
ir tikrai atitinka daug kas ir net nesikerta su mano zodiako ženklo aprašymu

Esu tipiška tigrė

Aš esu pagal kinus arklys, o pagal zodiaką tai skorpionė... Atrodo visiškai nesiderina, matyt todėl ir nesu tipinė skorpionė ar arklys. Arklio prigimties elementas pagal mano gimimo metus - metalas, tuo tarpu skorpiono - vanduo. Kas atitinka pagal arklį, tai geras humoro jausmas, atvirumas, tuo tarpu skorpionai turėtų būti uždari ir apskritai sunkiai suprantami... turėčiau būti temperamentinga, labai judri, ambicinga, bendraujanti, mėgti fizinį darbą... ir t.t. ir pan.
Visgi manau, kad vakarų horoskopas mane labiau atitinka
net arklys prieš skorpioną nepakovoja
Visgi manau, kad vakarų horoskopas mane labiau atitinka

QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 04 16, 16:46)
Zuiki Puiki, 16 Bal 2011 - 16:46, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Zuiki Puiki, 16 Bal 2011 - 16:46, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Esu tipiska ziurke, daug dalyku labai atitinka, o dar zodiakas oziaragis, tai esu tokia stipri uzsispyrusi ziurke.
Esu tipiska ziurke, daug dalyku labai atitinka, o dar zodiakas oziaragis, tai esu tokia stipri uzsispyrusi ziurke.
tiktu buhaltere dirbti

QUOTE(Maidenana @ 2011 04 18, 09:32)
Maidenana, 18 Bal 2011 - 09:32, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Maidenana, 18 Bal 2011 - 09:32, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
tiktu buhaltere dirbti
tiktu buhaltere dirbti 

Juokinga - bet esu tipovas gaidys.