Įkraunama...
Įkraunama...

Kas esat pagal kinų horoskopą?

Labukas mergaites biggrin.gif Noriu pasidalinti nuomonemis ir mintimis apie kinieciu horoskopo zenklu charakteristika.Kokios savybes labiau atitinka jusu asmenybes-vakarietiskas ar rytietiskas zodiakas?Pati esu gimus arklio metais.
Atsakyti
Na as esu drakono metais gimusi, bet idrakona tai oj kaip nepanasi (kalbu apie charakteri) biggrin.gif
Atsakyti
O aš gyvatė biggrin.gif ir tikrai atitinka daug kas ir net nesikerta su mano zodiako ženklo aprašymu ax.gif
Atsakyti
Esu tipiška tigrė biggrin.gif
Atsakyti
Aš esu pagal kinus arklys, o pagal zodiaką tai skorpionė... Atrodo visiškai nesiderina, matyt todėl ir nesu tipinė skorpionė ar arklys. Arklio prigimties elementas pagal mano gimimo metus - metalas, tuo tarpu skorpiono - vanduo. Kas atitinka pagal arklį, tai geras humoro jausmas, atvirumas, tuo tarpu skorpionai turėtų būti uždari ir apskritai sunkiai suprantami... turėčiau būti temperamentinga, labai judri, ambicinga, bendraujanti, mėgti fizinį darbą... ir t.t. ir pan.
Visgi manau, kad vakarų horoskopas mane labiau atitinka smile.gif net arklys prieš skorpioną nepakovoja biggrin.gif
Atsakyti
Esu tipiska ziurke, daug dalyku labai atitinka, o dar zodiakas oziaragis, tai esu tokia stipri uzsispyrusi ziurke.
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 04 16, 16:46)

Zuiki Puiki, 16 Bal 2011 - 16:46, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Zuiki Puiki, 16 Bal 2011 - 16:46, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Esu tipiska ziurke, daug dalyku labai atitinka, o dar zodiakas oziaragis, tai esu tokia stipri uzsispyrusi ziurke.

tiktu buhaltere dirbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 04 18, 09:32)

Maidenana, 18 Bal 2011 - 09:32, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Maidenana, 18 Bal 2011 - 09:32, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

tiktu buhaltere dirbti  biggrin.gif

tiktu buhaltere dirbti  biggrin.gif

Juokinga - bet esu tipovas gaidys. tongue.gif
Atsakyti