Sveiki Turkijos myletojai
Taigi pagaliau prisiruosiau parasyti ispudzius is ten
Mes buvome vasario gale,tai ir nenusivylem,oras budavo 20 silumos,lietaus girdejau nakti ,bet trumpalaikis.Siaip mes vaziavome tiksliau svesti,o ne poilsiauti kaip kiti ,tai mums ne sezono metu buvo daug pliusiuku
Buvome apsistoje Laroje,Limak viesbutyje,kuri noreciau pagirti,tikrai atitinka 5zv.reikalavimus,buvome nustebe aptarnavimu ir paslaugomis.
Kadangi tadien,kai atvykome buvo mano gimtadienis,tai jie mus apgyvendino seimos apartamentuose su jaccuzi miegamaje
vynas ir vaisiai lauke musu
,taip pat ju sedevrai is ranksluosciu,gulbytes,sirdeles ir t.t.
Zodziu buvome patenkinti,vaizdas i jura is balkono super.
Maistu skustis tikrai negaliu,ivairove ir skonis
Kiekviena vakara vykdavo sou,animatoriai vis kazka sugalvodavo,zodziu nenuobodziavom
Tik pastebejimas ,kad tuo metu kai mes buvome tai pilnas viesbutis vokieciu,kurie pradejo mane erzinti pabaigoj
Siaip pas mus buvo toks viesbutinis poilsis,tai kaip ir salies groziu,ekskursiju nematem.Tik viena diena buvome nuvyke i Alanija,kur 2val kelio nuo ANtalijos,nes lauke mano gimtadienio dovana pasiplaukiojimas su delfinu
Tai paliko neapsakoma ispudi ir emocijas
Grizdami uzsukome i Antalijos centra ,bet trumpam,nes tie turkai su savo ikyrumu uznervavo,persekioja kaip nenormalus ir kysa viska
visai skirtingai nei ispanai.Bet viena suknele vistiek nusipirkau nes patiko,uz ja norejo 90 euru isprotejes,tai iki 30 nusileido
Man labiau patiko supermarketas,kuriame is paskos niekas nejo,sau ziuri ir perki ka nori,bet tokie jau yra
O siaip noreciau dar sugrizti,bet labiau pazinti sali ir aplankyti grazias vieteles
tai kitam karteliui imsim ne AI,ir nuomosim masina.
Patiko man tas ju Hamam,buvau uzsisakius dar Spa centre ir masaza ir hamam,kuri atliko turke,tai galiu pasakyti buvo nerealu
su mielu noru pakartociau dar
Tai tiek,nzn kaip ikelti foto,nes niekada nedariau
o kazin kiek tas pasiplaukiojimas su delfinais kainuoja?mes irgi atostogausim turkijoje geguzes men., tai noreciau labai su jais pasiplaukioti. kazin ar is anksto reikia uzsisakyti?