Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(Vilienė @ 2011 03 09, 12:43)
tiksliau 2+2 vaikai, nes viduriniam rugsėjo mėn bus 2,9m +1 kūdikis. sakot jokių šansų paskutinei minutei? siaubas  doh.gif  agentui turiu atsakyti iki 15val, dar nevėlu

tai kad ir i geriausias isankstiniu pardavimu vasaros kelionems kainas jus kokiais dviem menesiais pavelavot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 09, 11:43)
tiksliau 2+2 vaikai, nes viduriniam rugsėjo mėn bus 2,9m +1 kūdikis. sakot jokių šansų paskutinei minutei? siaubas  doh.gif  agentui turiu atsakyti iki 15val, dar nevėlu

tai jei su visais vaikais tai 9 metu,2,9 metu ir kudikis tai ir gaunasi 2+2+kudikis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 09, 13:47)
tai kad ir i geriausias isankstiniu pardavimu vasaros kelionems kainas jus kokiais dviem menesiais pavelavot smile.gif

tai kad tik prieš savaitę sugalvojau tokią kelionę.... ir aš noriu važiuoti rugsėjo mėnesį

nežinau kodėl, man tas IC SANTAI ne prie širdies...
o ką galit pasakyti apie RIXOS SUNGATE Beldiby? ir kuris kurortas geriau - Kemeras (šiuo atveju Beldibi) ar Belekas?
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 03 09, 13:57)
tai jei su visais vaikais tai 9  metu,2,9 metu ir kudikis tai ir gaunasi 2+2+kudikis  rolleyes.gif

taip ir gaunasi 2+2+1 lotuliukas.gif be family room'o jau niekaip..

o dar kai paskaitai apie tuos kilimus... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 09 kovo 2011 - 13:03
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 09, 14:02)
tai kad tik prieš savaitę sugalvojau tokią kelionę.... ir aš noriu važiuoti rugsėjo mėnesį

nežinau kodėl, man tas IC SANTAI ne prie širdies...
o ką galit pasakyti apie RIXOS SUNGATE Beldiby?  ir kuris kurortas geriau - Kemeras (šiuo atveju Beldibi) ar Belekas?
Papildyta:
taip ir gaunasi 2+2+1  lotuliukas.gif  be family room'o jau niekaip..

Rixos sungate - superinis viešbutis su didžiule teritorija. jei nesiruošiate niekur iš viešbučio išeit, tai didelio skirtumo tarp Beldibio ir Beleko nematau. O jei norėsit kur už viešbučio teritorijos prasieit, tada Belekas netinka
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2011 03 09, 14:03)
Rixos sungate - superinis viešbutis su didžiule teritorija. jei nesiruošiate niekur iš viešbučio išeit, tai didelio skirtumo tarp Beldibio ir Beleko nematau. O jei norėsit kur už viešbučio teritorijos prasieit, tada Belekas netinka

ačiū Smurka, iš vaizdo man RIXOS SUNGATE žymiai gražiau už IC SANTAI. O jei dar sakot kad teritorija didelė, tai vaikams turėtų patikti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 09, 13:02)
taip ir gaunasi 2+2+1  lotuliukas.gif  be family room'o jau niekaip..

O į family kambarius iš viso būna paskutinių minučių? g.gif

Su 3 vaikais iš viso "problemėlės" nes tikrai ne visi viešbučiai ir į family kambarius 5 asmenis priima. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2011 03 09, 15:41)

Su 3 vaikais iš viso "problemėlės" nes tikrai ne visi viešbučiai ir į family kambarius 5 asmenis priima.  doh.gif

nežinau ar būna, maniau kad taip, bet panašu kad ne...

man agentas siunčia pasiūlymus, tai jis matyt duoda tik ten kur priima g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintirija @ 2011 03 03, 17:45)
Sveiki Turkijos myletojai 4u.gif

Taigi pagaliau prisiruosiau parasyti ispudzius is ten ax.gif
Mes buvome vasario gale,tai ir nenusivylem,oras budavo 20 silumos,lietaus girdejau nakti ,bet trumpalaikis.Siaip mes vaziavome tiksliau svesti,o ne poilsiauti kaip kiti ,tai mums ne sezono metu buvo daug pliusiuku 4u.gif
Buvome apsistoje Laroje,Limak viesbutyje,kuri noreciau pagirti,tikrai atitinka 5zv.reikalavimus,buvome nustebe aptarnavimu ir paslaugomis.
Kadangi tadien,kai atvykome buvo mano gimtadienis,tai jie mus apgyvendino seimos apartamentuose su jaccuzi miegamaje thumbup.gif  vynas ir vaisiai lauke musu drinks_cheers.gif ,taip pat ju sedevrai is ranksluosciu,gulbytes,sirdeles ir t.t. smile.gif
Zodziu buvome patenkinti,vaizdas i jura is balkono super.
Maistu skustis tikrai negaliu,ivairove ir skonis  thumbup.gif
Kiekviena vakara vykdavo sou,animatoriai vis kazka sugalvodavo,zodziu nenuobodziavom smile.gif
Tik pastebejimas ,kad tuo metu kai mes buvome tai pilnas viesbutis vokieciu,kurie pradejo mane erzinti pabaigoj lotuliukas.gif
Siaip pas mus buvo toks viesbutinis poilsis,tai kaip ir salies groziu,ekskursiju nematem.Tik viena diena buvome nuvyke i Alanija,kur 2val kelio nuo ANtalijos,nes lauke mano gimtadienio dovana pasiplaukiojimas su delfinu ax.gif  drinks_cheers.gif
Tai paliko neapsakoma ispudi ir emocijas wub.gif
Grizdami uzsukome i Antalijos centra ,bet trumpam,nes tie turkai su savo ikyrumu uznervavo,persekioja kaip nenormalus ir kysa viska doh.gif  visai skirtingai nei  ispanai.Bet viena suknele vistiek nusipirkau nes patiko,uz ja norejo 90 euru isprotejes,tai iki 30 nusileido thumbup.gif
Man labiau patiko supermarketas,kuriame is paskos niekas nejo,sau ziuri ir perki ka nori,bet tokie jau yra biggrin.gif
O siaip noreciau dar sugrizti,bet labiau pazinti sali ir aplankyti grazias vieteles ax.gif tai  kitam karteliui imsim  ne AI,ir nuomosim masina.
Patiko man tas ju Hamam,buvau uzsisakius dar Spa centre ir masaza ir hamam,kuri atliko turke,tai galiu pasakyti buvo nerealu cool.gif su mielu noru pakartociau dar biggrin.gif
Tai tiek,nzn kaip ikelti foto,nes  niekada nedariau blush2.gif

Papildyta:
o kazin kiek tas pasiplaukiojimas su delfinais kainuoja?mes irgi atostogausim turkijoje geguzes men., tai noreciau labai su jais pasiplaukioti. kazin ar is anksto reikia uzsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(mankuviene... @ 2011 03 09, 16:32)
o kazin kiek tas pasiplaukiojimas su delfinais kainuoja?mes irgi atostogausim turkijoje geguzes men., tai noreciau labai su jais pasiplaukioti. kazin ar is anksto reikia uzsisakyti?

Buvom delfinariume 20 km iki Alanijos. Randu kainą 100 eurų biggrin.gif http://www.sealanya....tle=Park Prices 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2011 03 09, 15:58)
Buvom delfinariume 20 km iki Alanijos. Randu kainą 100 eurų biggrin.gif http://www.sealanya....tle=Park Prices 4u.gif

As suprantu, kad turkas ne arabas. Bet vis tiek nelabai toli jie viens nuo kito mentalitetu. Tai pvz arabas Egipte papraso kazkiek uz uzlipima ant kupranugario, o tada jau daug daugiau uz nulipima. Is to kyla klausimas: 100 eur tik uz nuplukdyma kazkurtai, ar ir parplukdymas ieina i kaina ?
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 09, 17:08)
Is to kyla klausimas: 100 eur tik uz nuplukdyma kazkurtai, ar ir parplukdymas ieina i kaina ?

Nežinau, nebandžiau biggrin.gif Bet kiek teko girdėt, tai ant kupranugario for free užlipt galima, o nulipimas kainuoja biggrin.gif Tai ir su delfinais gal tas pats lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 09 kovo 2011 - 16:20
QUOTE(Alls @ 2011 03 09, 16:41)

Bent jau spec pasiulyma drauge pernai pirko ir pigiau nei per iankstinius. Tiesa, absurdas gal, bet pasiulymas i ta viesbuti 2+1 suauges standarte kainavo daugiau, nei 3 suauge i family, nes i standarta akcijos nebuvo, tik i family.

Pas lenkus labai daznai matydavau akcijas butent i 4 ar 5viecius kambarius. Pas mus kazkaip nereklamuoja, pasitikrint visus variantus paciam reikia, taip paprastai pasiulymuose nesimato doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 09 kovo 2011 - 17:07