QUOTE(Smurka @ 2011 03 09, 12:31)
Esminių skirtumų nematau, tik vaizdelis skiriasi ir tiek. Tiesa, prie Egėjo jūros mažiau plačiosios tėvynės atstovų, o daugiau europiečių, Antalijos regione - atvirkščiai. Tai įtakoja ir kainas, prie Egėjo jūros šiek tiek brangiau
Na, o trūkumas esminis gal tik vienas, sakyčiau. Ten, kur kurortas, ten mažiau tos tikrosios šalies, kurią norisi pažinti, vietiniai žiūri į atvykėlį su dolerio ženklu vyzdžiuose
Priekabūs ir prie stulpo sugeba prisiknisti. O aš Turkiją myliu, tai ir nesiknisu
Rusai kaip rusai... bet jau vokiečių bjaurumas - spinduliuojantys aukščiau už visus arijai. Bet žinoma visokių būna, pilna ir bjaurių lietuvių. Teko vykti į ekskursiją į Granadą su rusų grupe, kurioje buvo ir "prakutusių lietuvių iš kaimo kryžkelėj " tai viena iš baisiausių ekskursijų, nors gidas buvo nuostabus. Todėl kitos su anglų ir vokiečių grupėm buvo tiesiog atgaiva. Bet šiaip vokiečiai yra šlykštūs
Papildyta:vakar mūsų agentas pradėjo mane spausti pirkti kelionę, mol labai gera kaina... o kai pradeda spausti, aš pradedu gintis, dar draugai, kurie jau 6m iš eilės važiuoja į Turkiją su paskutine minute papylė žibalo, kad nėr ko skubėti. Tai nutariau laukti tos minutės
pasiseks puiku, jei ne ką nors kito sugalvosim. labai jau sunku pusę metų laukti kelionės