Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(vytele @ 2011 03 08, 22:20)
O kaip su temperaturu skirtumu Side, gal kas zinot? Skaiciau, kad Bodrume kazkiek vesiau buna.

Side turetu buti truputi silciau nei Bodrume. Tik gal "silciau" netinka, reiktu sakyti "karsciau" biggrin.gif
Atsakyti
Paneles, kokiu geru pazintiniu ekskursiju Turkijoj siuloma? Ka isbandet, ar patiko? Norisi ne tik ant pliazo drybsoti, bet ir kazka aktyvaus, idomaus nuveikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2011 03 09, 11:04)
Paneles, kokiu geru pazintiniu ekskursiju Turkijoj siuloma? Ka isbandet, ar patiko? Norisi ne tik ant pliazo drybsoti, bet ir kazka aktyvaus, idomaus nuveikti smile.gif

Priklausys nuo to, kokiame kurorte busi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2011 03 09, 10:04)

Apžvalginės ekskursijos po miestą, kuriame apsistosite. Pamukalė, Kapadokija, Demre-Myra-Kekova. Iš Marmario į Kaunus-Daljaną (vėžlių salą)... Šios ekskursijos su gidu, o be gido galima ir savarankiškai, išsinuomojus automobilį po apylinkes apsiduoti, tikrai kažką įdomaus rasite, nes Turkija - civilizacijų lopšys, kur koja minsi, ten ant kažko įdomaus pataikysi
Atsakyti
Kuo skiriasi Turkijos kurortai ir kokiu pranasumu ir trukumu turi vienas kito atzvilgiu? Is anksto aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2011 03 09, 12:17)
Kuo skiriasi Turkijos kurortai ir kokiu pranasumu ir trukumu turi vienas kito atzvilgiu? Is anksto aciu uz atsakyma smile.gif

Esminių skirtumų nematau, tik vaizdelis skiriasi ir tiek. Tiesa, prie Egėjo jūros mažiau plačiosios tėvynės atstovų, o daugiau europiečių, Antalijos regione - atvirkščiai. Tai įtakoja ir kainas, prie Egėjo jūros šiek tiek brangiau

Na, o trūkumas esminis gal tik vienas, sakyčiau. Ten, kur kurortas, ten mažiau tos tikrosios šalies, kurią norisi pažinti, vietiniai žiūri į atvykėlį su dolerio ženklu vyzdžiuose biggrin.gif

Priekabūs ir prie stulpo sugeba prisiknisti. O aš Turkiją myliu, tai ir nesiknisu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 09 kovo 2011 - 11:33
QUOTE(Smurka @ 2011 03 09, 12:31)
Esminių skirtumų nematau, tik vaizdelis skiriasi ir tiek. Tiesa, prie Egėjo jūros mažiau plačiosios tėvynės atstovų, o daugiau europiečių, Antalijos regione - atvirkščiai. Tai įtakoja ir kainas, prie Egėjo jūros šiek tiek brangiau

Na, o trūkumas esminis gal tik vienas, sakyčiau. Ten, kur kurortas, ten mažiau tos tikrosios šalies, kurią norisi pažinti, vietiniai žiūri į atvykėlį su dolerio ženklu vyzdžiuose biggrin.gif

Priekabūs ir prie stulpo sugeba prisiknisti. O aš Turkiją myliu, tai ir nesiknisu biggrin.gif

Rusai kaip rusai... bet jau vokiečių bjaurumas - spinduliuojantys aukščiau už visus arijai. Bet žinoma visokių būna, pilna ir bjaurių lietuvių. Teko vykti į ekskursiją į Granadą su rusų grupe, kurioje buvo ir "prakutusių lietuvių iš kaimo kryžkelėj " tai viena iš baisiausių ekskursijų, nors gidas buvo nuostabus. Todėl kitos su anglų ir vokiečių grupėm buvo tiesiog atgaiva. Bet šiaip vokiečiai yra šlykštūs
Papildyta:
vakar mūsų agentas pradėjo mane spausti pirkti kelionę, mol labai gera kaina... o kai pradeda spausti, aš pradedu gintis, dar draugai, kurie jau 6m iš eilės važiuoja į Turkiją su paskutine minute papylė žibalo, kad nėr ko skubėti. Tai nutariau laukti tos minutės lotuliukas.gif pasiseks puiku, jei ne ką nors kito sugalvosim. labai jau sunku pusę metų laukti kelionės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 09, 13:53)
Rusai kaip rusai... bet jau vokiečių bjaurumas - spinduliuojantys aukščiau už visus arijai. Bet žinoma visokių būna, pilna ir bjaurių lietuvių. Teko vykti į ekskursiją į Granadą su rusų grupe, kurioje buvo ir "prakutusių lietuvių iš kaimo kryžkelėj " tai viena iš baisiausių ekskursijų, nors gidas buvo nuostabus. Todėl kitos su anglų ir vokiečių grupėm buvo tiesiog atgaiva. Bet šiaip vokiečiai yra šlykštūs
Papildyta:
vakar mūsų agentas pradėjo mane spausti pirkti kelionę, mol labai gera kaina... o kai pradeda spausti, aš pradedu gintis, dar draugai, kurie jau 6m iš eilės važiuoja į Turkiją su paskutine minute papylė žibalo, kad nėr ko skubėti. Tai nutariau laukti tos minutės  lotuliukas.gif  pasiseks puiku, jei ne ką nors kito sugalvosim.  labai jau sunku pusę metų laukti kelionės  doh.gif

Jei pakanka tik savaites poilsio paskutine minute geriausias variantas bet norint ilgesni laika ten pabuti geriau ziureti kelione is anksto kol dar kainos geros. Nors geros jos turbut buvo iki vasario men per isankstinius pardavimus.
Mazoka savaites tokiu atostogu oi kaip mazoka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 09, 12:53)
vakar mūsų agentas pradėjo mane spausti pirkti kelionę, mol labai gera kaina... o kai pradeda spausti, aš pradedu gintis, dar draugai, kurie jau 6m iš eilės važiuoja į Turkiją su paskutine minute papylė žibalo, kad nėr ko skubėti. Tai nutariau laukti tos minutės  lotuliukas.gif  pasiseks puiku, jei ne ką nors kito sugalvosim.  labai jau sunku pusę metų laukti kelionės  doh.gif

Cia jau kaip kam, man labai butu sunku nepirkti keliones is anksto ir nezinoti kur ir kada isvaziuosiu pailseti, spelioti bus geru paskutiniu minuciu ar ne, jei bus ar tenkins viesbuciai ir poilsio laikas, nes kaip jau rase savaite man mazoka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2011 03 09, 13:06)
Cia jau kaip kam, man labai butu sunku nepirkti keliones is anksto ir nezinoti kur ir kada isvaziuosiu pailseti, spelioti bus geru paskutiniu minuciu ar ne, jei bus ar tenkins viesbuciai ir poilsio laikas, nes kaip jau rase savaite man mazoka ax.gif

šiaip mes esam turistai, nuvažiuojam į vietą ir su išnuomota mašina stengiamės pamatyti kaip galima daugiau, pirmą kartą važiuosim ar važiuotume į poilsinę kelionę, tai nežinau ar savaitė nepasirodys vienam viešbutyje per ilga, nes su 9mete tai viskas ok, bet su dviem kūdikiais, o sumoje su trim vaikais jau per sunku lakstyt po apylinkes, taip kad gaunasi savaitė vienoj vietoj, galvoju kad kaip tik pirmam kartui
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 09, 12:22)
šiaip mes esam turistai, nuvažiuojam į vietą ir su išnuomota mašina stengiamės pamatyti kaip galima daugiau, pirmą kartą važiuosim ar važiuotume į poilsinę kelionę, tai nežinau ar  savaitė nepasirodys vienam viešbutyje per ilga, nes su 9mete tai viskas ok, bet su dviem kūdikiais, o sumoje su trim vaikais jau per sunku lakstyt po apylinkes, taip kad gaunasi savaitė vienoj vietoj, galvoju kad kaip tik pirmam kartui

Tai jus planuojate 2+1vaikas+2kudikiai gaudyti paskutine minute ? Drasu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 09, 13:26)
Tai jus planuojate 2+1vaikas+2kudikiai gaudyti paskutine minute ? Drasu smile.gif

tiksliau 2+2 vaikai, nes viduriniam rugsėjo mėn bus 2,9m +1 kūdikis. sakot jokių šansų paskutinei minutei? siaubas doh.gif agentui turiu atsakyti iki 15val, dar nevėlu
Atsakyti