Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(Udrius @ 2011 03 08, 15:48)
Dar pasižiūrėkite teritorijosd dydį, jei Jums tas aktualu, vienas iš jų atrodo yra su mažesne teritorija.

Ar Akka Antedon priima i standartini 2+1+kudikis?
Atsakyti
QUOTE(Pilina @ 2011 03 08, 17:30)
Ar Akka Antedon priima i standartini 2+1+kudikis?

Kiek žinau - nea...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 03 08, 17:13)
Kiek žinau - nea...

Tai sakykit kai viesbucio aprasyme parasyta, kad standartiniame kambaryje galimas apgyvendinimas max 3 asmenys. Tai 2+1+kudikis nebepriima. Ar gerai suprantu? Pirma karta keliaujam su vaikais tai nelabai zinau siu dalyku. ax.gif
Atsakyti
prašau, parašykit apie IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT viešbutį, kas matėt, kas buvot 4u.gif
Atsakyti
Kaip cia pas jus linksma biggrin.gif

Ar i Side kas nors vaziuojat? Esam buve Kemere, norejau siemet i Kreta, bet seimos dauguma matyt nutars , kad Turkija. Agenturoj pasiule Side paivairinimui, sake smelis ten prie juros (cia vaikui gal aktualiau). Vaziuotume geguzes pabaigoj, 2+1.

Gal turit atsiliepimu apie Side corolla arba Club side star?
Atsakyti
QUOTE(vytele @ 2011 03 08, 19:16)
Ar i Side kas nors vaziuojat? Esam buve Kemere

norejau siemet i Kreta, bet seimos dauguma matyt nutars , kad Turkija.

Side, mano nuomone, daug grazesnis miestelis nei Kemeras. Kita vertus Side neturi kalnu smile.gif

Siandien butent ta diena, kai moterys gali treptelt kojele: siemet Kreton
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 08, 19:09)
prašau, parašykit apie  IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT viešbutį, kas matėt, kas buvot 4u.gif

Ingusiaa buvo, kai prisijungs papasakos, mano mama buvo, normalus viesbutis, visko uzteko, kam importiniai gerimai nemokami rupi tai ju ten nelabai bus, nebent per pazintis ir arbatas geras lotuliukas.gif prabangos ten nebus, bet viskas tvarkinga, maisto daug, daugiau nieko negaliu papasakot, nes ne pati buvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilina @ 2011 03 08, 18:18)
Tai sakykit kai viesbucio aprasyme parasyta, kad standartiniame kambaryje galimas apgyvendinimas max 3 asmenys. Tai 2+1+kudikis nebepriima. Ar gerai suprantu? Pirma karta keliaujam su vaikais tai nelabai zinau siu dalyku. ax.gif

Šiaip turėjo nepriimti užsakymo, bet jei jau priėmė... Skambinkite į agentūrą, iš kurios pirkote...

na ką, o mano daiktai jau kraunami, ryt turėčiau būti Berlyne, turizmo parodoje... Pasižiūrėsim ar išdegs mano planas chuliganas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 08, 19:09)
prašau, parašykit apie  IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT viešbutį, kas matėt, kas buvot 4u.gif

normalus tvarkingas viesbutis be priekaistu 4u.gif prabangos kaip jau minejo nera bet visko kitko sociai ax.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 08, 20:48)
Bet tai kai jai nesiseka, tai Maximas plaukuotas pasitaiko, tai viesbutis be importines sampes  unsure.gif

apie maxima kita kalba... jei man nemalonus prisiminimai ir kazkas paklause tai ir atsakiau kas ten negerai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 08, 21:01)
apie maxima kita kalba... jei man nemalonus prisiminimai ir kazkas paklause tai ir atsakiau kas ten negerai...  unsure.gif

ir gerai padarei, net nebesvarstau to viesbucio kaip varianto mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas galetu apie Fetija papasakoti. smile.gif Girdejau, kad vienas is grazesniu regionu. Vasara teks pabuvoti. thumbup.gif turbut, rytoj issispres tas klausimelis.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 08, 19:25)
Side, mano nuomone, daug grazesnis miestelis nei Kemeras. Kita vertus Side neturi kalnu smile.gif

Siandien butent ta diena, kai moterys gali treptelt kojele: siemet Kreton

Ir kaip as nepagalvojau doh.gif Tokia proga praleidus buciau doh.gif Viskas, einu trepset biggrin.gif

O kaip su temperaturu skirtumu Side, gal kas zinot? Skaiciau, kad Bodrume kazkiek vesiau buna. Na, suprantu, kad nesiskirs desimcia laipsniu, bet vaziuotume geguze, bijau susalti lotuliukas.gif As tokia silumos megeja, kad jei buna +20, tai jau skaitosi salta - sugadintos atostogos. biggrin.gif
Atsakyti