Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

Is Kemero apylinkiu galima vaziuoti ir vienai dienai, uztenka pilnai. Nearti, bet kazka panasaus sunkiai kur nors kitur dar rasite.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 03 30, 22:05)
seniai zabtai atvipe nuo jos wub.gif svajoniu viesbutis

man siai dienai par brangu,bet labai supper

QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 31, 08:31)
bet tai kaina kokia jo... negali but nefainute vila uz tiek  biggrin.gif

turbūt paskutinės minutės ten nebūna g.gif pažiūrėjau, kad rugsėjo mėn už lake vilą reikštų daugiau kaip 9000 paaukot, spalį 8, kaip sakoma nieko nėra neįmanomo - taupai taupai... o paskui gule šezlonge IC Residence.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Camelia* @ 2011 03 30, 22:42)
Dėl vokiečių tai net neramu pasidarė  lotuliukas.gif aš jų mažiau pageidauju nei rusų, nes teko susidurti su jų kultūra,

nu va, nors vieną radau bendramintę drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 31, 10:27)
nu va, nors vieną radau bendramintę  drinks_cheers.gif

ir as prie tu paciu bendraminciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2010 10 03, 22:48)

Girdėjau, kad jų vaikų kultūra neatsilieka. Rusų vaikai daug šaunesni.
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 31, 10:32)
ir as prie tu paciu bendraminciu  biggrin.gif

4u.gif

QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 03 31, 10:38)
Girdėjau, kad jų vaikų kultūra neatsilieka. Rusų vaikai daug šaunesni.

kai žmonės mano, kad yra pasaulio išrinktieji, tai ir vaikai jų taip auklėjami
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 31, 09:27)
turbūt paskutinės minutės ten nebūna  g.gif  pažiūrėjau, kad rugsėjo mėn už lake vilą reikštų daugiau kaip 9000 paaukot, spalį 8, kaip sakoma nieko nėra neįmanomo - taupai taupai...  o paskui gule šezlonge IC Residence.. 4u.gif
Papildyta:

matyt,o mes dar 4-riese vaziuojam,tai jausk kokia kaina butu

pernai patekau i viesbuti,kur vien "novyje russkyje" new_russian.gif .,tai miriau is juoko kiekviena diena biggrin.gif todel siemet ir nera to viesbucio,nes rusai uzatakave matyt
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 03 31, 10:49)
pernai patekau i viesbuti,kur vien "novyje russkyje" new_russian.gif .,tai miriau is juoko kiekviena diena biggrin.gif todel siemet ir nera to viesbucio,nes rusai uzatakave matyt

Tada ir animacijos nebereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 03 31, 09:54)
Tada ir animacijos nebereikia smile.gif

siaip as i ja net ir neinu lotuliukas.gif mazu vaiku neturiu
uzteko matyt,kiek aukso jie turi,nes viskas ant saves uzdeta lotuliukas.gif nu ir elgesys,ai,suprantat ka noriu pasakyt lotuliukas.gif dabar prisiminiau,ir juokiuosi lotuliukas.gif ,pvz kai vyrai liepia zmonom,ilgakojem blondinem,eit sokt prie baseino,kai vyksta programa.tos nelankscios,nemoka,o raitosi kaip gyvates,bile vyrai plotu lotuliukas.gif o tie vyresni,pilvai,zemiau keliu,nu zodz,animacija kaip reikiant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 03 31, 11:04)
siaip as i ja net ir neinu lotuliukas.gif mazu vaiku neturiu
uzteko matyt,kiek aukso jie turi,nes viskas ant saves uzdeta lotuliukas.gif nu ir elgesys,ai,suprantat ka noriu pasakyt lotuliukas.gif dabar prisiminiau,ir juokiuosi lotuliukas.gif ,pvz kai vyrai liepia zmonom,ilgakojem blondinem,eit sokt prie baseino,kai vyksta programa.tos nelankscios,nemoka,o raitosi kaip gyvates,bile vyrai plotu lotuliukas.gif o tie vyresni,pilvai,zemiau keliu,nu zodz,animacija kaip reikiant lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Aš į Turkiją važiuosiu pirmą kartą, tai tokie atsiliepimai tik nuotaiką pakelia lotuliukas.gif Sėdžiu prie kompo ir kvatoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kerepliuke @ 2011 03 31, 10:08)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
Aš į Turkiją važiuosiu pirmą kartą, tai tokie atsiliepimai tik nuotaiką pakelia  lotuliukas.gif  Sėdžiu prie kompo ir kvatoju  lotuliukas.gif

aš irgi pirmą kartą važiuoju drinks_cheers.gif seku, gaudau kiekvieną žodį. matysim, kaip ten bus. Net nežinau, ko tikėtis.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti