Is Kemero apylinkiu galima vaziuoti ir vienai dienai, uztenka pilnai. Nearti, bet kazka panasaus sunkiai kur nors kitur dar rasite.
QUOTE(girene @ 2011 03 30, 22:05)
seniai zabtai atvipe nuo jos svajoniu viesbutis
man siai dienai par brangu,bet labai supper
man siai dienai par brangu,bet labai supper
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 31, 08:31)
bet tai kaina kokia jo... negali but nefainute vila uz tiek
turbūt paskutinės minutės ten nebūna pažiūrėjau, kad rugsėjo mėn už lake vilą reikštų daugiau kaip 9000 paaukot, spalį 8, kaip sakoma nieko nėra neįmanomo - taupai taupai... o paskui gule šezlonge IC Residence..
Papildyta:
QUOTE(*Camelia* @ 2011 03 30, 22:42)
Dėl vokiečių tai net neramu pasidarė aš jų mažiau pageidauju nei rusų, nes teko susidurti su jų kultūra,
nu va, nors vieną radau bendramintę
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 31, 10:27)
ir as prie tu paciu bendraminciu
QUOTE(Juodai @ 2010 10 03, 22:48)
Girdėjau, kad jų vaikų kultūra neatsilieka. Rusų vaikai daug šaunesni.
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 31, 10:32)
ir as prie tu paciu bendraminciu
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 03 31, 10:38)
Girdėjau, kad jų vaikų kultūra neatsilieka. Rusų vaikai daug šaunesni.
kai žmonės mano, kad yra pasaulio išrinktieji, tai ir vaikai jų taip auklėjami
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 31, 09:27)
turbūt paskutinės minutės ten nebūna pažiūrėjau, kad rugsėjo mėn už lake vilą reikštų daugiau kaip 9000 paaukot, spalį 8, kaip sakoma nieko nėra neįmanomo - taupai taupai... o paskui gule šezlonge IC Residence..
Papildyta:
Papildyta:
matyt,o mes dar 4-riese vaziuojam,tai jausk kokia kaina butu
pernai patekau i viesbuti,kur vien "novyje russkyje" .,tai miriau is juoko kiekviena diena todel siemet ir nera to viesbucio,nes rusai uzatakave matyt
QUOTE(girene @ 2011 03 31, 10:49)
pernai patekau i viesbuti,kur vien "novyje russkyje" .,tai miriau is juoko kiekviena diena todel siemet ir nera to viesbucio,nes rusai uzatakave matyt
Tada ir animacijos nebereikia
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 03 31, 09:54)
Tada ir animacijos nebereikia
siaip as i ja net ir neinu mazu vaiku neturiu
uzteko matyt,kiek aukso jie turi,nes viskas ant saves uzdeta nu ir elgesys,ai,suprantat ka noriu pasakyt dabar prisiminiau,ir juokiuosi ,pvz kai vyrai liepia zmonom,ilgakojem blondinem,eit sokt prie baseino,kai vyksta programa.tos nelankscios,nemoka,o raitosi kaip gyvates,bile vyrai plotu o tie vyresni,pilvai,zemiau keliu,nu zodz,animacija kaip reikiant
QUOTE(girene @ 2011 03 31, 11:04)
siaip as i ja net ir neinu mazu vaiku neturiu
uzteko matyt,kiek aukso jie turi,nes viskas ant saves uzdeta nu ir elgesys,ai,suprantat ka noriu pasakyt dabar prisiminiau,ir juokiuosi ,pvz kai vyrai liepia zmonom,ilgakojem blondinem,eit sokt prie baseino,kai vyksta programa.tos nelankscios,nemoka,o raitosi kaip gyvates,bile vyrai plotu o tie vyresni,pilvai,zemiau keliu,nu zodz,animacija kaip reikiant
Aš į Turkiją važiuosiu pirmą kartą, tai tokie atsiliepimai tik nuotaiką pakelia Sėdžiu prie kompo ir kvatoju
QUOTE(kerepliuke @ 2011 03 31, 10:08)
Aš į Turkiją važiuosiu pirmą kartą, tai tokie atsiliepimai tik nuotaiką pakelia Sėdžiu prie kompo ir kvatoju
aš irgi pirmą kartą važiuoju seku, gaudau kiekvieną žodį. matysim, kaip ten bus. Net nežinau, ko tikėtis.