Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(mazhule @ 2011 03 30, 16:24)
As zinau savo prioritetus ir renkuosi pagal tai. Visi turime skirtingas galimybes ir norus smile.gif

as pvz vaziuociau ilgesniam laikui, pvz 9 n., vaziuociau geguzes men. 9zmoniu maziau ir pakankamai silta

taip, bet juk neklause apie jusu ar mano galimybes, klause patarimo savo atveju mirksiukas.gif O jusu pasirinkimas geras ir siulote tikrai gera viesbuti, tik kai zmogus galvoja apie 4*, tai kazkaip siulyti jau ne ekonomines klases 5* kazkaip neadekvatu smile.gif

Kas liecia 9 naktis, tai irgi pasiulymas ne visiems. tarkim manes jega nenutemptu ilgesniam, nei 7 naktu laikotarpiui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 30 kovo 2011 - 14:33
QUOTE(Cobre @ 2011 03 30, 15:15)
Burbule, sakykite galutine kaina seimai (ar vaikui irgi apie 2000 skiriate? tada bus apie 6600 biudzetas keliones?) ir laika, kada vykstate, tik tokiu atveju, galima kazka bandyti paziureti. O tai jums tuoj visus rixos ir amaras suvardins  biggrin.gif

2011 06 18, 5 žv., AI arba UAI, 7 nakvynės. Šeimos biudžetas iki 6500 būtų gerai (aš dar turiu nuolaidėlę darbe).
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 03 30, 14:54)
Bet dvejoju dėl Alindos. Ką galite parekomenduoti Kemere panašaus, bet naujesnio.
Sidėj sako, kad paplūdimiai gražesni.

Alinda šiemet renovavo, tik balandį atidaro
Atsakyti
QUOTE(mazhule @ 2011 03 30, 14:24)
Sudetinga siulyti. As zinau savo prioritetus ir renkuosi pagal tai. Visi turime skirtingas galimybes ir norus smile.gif
as pvz vaziuociau ilgesniam laikui, pvz 9 n., vaziuociau geguzes men. 9zmoniu maziau ir pakankamai silta)  4u.gif

QUOTE(Cobre @ 2011 03 30, 14:31)
taip, bet juk neklause apie jusu ar mano galimybes, klause patarimo savo atveju  mirksiukas.gif  O jusu pasirinkimas geras ir siulote tikrai gera viesbuti, tik kai zmogus galvoja apie 4*, tai kazkaip siulyti jau ne ekonomines klases 5* kazkaip neadekvatu  smile.gif

Kas liecia 9 naktis, tai irgi pasiulymas ne visiems. tarkim manes jega nenutemptu ilgesniam, nei 7 naktu laikotarpiui  biggrin.gif

Cobre, as juk parasiau, kad kaip as renkuosi ir kodel. As nesiulau naudotis mano pasirinkimu.

o del viesbucio lygio - tai kaip ir 5* panasu wink.gif

QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 03 30, 14:34)
2011 06 18, 5 žv., AI arba UAI, 7 nakvynės. Šeimos biudžetas iki 6500 būtų gerai (aš dar turiu nuolaidėlę darbe).

4u.gif
gal:
FANTASIA HOTEL DELUXE KEMER ~6300 lt
STARLIGHT CONVENTION CENTER THALASSO & SPA, side ~6100
kazkada sau ziurejau si varianta CLUB MARCO POLO ~6100
Turkiz Hotel Thalasso Centre & Marina ~5900
AMARA CLUB MARINE ~6400
Crystal De Luxe Resort & Spa ~6600
KEMER RESORT HOTEL ~6500

manau, kad yra visai neblogu viesbusiu uz Jusu norima kaina smile.gif kanas ziurejau internetu puslapyje - gal dar agenturoje galima ir uz mazesne nusipirkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhule: 30 kovo 2011 - 15:12
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 03 30, 15:34)

Kiek skaitinejau siame forume, tai Smurka neblogai atsiliepia apie 5* ekonomini viesbuti Majesty mirage park resort Kemere.
Draugai buve Le jardin resort hotel and spa - jiems patiko.
Uzmeciau aki i tez pasiulymus - kaina Jums kaip ir tiktu. Paziurekite wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristinaL: 30 kovo 2011 - 15:18
Ok, peržiūrėsiu visus siūlomus.
Agentas patvirtino, Kad Akka Alindoj tikrai atnaujino kambarius šiais metais.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2011 03 30, 09:42)
Esu tikra, kad puikiai pailsėsite tame žaliame atostogų kaime smile.gif Mes, deja, jau nebesusitiksime

oi tikiuosi, kad ten bus smagu. pirmą kartą važiuojam. Tikiuosi vaikams patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 03 30, 16:34)

Na, ne kazin koks pasirinkimas. Man atrodo rinktis lieka is
Turkiz Beldibi Resort 6160
Majesty Mirage 6306
Le Jardin Resort 6307

Turkiz Kemere visada buvo su neblogais atsiliepimais, nepaisant visu jo minusu kas liecia teritorija. Tai gal buvo uz ka atsiliepti taip:hm O apie Turkiz Beldibi nieko negirdejau iki siu metu. Gal Smurka ilis ir pakementuos, vistik jos valdos ten g.gif Gal atsiras ir kitu, kas is tu triju parekomenduotu ir pasakytu, ar Akka AAlinda geresnis uz juos ar ne. Berods visi su UAI, tik kas i ta UAI ieina neziurejau.

Papildyta:
QUOTE(mazhule @ 2011 03 30, 17:08)
FANTASIA HOTEL DELUXE KEMER ~6300 lt
kazkada sau ziurejau si varianta CLUB MARCO POLO ~6100

AMARA CLUB MARINE  ~6400

KEMER RESORT HOTEL ~6500

As iki 6300 paziurejau, jus toliau, gavosi visai neblogas rinkinys mirksiukas.gif biggrin.gif As istryniau kai kuriuos viesbucius, nes vyksta su vaiku ir prase pasirinkimo Kemere, tai ismeciau side, turkiz kemere, nes su vaiku ten gal nelabai, ir crystal, nes nerekomenduociau jo seimai ir siaip nerekomenduociau, del teritorijos. Nesupyksite del pakoregavomo? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 30 kovo 2011 - 15:25
O ką galėtumėte pasakyti apie Sailor Beach Club 4* Kemere? važiuotume su 2 m. vaiku.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 03 30, 16:21)
  As istryniau kai kuriuos viesbucius, nes vyksta su vaiku

Tai kad pas ja trys vaikai ax.gif Ai, sorry, buvau neatidus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 30 kovo 2011 - 15:32
Turkiz Beldibi buvęs Rixos tinklo viešbutis. Geresnis ir už Majesty ir už Le Jardin. Dar vienas privalumas, važiuojant su vaiku - netoli nuo oro uosto, ne daugiau nei valanda kelio
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 03 30, 15:21)
Na, ne kazin koks pasirinkimas. Man atrodo rinktis lieka is
Turkiz Beldibi Resort 6160
Majesty Mirage  6306
Le Jardin Resort 6307

Turkiz Kemere visada buvo su neblogais atsiliepimais, nepaisant visu jo minusu kas liecia teritorija. Tai gal buvo uz ka atsiliepti  taip:hm  O apie Turkiz Beldibi nieko negirdejau iki siu metu. Gal Smurka ilis ir pakementuos, vistik jos valdos ten  g.gif  Gal atsiras ir kitu, kas is tu triju parekomenduotu ir pasakytu, ar Akka AAlinda geresnis uz juos ar ne. Berods visi su UAI, tik kas i ta UAI ieina neziurejau.

Papildyta:

As iki 6300 paziurejau, jus toliau, gavosi visai neblogas rinkinys  mirksiukas.gif  biggrin.gif  As istryniau kai kuriuos viesbucius, nes vyksta su vaiku ir prase pasirinkimo Kemere, tai ismeciau side, turkiz kemere, nes su vaiku ten gal nelabai, ir crystal, nes nerekomenduociau jo seimai ir siaip nerekomenduociau, del teritorijos. Nesupyksite del pakoregavomo?  blush2.gif

Cobre, as nepykstu... o del Side - tai ir parasiau, kad side tas viesbutis smile.gif
as pries rasydama uzmeciau aki i tripadvisor, bet as kitoj pusej ilsiuosi, tai pamenu tik is pirmo rinkimosi kazkada seniai Amara club marine (ten vieni draugai buvo irgi labai patiko) ir Club Marco polo wink.gif

+Burbulė+, rinkites ir dar pasiskaitykit atsiliepimus internete smile.gif tada zinosit ko tiketis ir/ar nesitiketi smile.gif betgi... oras geras, jura, atostogos - aisku bus gerai smile.gif
Atsakyti