Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(Cobre @ 2011 03 28, 11:00)
Na kur jau pigiau, jei paskui man iki viesbucio dar kiek taxas kainuotu  schmoll.gif nes ten ta gabala nuo kelio iki viesbucio as tikrai su lagaminu nepedinsiu, jei su dolmusu vaziuoti. Vat iki Bodrumo, tai pigu, o jau nuo centro, tai kaip su lagaminu tada?  g.gif  Taip, imanoma ir su tezais tartis, bet jei ten ne ju viesbutis, tada kaina vel kita, kiek supratau, nebent na jiems visai pakeliui. O kiek suprantu, tai Joy jiems neturetu pakeliui buti. Bet ziuresiu visus variantus  mirksiukas.gif  smile.gif  gal Smurka mane i autobusa isimes zuikiu  biggrin.gif

Na, jo matai, nuo autobusu stoties man jau galvos sukt nereikia, ten jau arba vyras, arba kas nors jo atsiustas mane pasitinka.. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 03 28, 13:04)
Na, jo matai, nuo autobusu stoties man jau galvos sukt nereikia, ten jau arba vyras, arba kas nors jo atsiustas mane pasitinka.. blush2.gif  biggrin.gif

Nu va, prasom ir man tada toki suveikti, kad ir man galvos sukti nereiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 03 28, 11:34)
Aha, aisku is Kauno ir dar teks kelias valandas Kose palaukt kelto, bet bent jau skrydis vienas, ne kaipb Airbaltic'u trenktis su 3 persedimais, o charteriniu tai kainos zvferiskos buna, ypatingai, kai nori tik i viena puse.. doh.gif  pigiau kelione i abi puses su viesbuciu uzsisakyt, nei bilieta i viena puse doh.gif  doh.gif

tai skrisim tuo paciu lektuvu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 28, 12:15)
tai skrisim tuo paciu lektuvu  mirksiukas.gif

O, fainiai bigsmile.gif o pala, mane skleroze kamuoja pastaruoju metu, jus Kos'e bazuosites ar Bodrume? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 03 26, 21:26)
na, galvoju, jei 4  tuos 20kg, tai tubūt būtų per mažai biggrin.gif

puiku, mano vaiks galės inhaliatorių pasiimti, jei prireiktų jam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 03 28, 14:31)
O, fainiai bigsmile.gif o pala, mane skleroze kamuoja pastaruoju metu, jus Kos'e bazuosites ar Bodrume? blush2.gif

Tikrai faina, galesi ingusiai padeti jos orda priziureti biggrin.gif Na nors i tulika isleisi mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 03 28, 13:03)
Tikrai faina, galesi ingusiai padeti jos orda priziureti  biggrin.gif  Na nors i tulika isleisi  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Na, teks, ka jau darysi doh.gif ot, ant mano vargses galvos doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 03 28, 13:31)

kose....
QUOTE(kufu @ 2011 03 28, 14:38)
Na, teks, ka jau darysi doh.gif ot, ant mano vargses galvos doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif skrydis nebus lengvas. nusiteik is anksto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 28, 14:16)
kose....

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  skrydis nebus lengvas. nusiteik is anksto  lotuliukas.gif

Ech, tai Ko'se paliksit mane viena kelto laukt doh.gif

Okis, nusiteiksiu cool.gif , tik as priority boarding'a pasiemiau, kad jau bilietas i viena puse.. g.gif o dabar galvoju, kas tas tokio yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 03 28, 15:25)
Ech, tai Ko'se paliksit mane viena kelto laukt doh.gif

Okis, nusiteiksiu cool.gif , tik as priority boarding'a pasiemiau, kad jau bilietas i viena puse..  g.gif o dabar galvoju, kas tas tokio yra? g.gif

priority ir mes pasieme lotuliukas.gif stovesim vienoj eilej ir i lektuva pirmi ilipsim mirksiukas.gif nu cia gerai zodziu tas priority biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 28, 16:26)
stovesim vienoj eilej ir i lektuva pirmi ilipsim  mirksiukas.gif  nu cia gerai zodziu tas priority  biggrin.gif

optimiste biggrin.gif
Atsakyti
wow pirmą kartą apie kažkokį priority girdžiu biggrin.gif ai, vis tiek į lėktuvą papulsim irnesakyk.gif
Atsakyti