Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

kadangi as klaipediete tai kazkaip man maudytis baseine patinka labiau. pvz praeitais metais buvome fantazijoje tai paludimys netoli baseino per dvi savaites as maudziausi kelis kartus juroje ir is paludimio maudysti eidavau i baseina,as ten nebijau plaukti ir suruas vandens nera. Na vyrui tai riebus misusas bus-----, tie 20 laipsniu. As dar galvojau gal imti geguzes 1 diena bet kaina paaugo 2-300 lt tai cia skirtumas dvi dienos.
ECH BALA NEMATE SILDOMAS UZDARAS BASEINAS YRA animacija bus o ala kartai nezinau, bet is praktikos tai jie nieko gero.
Beje dabar perskaiciau geguzes menesio atsiliepimus praeitu metu, tai animacija ir vaiku mini klubas yra ,maistas be nusiskundimu ala kart niekas nerase ar jie buvo ar ne taip kad del to punkto nesu isitikinusi.
vAIKISKI RESTORANAI REIKALINGI TIEMS VAIKAMS KURIE VALGO O MANISKE BE PRIEVAIZDO nevalgys na arba kasnius tris tai vaikiski restoranai man neaktulau as apie juos net neskaiciau, kalbos rusu ir anglu musiske irgii nemoka taip kad vaiku mini klubu mes kogeroo vistiek nesinaudosim nors jis ir yra.
A BEJE O KAIP PAS JUS 4-5 METU VAIKAI misni klubuose jautesi del kalbos barjero
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZAIKA2: 07 kovo 2011 - 13:06
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 03 07, 14:56)
kadangi as klaipediete tai kazkaip  man maudytis baseine patinka labiau. pvz praeitais metais buvome fantazijoje tai paludimys netoli baseino per dvi savaites as maudziausi kelis kartus juroje ir is paludimio maudysti eidavau i baseina,as ten nebijau plaukti ir suruas vandens  nera. Na vyrui tai riebus misusas bus-----, tie 20 laipsniu. As dar galvojau gal imti geguzes 1 diena bet kaina paaugo 2-300 lt tai cia skirtumas dvi dienos.
ECH BALA NEMATE  SILDOMAS UZDARAS BASEINAS YRA  animacija bus o ala kartai nezinau, bet is praktikos tai jie nieko gero.

mirksiukas.gif tai va, kad kiekvienas ziuri pagal savo poreikius. svarbu nuo tiksliau zinoti, ko reikia ir ka konkretus viesbutis tau gali duoti mirksiukas.gif Svarbu saulutes uztektu jums mirksiukas.gif
Atsakyti
jei bus 25-27 tai bus pats tas jei bus maziau tai doh.gif doh.gif doh.gif
Bet vienas dalykas mane nuliudino tai kad nera svieziu sulciu ir sampano siame viesbutyje . Na bet kai zinai apie tai pries patenkant i viesbuti tai gali susitaikyti su tuo ipac kai renkiesi tik keturias valandas.
Cha animacija praeitas metai fantazijoje buvo labai prasta ir ji dar suprastejo po bairano sventes taip kad paskutine kelias dienas ten net saviveikla nedvelke, nes po bairano spalio pradzioje dalis personalo isvaziavo.
As kazkaip itariu kad vokieciu megaimas viesbutis su animacija neprasilenks o ir jei kas as i arcadia galiu nueiti beje galiu ir barais bei lauko kavinemis naudotis ten to pacio seimininko tik arcadia rusams skirta leodikia vokieciams. LEODIKIA PIGIAU IR RAMIAU nei arcadia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZAIKA2: 07 kovo 2011 - 13:15
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 03 07, 13:08)
Bet vienas dalykas mane nuliudino tai kad nera svieziu sulciu ir  sampano siame viesbutyje .

lotuliukas.gif Tai uz sutaupytus kelionei pinigus is namu pora buteliu Boscos isimeskit biggrin.gif
Atsakyti
blyn mintis nebloga as kazkaip nepagalvojau , uz sutaupytus pinigiukus galesiu pora roca dei forte isimesti o jei dar i mineralnius vandenius nuvarysiu tai tai ir uz sutaupytus pinigus dar ir trecia paimsiu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O aš dabar galvoju - kaži būtų populiaru , jei turistas atskirai užsisakytų viešbutį ir bilietą, taip kaip dabar su Kos sala yra? Na ir tarkim šiuo atveju smarkiai pigiau gautųsi?
Atsakyti
[quote=Solemi,2011 03 05, 19:22]
Sveiki keliautojai,
SOFA TRAVEL i si viesbutuka rugsejy i pabaiga, 7n., 2+1 siulo uz 4860Lt
Kokiame viesbutyje buvote??? rolleyes.gif mus irgi domintu mini zoo g.gif

važiuosime tik gegužės 8 d. 10 d. į Majesty Mirage Park Resort mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 07, 14:15)
lotuliukas.gif  Tai uz sutaupytus kelionei pinigus is namu pora buteliu Boscos isimeskit  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 03 07, 14:17)
blyn mintis nebloga as kazkaip nepagalvojau , uz sutaupytus pinigiukus  galesiu pora roca dei forte isimesti o jei dar i mineralnius vandenius nuvarysiu tai tai ir uz sutaupytus pinigus dar ir trecia paimsiu bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

gaila, kad nebūsiu tame viešbutyje kur ir jūs, o tai ir aš įsimesčiau kokia 2 šampes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 03 07, 11:28)
Na trys metai paeiliui jautesi ramadanas nes as skrendu taip 2-3 dienos ramadano tada bairanas ir 3-4 dienos paprastos. Tai maisto kokybe taip skiriasi per tas tris dekadas kad  jaustiesi kaip netam paciam viesbutyje butum.Vaziuoju visada i 5 zvaigzdes  dazniausei ual.
Kalbejau su animatoreis kurie dazniausei buna rusakalbei tai jie sake kad viesbutis per ramadana taupo lesas nes labai daug isleidze per bairano savaite.
PERramadana pvz drakone as neturejau ko valgyti man maistas buvo preskas ir neskanus valgiau tik salotas animatorei juokesi kad bus proga jiems pasikudinti , bairanas kazkokios lasisines zuvys metro plocio ir triju metru ilgio pjaustomos ir kepamos prie akiu karaliskos ktrevetes, veziai. Po bairano sventines savaites maistas irgi buvo normalus

buvau uzpraeitais metais per ramadana..nei viesbuciuose nesijaute,nei uz viesbucio ribu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 03 07, 14:42)
O aš dabar galvoju - kaži būtų populiaru , jei turistas atskirai užsisakytų viešbutį ir bilietą, taip kaip dabar su Kos sala yra? Na ir tarkim šiuo atveju smarkiai pigiau gautųsi?

aisku butu thumbup.gif
Atsakyti
praeitais fantasia uzpraeitais royal dragon ten buvau ten taip yra. Na uz viesbuco tai skirtumo jokio nera bet viesbutyje tai kalba eina apie maista ir skirtumas juntams, viena karta buvau 4 zv tai ten skirtumo nepajutau.
DAR VIENA KARTA egipte buvau tuo laikotarpiu na ten tai jau uz viezbucio sventai buvo juntama . As einu ziuriu visi valgo galvu neatkeldami bet man tai ganetinai sviesu , tai ir klausiu vienu pardavejo kodel jie pradeda valgyti kada dar saule nenusileidusi gi jiem nagalima o jis sako laikrastyje raso kada saule leidziasi va jie ta minute kaip parasyta laikrastyje ir valgo . bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZAIKA2: 07 kovo 2011 - 14:26
QUOTE(Shopaholic @ 2011 03 07, 13:15)
aisku butu thumbup.gif

kai uzpraeitais metais vaziavai ar buvo tikro sampano viesbutyje mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 03 07, 13:19)
praeitais fantasia uzpraeitais royal dragon ten buvau ten taip yra. Na uz viesbuco tai skirtumo jokio nera bet viesbutyje tai kalba eina apie maista ir skirtumas juntams

As jusu minetuose viesbuciuose nesu buvusi,bet Delphin tinklo viesbuciuose nebuvo juntamas ramadanas,jei jau kalba ejo apie maista.Jo buvo kalnai ir ivairaus,nezinau ko dar gali trukti tongue.gif
O ir uz viesbucio ribu,ekskursijoje nesijaute ramadano,tuo metu mes vykome 2 dienom i Kapadokija
Tiesa sakant kiek tema skaiciau jau kokius 3 metus,man nera istrige komentarai poilsiautoju,kad per ramadana jaustusi viesbuciuose del maisto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 07 kovo 2011 - 14:28
Na bala nemate to ramadano bet bairanas (SAVAITES SVENTE PO RAMADANO)jei yra rudeni ir galima pakliuti per ta svente tai na zinote as veziu, karalisku kreveciu ir milzinisko dydzio zuvu kiekviena diena viesbuciuose nevalgau. Todel jei galiu tai taikau i bairana ten gi visi viesbuciai per bairana pilni turku kurie svencia ir jiems tai svente didele po pasniko todel ta savaite viesbuciai buna pilni 100 proc,na bent ten kur as buvau
Atsakyti