Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(Ivoncikas @ 2011 03 02, 16:38)
nusipirkom ir mes kelione i Kemera, geguzes 21d - birzelio 1  mirksiukas.gif  i Valery Beach viezbuti, buvom patiko, gryztam ten pat. Skrendam su visa seimyna, maziausiam kleiautojui bus metukai  ax.gif . Gal kas turite patirties ka reik paimt su savimi tokiam maziukui? kazin koks oras buna tokiu metu?

esam pora kartu buve geguzes gale, Kemero regionuose tai oras buvo super, jau silta kaip reikiant thumbup.gif
kaip keliavom su 1,3 (siemet su 11 men keliausim lelium) turejom pasieme sketuka - vezimeli, kuris labai praverte; maistelio vaikui, nors jau valge beveik viska, bet kartais nelabai rasdavau ko duoti, kad sukramtytu, tai pasildydavau Hippa smile.gif turejau termosiuka, elektrine spirale, bet naudojau tik kol neigudau, kad is restorano galiu isipilti karsto vandens ir nereikes zaisti su spirale smile.gif ai, misinuka dar, jei vaikas dar geria ji g.gif smelio zaislu ten nusipirkom, turejo kuom uzsiimti papludimy smile.gif plaukimo rata vezemes, bet buvo galima ir gatvej nusipirkti nebrangiai mirksiukas.gif tik rata ta toki, kur vaikui toks klyniukas padarytas, nes kiti tai dar per dideli butu buve g.gif tai paskui tas ratas ir kaip mini maniezas praversdavo smile.gif
vakarams turejau pasiemus lengva megztukeli, jo kartais prireikdavo, daugiau kaip ir nieko specialaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle50: 05 kovo 2011 - 23:46
QUOTE(Smurka @ 2011 02 27, 21:02)
Į Bodrumą šiemet?

Taip mirksiukas.gif Birželio 10d smile.gif
Atsakyti
Na as visada vaziuodavau rugsejo pabaigoje tai budavo faina bet kartais pora dienu istisai merkdavo ir taip smarkiai kad maciau pirma karta gyvenime bet jei palyginsime mano viesbuti tai dviem savaitem nuo 04.28 skitrumas trys tukstanciai lyginant su rugsejo antra puse. Cia du suauge ir vaikas sakyciau suma ispudinga skirtumas jauciasi kur 7000 o kur 10000lt.
Taip kad seis metais taupydama biudzeta varau anksciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZAIKA2: 07 kovo 2011 - 10:34
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 03 07, 10:33)
Na as visada vaziuodavau rugsejo pabaigoje tai budavo faina bet kartais pora dienu istisai merkdavo ir taip smarkiai kad maciau pirma karta gyvenime  bet jei palyginsime mano viesbuti tai dviem savaitem  nuo 04.28  skitrumas trys tukstanciai lyginant su rugsejo antra puse. Cia du suauge ir vaikas sakyciau suma ispudinga skirtumas jauciasi kur 7000 o kur 10000lt.

i koki viesbuti cia tokios sumos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 03 07, 11:33)
Na as visada vaziuodavau rugsejo pabaigoje tai budavo faina bet kartais pora dienu istisai merkdavo ir taip smarkiai kad maciau pirma karta gyvenime  bet jei palyginsime mano viesbuti tai dviem savaitem  nuo 04.28  skitrumas trys tukstanciai lyginant su rugsejo antra puse. Cia du suauge ir vaikas sakyciau suma ispudinga skirtumas jauciasi kur 7000 o kur 10000lt.

nu bet balandzio galas tai bent jau man nelabai, vos ne puse viesbucio teikiamu paslaugu neveikia dar, vesoka, todel ir kaina sitiek pigesne ax.gif tada gal geriau geguzes antra puse ziurekit, aisku nebus jau 3000lt pigiau, bet bus pilnas servisas jau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2011 03 07, 13:20)
vos ne puse viesbucio teikiamu paslaugu neveikia dar

g.gif pvz g.gif nes na kas jau tas puse? ir kitas dalykas, tai nuo viesbucio priklauso, jei viesbutis dirba visa sezona, ziemos metu veikia ir a la carte ir dirba animatoriai, tai viskas toliau ir veikia. Gal maisto maziau, gal koks vaiku mini klubas nedirba, ar vaiku restoranas neveikia, bet kad puse paslaugu neteikiama, tai gal perdeta cia g.gif
Va, man tik baugu butu del vandens, tiek juroje tiek baseinuose, kad nebutu per saltas g.gif
Atsakyti
kche kche, geguzes pabaigoje ir birzeli yra po diena, kai jau numatyti trys skrydziai per diena i Antalija ir atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 03 07, 12:36)
g.gif  pvz  g.gif  nes na kas jau tas puse? ir kitas dalykas, tai nuo viesbucio priklauso, jei viesbutis dirba visa sezona, ziemos metu veikia ir a la carte ir dirba animatoriai, tai viskas toliau ir veikia.  Gal maisto maziau, gal koks vaiku mini klubas nedirba, ar vaiku restoranas neveikia, bet kad puse paslaugu neteikiama, tai gal perdeta cia  g.gif
Va, man tik baugu butu del vandens, tiek juroje tiek baseinuose, kad nebutu per saltas  g.gif

siaip as nerasiau puse, rasiau vos ne puse, nereikia kabinetis prie zodziu. o ka tu cia isvardinai, siaip ir yra vos ne puse smile.gif kiek kas is pazistamu tokiu laiku yra vaziave, sake gyvenime nevaziuos taip anksti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 07, 12:54)
kche kche, geguzes pabaigoje ir birzeli yra po diena, kai jau numatyti trys skrydziai per diena i Antalija ir atgal smile.gif

oho bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 07 kovo 2011 - 12:00
As susiruosiau i leodikia resort . kadangi kainos kilo o as atissakinejau Egipto kuris praeitais metais geguzi buvo uzsakytas kovo pabaigai tai apsigalvojimui turejau keturias valandas, paprastai as kelione renkuosi dvi savaites o tada doh.gif doh.gif doh.gif .
Na betkokiu atveju nebuvopme pasiruose keliones laukti 1,5 metu nes i egipta kelione uzsisakeme pries devynis menesius o tada atkelti rudeniui . Nes vasara man perkarsta, seis metais lietuvoje galvojau kad iskepsiu gyva , namuose su geliu pusrkstuvu vaiksciojau ir save purskiau. Esu kemere buvusi vienais metais rugsejo pradzioje tai buvo netoli 40 , tai buvo taip karsta kad juroje neimanoma buvo atsivesinti ji kaip arbata buvo bijojau islipti is baseino.
Viename atsiliepime skaiciau kad neveike a la kart restoranai bet ji gryzo geguzes 5 o as grysiu 12
Jura sake agenturoje kad bus kaip pas mus lietuvoje apie 20 laipsniu, del maisto nelabai nijau nes viesbutis tokiu metu pilnas vokieciu ir atsiliepimai is tolaikotarpio yra normalus. Na manua kad blogiau nei per ramadana nebus, nes teko skirsti per ramadana tai maista s klaikus uz tat per bairana tai nem nem duoda neitiketinus delikatesus . Bairanas svente atsiedimo po pasniko. Todel rudeni kai skrendu stengiuosi kiek imanoma maziau uzgriebti ramadano ir patekti i bairana tada ir veziai ir karaliskos krevetes ir kt paprastai buna . bet ta svente tesiaisi savaite.
Kievienais metais ji skirtingu laiku todel kas skrendate rudeni butinai paitikslinkite nes remadanas tai prastas maistas ir kadangi visada rudeni pataikau ant bairano ir ramadano ir dar bunu kelis dienas po bairano tai galiu tiksliai pasakyti kad bairanas tai maisti fiesta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZAIKA2: 07 kovo 2011 - 12:16
QUOTE(Shopaholic @ 2011 03 07, 12:01)

Aha, oho drinks_cheers.gif Reiskia zmones perka smile.gif As pats jau beveik gailiuosi rinkesis isankstinius pirkimus i Turkija, kai matau, uz kiek zmones patys nuvyks i Kos'a ar Roda. Kas is esmes yra beveik ta pati Turkija. Tik su bonusu maiste: kiauliena biggrin.gif Na tiek tos, siemet dar atbusim, bet jeigu patiks Graikijos salos, tai kitamet Turkijai bus pasakyta atia atia
Papildyta:
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 03 07, 12:06)
Na manua kad blogiau nei per ramadana  nebus, nes teko skirsti per ramadana tai maista s klaikus uz tat per bairana tai nem nem duoda neitiketinus delikatesus . Bairanas svente atsiedimo po pasniko.

Jums rimtai viesbutyje jautesi ramadanas ?
Atsakyti
Na as pati maciau ,delta interservis puslapyje pardavinejamos vokiskos keliones tai ten paskutine minute dviem savaitem is berlyno 2+1 7000 lt keline rudeni 9000 lt kelione per novatura ar tezus nezinau kur ziurejau 12000 Royal dragon ual+ pati buvau viesbutis nerealus.
Bet pas mane mergaite 4 metu trenktis i berlyna su vaiku neturiu jokio noro, vaziuoti i lenkija is klaipedos su vaiku tokio amziaus irgi ideja ne per geriausia , is palangos pirgiu skydziu nera , ai na ir uz kampyje ta musu Klaipeda.
Kai mergaite bus septiniu tai gal ir galesiu sau tai leisti
Na trys metai paeiliui jautesi ramadanas nes as skrendu taip 2-3 dienos ramadano tada bairanas ir 3-4 dienos paprastos. Tai maisto kokybe taip skiriasi per tas tris dekadas kad jaustiesi kaip netam paciam viesbutyje butum.Vaziuoju visada i 5 zvaigzdes dazniausei ual.
Kalbejau su animatoreis kurie dazniausei buna rusakalbei tai jie sake kad viesbutis per ramadana taupo lesas nes labai daug isleidze per bairano savaite.
PERramadana pvz drakone as neturejau ko valgyti man maistas buvo preskas ir neskanus valgiau tik salotas animatorei juokesi kad bus proga jiems pasikudinti , bairanas kazkokios lasisines zuvys metro plocio ir triju metru ilgio pjaustomos ir kepamos prie akiu karaliskos ktrevetes, veziai. Po bairano sventines savaites maistas irgi buvo normalus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZAIKA2: 07 kovo 2011 - 12:39
QUOTE(Shopaholic @ 2011 03 07, 14:01)
siaip as nerasiau puse, rasiau vos ne puse, nereikia kabinetis prie zodziu. o ka tu cia isvardinai, siaip ir yra vos ne puse smile.gif kiek kas is pazistamu tokiu laiku yra vaziave, sake gyvenime nevaziuos taip anksti doh.gif

Na koks skirtumas, tarp puses ir beveik puses doh.gif tai cia 30 procentu, 40 ar 45 ? doh.gif Jei 30, tai cia toli grazu ne puse, jei 45, tai praktiskai puse. As logika remiuosi mazdaug, man puse tai puse, trecdalis, tai trecdalis, o ne beveik puse. tai gal ir nesusikalbejom siuo klausimu biggrin.gif
O paslaugos, tai pvz:
SPA centras - dirbs.
Maitinimai - reikia ziureti konkretu viesbuti, gali buti, kad dirbs absoliuciai visi restoranai ir barai, gali buti, kad koks paludymio baras ir kuris nors a la carte nedirbs. Turint omenyje, kad a la carte daznai buna keli, tai anokia cia ir beda, o ir klausimas, ar to reikia ar ne.
Vaiku mini clubas - gali veikti, gali ne. galima parasyt i viesbuti ir pasidomet, jei tikrai toks dalykas reikalingas. Nes tikrai nera taip, kad 100 proc jis neveiks balandzio men.
Vaikiski restoranai - klausimas ar aplamai toks yra konkreciame viesbutyje. O ir tai klausimas, ar tikrai nedirbs. Kazkas cia rase, kad Simenoje berods buvo toks lauke ir jis nedirbo. Bet siaip tai nereiskia, kad tokiu atveju nebus vaikisko meniu pagrindiniame restorane.
Animacija gali silpnai dirbti - tas tiesa, klausimas kaip labai ji reikalinga konkreciam zmogui. man nebutina, kitam, gal be jos ne atostogos.
Baseinai - tai cia ne viesbucio paslaugos, cia oru isdaigos biggrin.gif
jei skirtumas 3000 tarp balandzio ir rugsejo, tai ko gero reikia pamastyti, ar tos paslaugos, kuriu gali nebuti (a la carte, animacija), vertos tokios kainos.
As tik salcio bijociau, nesinorisi liudnai ziureti i jura ir nesimaudyti joje biggrin.gif Ir man to liudesio nenumalsintu nei tas papildomas veikiantis restoranas, nei vaiku klubas biggrin.gif Bet ne visi gal tokie sustireliai, kaip as smile.gif
Atsakyti