Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(kerepliuke @ 2011 03 03, 13:44)
Tai kad bent jau Tez Turas dabar kaip tik skelbia, kad vasaros kelionėms nuolaidos iki 25%  g.gif

Tez tour išankstiniai pirkimai prasidėjo iš karto po šv.Kalėdu, va tada buvo geriausios kainos. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEIGĖ: 03 kovo 2011 - 14:33
QUOTE(MEIGĖ @ 2011 03 03, 15:21)
Tez  tour  išankstiniai pirkimai  prasidėjo iš karto po šv.Kalėdas,  va  tada  buvo  geriausios  kainos. blink.gif

Sutinku drinks_cheers.gif Bet tik tiek, kad jie dabar skelbia, kad išankstinėms kelionėms 25% nuolaida smile.gif Nors aišku tokios nuolaidos gali būti ir iki vasaros lotuliukas.gif Ne ekspertė aš šiuo klausimu, bet manau kad kuo arčiau link vasaros, tuos labiau kelionės gali brangti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 02, 18:26)
sugalvojau šiandien būdą kaip patikrinti viešbučiuką - žiūriu per google maps palydovą vaizdą apie viešbutį - viskas kaip ant delno kas aplink jį, kiek medžių teritorijoj, kaip realiai atrodo  thumbup.gif

As irgi megstu tokiu budu "prachekinti" drinks_cheers.gif
Atsakyti

Planuojam birzelio vidury pailset. Vaziuojam: du suauge, du vaikai (8 ir 4m). Viena agentura, pagal musu kriterijus pasiule siuos tris viesbucius:
--ARANCIA RESORT HOTEL 5zv
--LETOONIA GOLF RESORT 5zv
--SENSIMAR TURKIZ KEMER MARINA & SPA 5zv (seniau jis vadinosi...TURKIZ HOTEL & THALASSO CENTRE) 5zv

Gal kas ka patars, kur geriau ir t.t. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 03 03, 14:28)
Sveiki, išsirinkau viešbutį Kemere Akka Alinda. Gal kas yra buvę?
Jau pasibaigė išankstinių kelionių kainos sad.gif Gal yra kokios tendencijos su kainų mažėjimu (neturiu omeny paskutinės min). Vykstame birželio vid.

Na, ne pačiam Kemere, o Kirišo kaime. Graži aplinka, pernai buvo atnaujintas visas fasadas, vestibiulis, spa centras... O kambariai ir liko padėvėti. Tai tikiuosi, kad šiais metais jau ir kambariai bus renovuoti, tad į gerokai atnaujintą viešbutį važiuosit.

O šiaip... AKKA Antendon geresnis,... bet ir brangesnis. Bet ir Alinda neblogas, tik neprisimenu, man atrodo, kad ten tik AI sistema, tai nemažai paslaugų už papildomą kainą. Bet be jų pilnai galima apsieiti. Valgyt duoda pakankama ir dažnai. Yra užkandinė, kur galima giozleme, naktį praalkus galima sriubos užvalgyt
Atsakyti
Sveiki Turkijos myletojai 4u.gif

Taigi pagaliau prisiruosiau parasyti ispudzius is ten ax.gif
Mes buvome vasario gale,tai ir nenusivylem,oras budavo 20 silumos,lietaus girdejau nakti ,bet trumpalaikis.Siaip mes vaziavome tiksliau svesti,o ne poilsiauti kaip kiti ,tai mums ne sezono metu buvo daug pliusiuku 4u.gif
Buvome apsistoje Laroje,Limak viesbutyje,kuri noreciau pagirti,tikrai atitinka 5zv.reikalavimus,buvome nustebe aptarnavimu ir paslaugomis.
Kadangi tadien,kai atvykome buvo mano gimtadienis,tai jie mus apgyvendino seimos apartamentuose su jaccuzi miegamaje thumbup.gif vynas ir vaisiai lauke musu drinks_cheers.gif ,taip pat ju sedevrai is ranksluosciu,gulbytes,sirdeles ir t.t. smile.gif
Zodziu buvome patenkinti,vaizdas i jura is balkono super.
Maistu skustis tikrai negaliu,ivairove ir skonis thumbup.gif
Kiekviena vakara vykdavo sou,animatoriai vis kazka sugalvodavo,zodziu nenuobodziavom smile.gif
Tik pastebejimas ,kad tuo metu kai mes buvome tai pilnas viesbutis vokieciu,kurie pradejo mane erzinti pabaigoj lotuliukas.gif
Siaip pas mus buvo toks viesbutinis poilsis,tai kaip ir salies groziu,ekskursiju nematem.Tik viena diena buvome nuvyke i Alanija,kur 2val kelio nuo ANtalijos,nes lauke mano gimtadienio dovana pasiplaukiojimas su delfinu ax.gif drinks_cheers.gif
Tai paliko neapsakoma ispudi ir emocijas wub.gif
Grizdami uzsukome i Antalijos centra ,bet trumpam,nes tie turkai su savo ikyrumu uznervavo,persekioja kaip nenormalus ir kysa viska doh.gif visai skirtingai nei ispanai.Bet viena suknele vistiek nusipirkau nes patiko,uz ja norejo 90 euru isprotejes,tai iki 30 nusileido thumbup.gif
Man labiau patiko supermarketas,kuriame is paskos niekas nejo,sau ziuri ir perki ka nori,bet tokie jau yra biggrin.gif
O siaip noreciau dar sugrizti,bet labiau pazinti sali ir aplankyti grazias vieteles ax.gif tai kitam karteliui imsim ne AI,ir nuomosim masina.
Patiko man tas ju Hamam,buvau uzsisakius dar Spa centre ir masaza ir hamam,kuri atliko turke,tai galiu pasakyti buvo nerealu cool.gif su mielu noru pakartociau dar biggrin.gif
Tai tiek,nzn kaip ikelti foto,nes niekada nedariau blush2.gif
Atsakyti
Norejau paklausti ar viesbutis saphyr resort @ SPA yra tik tezture,ar ir novaturas juo prekiauja.Mano giminaciai sako,kad jie is novaturo pirko,bet,kad internete novaturo tinklalapyje as jo nerandu.
Atsakyti
QUOTE(EditaDk @ 2011 03 03, 22:09)
Norejau paklausti ar viesbutis saphyr resort @ SPA yra tik tezture,ar ir novaturas juo prekiauja.Mano giminaciai sako,kad jie is novaturo pirko,bet,kad internete novaturo tinklalapyje as jo nerandu.

Novaturas prekiauja SAPHIR HOTEL 4*. Gal jie si turejo galvoje.
SAPHIR RESORT&SPA 5* yra tik tezture.
Atsakyti
[quote=aurezas,2011 03 03, 10:44]
[quote=*Mulate*,2011 03 03, 09:48]
Mes esam buve balandzio 29- lektuvui leidziantis pranese apie 12 silumos... biggrin.gif visi garsiai juokes.paskutine diena buvo plius 18, lietus. Dienoje buvo visai silta, bet vakarais megztuko reikejo smile.gif Grizom namo -vaikas su sloga,as su bronchitu cool.gif

Labas rytas smile.gif jetaus negąsdinkite, aš tikiuosi, kad nereiks grįžti su sloga... schmoll.gif doh.gif smile.gif kaip grįšim pasikrovę, energingi ... biggrin.gif fu fu fu... biggrin.gif
[/quote]
Mes pernai vaziavom balandzio 29 - geguzes 6... Tai silumos pakako - dienom 26-27, o vakarais apie 17-18, tai reikedavo uzsimesti megztukeli mirksiukas.gif vienos dienos vakara kokai valanda palijo... O siaip viskas buvo thumbup.gif
Beja - buvom Kemere.
Atsakyti
Sveiki keliautojai,

QUOTE(ilonux @ 2011 02 26, 21:08)
Su tuo permokejimu...Idomu butu suzinoti Jusu nuomone, ar mes nepermokejom, geguzes 5-12 d., 7n., All, Champion Holliday Village HV-1, Kemeras. Mokejom 4300, vaziuojam 2 suauge, vienas vaikas 6 m, kitam vaikui dar nera 2 m.
Klausiu, nes idomu ir kad ateiciai zinociau  bigsmile.gif  Galit kirst ziauria nuomone, isgyvensiu ir nesupyksiu  ax.gif

SOFA TRAVEL i si viesbutuka rugsejy i pabaiga, 7n., 2+1 siulo uz 4860Lt

QUOTE(aurezas @ 2011 03 02, 13:07)
taip taip...ieškojimas užima daug laiko  smile.gif  aš išsirinkau ir nusprendžiau per 1 dieną, nes tik tiek laiko turėjau  biggrin.gif  gruodžio 31d. ryte pamačiau paskutinę dienos akciją, po piet jau sutartis rankoje turėjau  biggrin.gif rinkausi taip: jau žinojau kad šį pavasarį noriu ilsėtis Kemere, kadangi vežuosi 3m vaiką, man svarbiausia buvo, kad viešbutus būtų ant jūros kranto, didelė teritorija, daug žalumos, netoli miestas, o svarbiausia pamačiau, kad tame viešbutyje yra mini zoo ir 3 klubai vaikams biggrin.gif o kas toliau nesvarbu... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kokiame viesbutyje buvote??? rolleyes.gif mus irgi domintu mini zoo g.gif

QUOTE(nomeda.b @ 2011 03 05, 11:54)
Mes pernai vaziavom balandzio 29 - geguzes 6... Tai silumos pakako - dienom 26-27, o vakarais apie 17-18, tai reikedavo uzsimesti megztukeli  mirksiukas.gif vienos dienos vakara kokai valanda palijo... O siaip viskas buvo  thumbup.gif
Beja - buvom Kemere.

O kaip vandens temperatura siuo laikotarpiu tiek baseine, tiek juroje?

Gal patarsite???

Renkamės Kemerą, dėl viešbučio dar neapsisprendėme, bet dabar turim dilemą kada važiuoti, norisi, kad tiek oras, tiek vanduo būtų šiltas, nes kartu keliaus dukriukas 4 m.
Yra du variantai:
1) nuo 05-01 (savaitei)
2) apytiksliai nuo 09-18 (savaitei)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemi: 05 kovo 2011 - 18:23
QUOTE(Solemi @ 2011 03 05, 19:22)
Yra du variantai:
1) nuo 05-01 (savaitei)

as rinkciausi 2 varianta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Solemi @ 2011 03 05, 18:22)
Yra du variantai:
1) nuo 05-01 (savaitei)

2009 m. buvau Turkijoje rugsėjo 8-15 dienomis, oras buvo fantastiškas, mieste kiek per karšta, bet pajūry - pats tas. Vieną dieną ištisai pylė lietus, tądien kaip tyčia keliavom džipais biggrin.gif . Vanduo laikėsi apie 28 laipsnius, sušalti buvo neįmanoma.
Atsakyti