Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Labukas 4u.gif

Labai graziai irengtu kambariuku prisiziurejau, saunuoles mamytes 4u.gif

Uztikau neblogu dalykeliu vaiku kambariui http://pelenesbaldai.lt/baldai-vaikams gal kam teko su jais susidurti? Kokie atsiliepimai, ispudziai?
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

C-girl, ir caca lb gražūs kambariukai thumbup.gif ir grafiti man visai nieko- vis įdomiau mirksiukas.gif ir čia turbūt pačio gyventojo pageidavimas buvo smile.gif

dia10 aš irgi mergaičių kambariukų daug gražių mačiau ir jau galiu sakyti turiu viziją dukrytės kambariuko, o va sūnyčiui tai kažkaip dar miglotai g.gif

va pažiūrėjau lovas mašinas tai gal ir tikrai fainai smile.gif turbūt visiems berniukams tokios lovos - svajonės išsipildymas ar ne? smile.gif

beje, mamukai, kaip manot kaip žiūrėtųsi fototapetas ant šlaitinės sienos (palėpėje) ? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
c-girl - tikrai tobulas sviesus jaukus mielas kambariukas
butu idomu kitu vaikuciu kambariukus paziuret blush2.gif
Atsakyti
Dekui uz komplimentus 4u.gif

QUOTE(mama_gulbe @ 2011 03 12, 20:28)
c-girl - tikrai tobulas sviesus jaukus mielas kambariukas
butu idomu kitu vaikuciu kambariukus paziuret  blush2.gif

Rodzius as ir kitu vaiku...gal pries pora metu mirksiukas.gif Dabar jau laiko is naujo fotografuot tikrai neturiu, bet galesiu nuotrauku paieskoti ir dar karta ideti(jie rasiu). Bernai jau kitokiu kambariu nori- noretusi mat jiems raudonu, juodu sienu cool.gif O as visada tik uz sviesa, tai sakiau kai iseisit i savo namus galesit juodai ir dazyti biggrin.gif

caca, ten lipdukai mirksiukas.gif rinkinukas toks daigeliu, augaliuku, vabalu...viskas atskirai- issidelioji dizaina pats kaip nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 12 kovo 2011 - 20:56
QUOTE(memelietė @ 2011 03 12, 19:40)
dia10 aš irgi mergaičių kambariukų daug gražių mačiau ir jau galiu sakyti turiu viziją dukrytės kambariuko, o va sūnyčiui tai kažkaip dar miglotai  g.gif

drinks_cheers.gif tai vat ir man su sunum kazkaip sunkokai sekasi rolleyes.gif

QUOTE(c-girl @ 2011 03 12, 20:55)
caca, ten lipdukai mirksiukas.gif  rinkinukas toks daigeliu, augaliuku, vabalu...viskas atskirai- issidelioji dizaina pats kaip nori.

thumbup.gif atrodo, reikes ir man kazka dukrai kompanuoti biggrin.gif
Atsakyti
C-girl labai skoninkas ir subtilus bet turintys savyje prabangos gislele kambariukas wub.gif . Kviepiantis jaukumu ir mamytes meile.Truksta zodziu -tikrai kaip is zurnalo. Senokai nemaciau tokiu isposieletu vaiku kambariuku. Viskas ten kur reikia, tiek kiek reikia ir tai ko reikia! thumbup.gif Saunuole!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata_Bo: 12 kovo 2011 - 21:03
QUOTE(c-girl @ 2011 03 12, 07:18)

Parodau ir musu leliuko kambari...

Fantastiškai įregtas kambarys 4u.gif Labai gražu, jauku, skoninga, šviesu wub.gif
QUOTE(c-girl @ 2011 03 12, 20:55)
Dekui uz komplimentus 4u.gif
Rodzius as ir kitu vaiku...gal pries pora metu mirksiukas.gif  Dabar jau laiko is naujo fotografuot tikrai neturiu, bet galesiu nuotrauku paieskoti ir dar karta ideti(jie rasiu). Bernai jau kitokiu kambariu nori- noretusi mat jiems raudonu, juodu sienu cool.gif  O as visada tik uz sviesa, tai sakiau kai iseisit i savo namus galesit juodai ir dazyti biggrin.gif
caca, ten lipdukai mirksiukas.gif  rinkinukas toks daigeliu, augaliuku, vabalu...viskas atskirai- issidelioji dizaina pats kaip nori.

Mano vaikai irgi visokiausių norų prigalvoja... bet galiausiai vis tiek darau, kaip man atrodo gražiau blush2.gif Tikrai, kad išeis ir pasidarys savo namuose kaip norės, o jų ir norai greit keičias, vieną dieną vienaip, kitą jau kitaip tongue.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

vėl man už mergaitiškų akys kliūva wub.gif
user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Kristaline @ 2011 03 12, 22:47)

Mano vaikai irgi visokiausių norų prigalvoja... bet galiausiai vis tiek darau, kaip man atrodo gražiau  blush2.gif Tikrai, kad išeis ir pasidarys savo namuose kaip norės, o jų ir norai greit keičias, vieną dieną vienaip, kitą jau kitaip  tongue.gif

man atrodo, kad galima atrast kompromisą su vaikais jeigu jie savo norus reiškia smile.gif
juk reikia ir į jų nuomonę atsižvelgt - ten jie gyvens, o mes dėl jų gyvenam (na gal per stipriai čia aš ax.gif ) aišku ne iki tiek, kad visą kambarį kempiniukais išmarginti, bet kartu kurti vaikų kambarį gali būti labai smagu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2011 03 12, 07:18)

Parodau ir musu leliuko kambari...

Kaip jum taip išeina g.gif labai gražu.
Atsakyti
šeimos medžio idėjos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 03 12, 22:03)
man atrodo, kad galima atrast kompromisą su vaikais jeigu jie savo norus reiškia  smile.gif
juk reikia ir į jų nuomonę atsižvelgt - ten jie gyvens, o mes dėl jų gyvenam (na gal per stipriai čia aš  ax.gif ) aišku ne iki tiek, kad visą kambarį kempiniukais išmarginti, bet kartu kurti vaikų kambarį gali būti labai smagu  rolleyes.gif

Bandau ieškoti kompromisų, bet vaikai du ir labai skirtingo amžiaus gyvena viename kambarye, tai vieno norai būna visą kambarį kempiniukais arba dinozaurais išpiešti, o kitas nori violetinių arba mėlynų sienų doh.gif O man atrodo labai svarbu sukurti jaukią aplinką, nes tų dinozaurų ir pats vaikas gali bijoti po to, o violetinė spalva vis tik labai rizikinga ir šilumos nesuteiks, ir vaikams pagal tokias užmačias įrengtas kambarys gali greit nusibosti ax.gif Tai tenka perkalbinėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 03 11, 14:20)

Saunuole, man labai patinka Jusu interjero sprendimai. Grazu, ramu, skoninga.. thumbup.gif
Atsakyti