Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Braita @ 2011 03 10, 22:48)
O mes vaiku kambaryje sudėjom kamštines grindis - man asmeniškai jos nuostabios (nors būna ir baisių žinoma, priklauso nuo kamsščio  biggrin.gif ), jos pačios iš savęs šiltos ir priežiūra paprasta  thumbup.gif Kilimai man ne prie širdies dėl dulkių ir t.t., nors prie lovytės patiesiu dėl jaukumo.
Šiaip kituose kambariuse alyvuotos grindys - nepasakyčiau, kad praktiškas pasirinkiams gyvenant su vaikais  ax.gif

Pas mus irgi kamstines, jei pastebejote nuotraukose kambariuko. Nepamainomas dalykas man tokios grindys. Asjau ankstesnese temose rasiau, kad as tik uz kamsti: ir siltos, ir minkstos, ir neproblematiskos.
Atsakyti
Mergaites, pusis labai minkstas media todel nuo menkiausiu smugiu issidauzo. Kietmedi reiketu deti smile.gif

o laminato nedeciau nes jis elektrinasi - visos dulkes kimba kaip pasiute... Pirmam aukste parketlentes- daaaug lengvesne prieziura.

Kamstine danga man asmeniskai nepatinka nei ant grindu nei ant sienu...
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 03 11, 09:49)
Mergaites, pusis labai minkstas media todel nuo menkiausiu smugiu issidauzo. Kietmedi reiketu deti smile.gif

o laminato nedeciau nes jis elektrinasi - visos dulkes kimba kaip pasiute... Pirmam aukste parketlentes- daaaug lengvesne prieziura.

man irgi laminatas nepatiko dėl jo specifinių savybių, bet patariu pasidpmėti ALLOC- nesielektrina, netarška ir atsparus labai, bei be kenksmingos chemijos mirksiukas.gif

kamštinės grindys turi daug privalumu, bet man nelabai gražu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 11 kovo 2011 - 09:36
QUOTE(Sigitano @ 2011 03 07, 13:34)
Na pagaliau ir mano žadėtos foto iš mano merginų kambariuko.
Kambariukas nedidelis, iki 12 kvadratų. bet norėjau, kad kikeviena turėtų savo kampą: po atskirą lovą, spintą, ir po rašomą stalą.

Labai gražus kambariukas wub.gif Noriu paklaust, kur užuolaidas gavot - pirkot ar siuvot?
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 03 11, 00:49)

drinks_cheers.gif Pasirasau po kiekvienu jusu zodziu. Pusis grindims is vis pats prasciausias medis, na ir aisku pinigine prasme pats pigiausias (turiu omeny tik medi ir nelyginu su kitomis dangomis).
Pas mus irgi laminatas, na siaip prieziura lengva ir stiprus labai, tik isielektrina, tai dulkes visos palei plintusus susisuka tokiais kamuoliukais, tai valyt daznai tenka doh.gif Mielai pakeisciau i parketa, tik ne dabar rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(julija4ever @ 2011 03 11, 12:35)
Pas mus irgi laminatas, na siaip prieziura lengva ir stiprus labai, tik isielektrina, tai dulkes visos palei plintusus susisuka tokiais kamuoliukais, tai valyt daznai tenka doh.gif  Mielai pakeisciau i parketa, tik ne dabar rolleyes.gif

Uztat dulkes nesikaupia ant baldu, palangiu...Prasiurbei, praplovei grindis ir viskas. biggrin.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa temele thumbup.gif mergaiciu kambariai tikrai labai grazus visu wub.gif

Mes irgi esame dukrai nusiziureje tuos ruzavus baldus is SBA wub.gif bet dabar galvoju gal galima is kazkur kitur uzsisakyti situos baldelius http://www.cilek.com/en/sweet o ne is SBA gal taip pigiau gautusi g.gif arba gal zinote ar lenkuose ju yra, iki ten tai patys nulektumeme paimti bigsmile.gif

Mergaiciu kambariu tai daug graziu prisiziurejau, bet vat ka berniukui 10 metu reikes sugalvoti tai net neturiu ideju doh.gif

ir beje kur perkate tapetus, na tuos idomesnius su gelytem ar drugeliais, ar ten visur tik fototapetai g.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2011 03 11, 04:31)
Mergaiciu kambariu tai daug graziu prisiziurejau, bet vat ka berniukui 10 metu reikes sugalvoti tai net neturiu ideju  doh.gif

Kaip tik atrodo, turi but nesunki uzduotis, nes 10-metis jau pats turi savo kambario vizija ir jums puikiausiai pasufleruos ko jam reikia. Aisku tokiam kambary svarbiausia geras rasomasis stalas, lova, ir spinta rubams, visa kita pagal pomegius, galimybes, butinybe ir pan.
Paklauskit pirmiausia vaiko, ko jis nori, kaip isivaizduoja savo kambari mirksiukas.gif

http://www.homeinfur...eas-casa-abril/
http://www.niken.net...04_410-495x364/
http://homesickdesig...dea-from-clever
Cia "ant greicio" radau kelis pavyzdzius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 11 kovo 2011 - 12:53
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 03 11, 09:49)

man ant sienu irgi ne schmoll.gif Bet grindines visai kitokios, kaip kuriu neatskirsi nuo parketlenčių ax.gif NORS....maciau ir tokias sudetas, kaip ir ant sienu biggrin.gif

O merginos, gal kuri žinot - jei noriu ant sienos priklijuoti abėcėlę ar šiaip vaiko piešinių, gal yra kokių lipušių, kad sienos nesigadintų? g.gif norisi, kad galima būtų bet kada nuklijuoti ir vėl priklijuoti.. kad tas dekoras nebūtų "amžinas" smile.gif
Atsakyti
Mano sesiamecio kambarys.Kilimu nemegstam, grindys sildomos. smile.gif
Siena grafiti.Zaislai slepiasi uz duru, dar nesurinkom komodos.

user posted image

user posted image

Mazosios kambariukas.Vietoj fotelio kazkada bus mazas staliukas su kedutem, veliau rasomasis stalas.Planuoju kazkuria siena pagrazint zalios- samanines spalvos piesinukais, tik dar nesumastau kokio dydzio, ka paisyti.Gal dar zalia kilimuka patiesiu. ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
gražūs, skoningi kambariukai. Ir....tokie tvarkingi biggrin.gif
Atsakyti
jau argumentas del dulkiu tai sorry sukele juoko priepuoli lotuliukas.gif blush2.gif taigi laminatas pats negamina dulkiu, jos visvien yra ar ant zemes ar ant spinteles visvien jas reik valyt smile.gif dar yra dulkiu siurblys kuris gelbeja jei jau darosi dulkiu kamuoliai namuose. O paskui slapia sluoste pereini ir viskas.

as siaip uz parketlentes buciau, bet ne uz tas kur po 50lt/kv.m. o bent jau po 150lt. Nes ju ir storis ir atsparumo klase visai kita. Ir vaizdas zinoma.
Atsakyti