Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Zaneta75 @ 2011 03 09, 13:16)
ziviliuke96, rysku ir zaisminga smile.gif
astik deciau vienspalvi ramesni kilima (zalsvas manau ziuretusi neblogai) - labai jau daug ruzavos spalvos, o ji tokia ugninga - akytes gali pavargti wink.gif

Pritariu siai nuomonei wink.gif Kazkaip iskarto krito į akis tas margumas kilimo, tada kazkaip ir tie grazus baldukai pradingsta tarp viso margumo, o vienspalvis tikrai paryskintu baldelius...

Na bet jei neuzilgo zadat keist busta, tai aisku tada jau galit pagyvent ir su tuo kilimu. Mane tai domina jo sudetis, ar jis is naturaliu pluostu, ar sintetikos? Gal ir kitos mamytes galit pasidalint patirtim, kokius turit kilimus ir kaip jie devisi? Nes noriu suneliui zaidimui isrinkt kilimuka, kad butu lengva priziuret, bet labai linkstu link naturaliu pluostu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinuke @ 2011 03 10, 13:51)
Pritariu siai nuomonei wink.gif Kazkaip iskarto krito į akis tas margumas kilimo, tada kazkaip ir tie grazus baldukai pradingsta tarp viso margumo, o vienspalvis tikrai paryskintu baldelius...

Na bet jei neuzilgo zadat keist busta, tai aisku tada jau galit pagyvent ir su tuo kilimu. Mane tai domina jo sudetis, ar jis is naturaliu pluostu, ar sintetikos? Gal ir kitos mamytes galit pasidalint patirtim, kokius turit kilimus ir kaip jie devisi? Nes noriu suneliui zaidimui isrinkt kilimuka, kad butu lengva priziuret, bet labai linkstu link naturaliu pluostu...  ax.gif

Na sitas tikrai man atrodo sintetinis. Kilimine danga dazniausiai ir buna is sintetinio pluosto. g.gif Nors galiu ir klysti nes labai nesigilinau dar apie jas mirksiukas.gif
Gera straipsni radau apie kilimines dangas stai cia
http://www.dekoras.l...a2d2491595eef12
Atsakyti
sis butent man atrodo kad sintetinis - esu kazkur maacius pardavime g.gif bet tikrai buna ir naturaliu dangu.
As galvoju reikia rinktis kad butu jauku ir patogu valyti. Pas mano panas yra ilgo 'plauko' - sedet ant ju jauku, valosi irgi gerai (nors bijojau labai... bet dicke baisiausiai butent tokio norejo doh.gif ) Piesia ir kitokius darbelius dirba prie staliuko, tai kaip ir patenkinta esu pasirinkimu.
user posted image
user posted image
user posted image

Vidurinei irgi tokio pat tipo sviesu esu nuziurejus smile.gif

Jei reiketu dabar galvot ka daryt su grindimis vaiku kambary as daryciau arba medines grindis ir koki kilimeli, arba kilimine danga. Pas mus dabar laminatas - kai tik atsiras galimybe - keisim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2011 03 09, 16:49)
prie sunaus lovos ar spinteles pridekite, pakabinkite, melinu ar zalsvu (pagal kilimo spalvas) laiveliu masineliu ar kt berniukui priimtinu "daikciuku" (plakatu, paveikslu) ir bus  thumbup.gif  tinkamas visoms lytims kilimas; o po sesiu metu darysit remonta ir pasikeisit biggrin.gif  4u.gif nebent jums jokio skirtumo tas pertvarkymo vargas biggrin.gif

tikrai sauni mintis bigsmile.gif aciu 4u.gif na dar kambario pertvarkymai tolokai,tai dar danga tarnaus.o veliau net nezinau,gal is vis danga isimti,palikti laminata,ir tik prie lovu patiesti kilimukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 03 10, 14:38)
Pas mus dabar laminatas - kai tik atsiras galimybe - keisim  doh.gif

o kodėl nepatinka laminatas? g.gif pas mus medinės grindys vaikų kambaryje, jei neklystu pušinės, gražu šiaip, kol neatkreipi dėmesio, kad išsidaužiusios vietomis nuo žaisliukų kritimų ir panašiai.. Man tai gražu, jauku kiliminė danga, bet kaip ją prižiūrėti? Paprastą kilimą suvyniojai, grindis išplovei po juo ir viskas, o kaip sužinoti kas dedasi po kilimine danga? unsure.gif
Atsakyti
priklauso kas po laminatu wink.gif jei betonas tai zinoma nemalonu, salta, nejauku. Bet jei perdanga medine apsiltinta, jei tai ne pirmas aukstas tuomet ir laminatas puiki iseitis.

Atsakyti
QUOTE(Ledinuke @ 2011 03 10, 14:51)

Na bet jei neuzilgo zadat keist busta, tai aisku tada jau galit pagyvent ir su tuo kilimu. Mane tai domina jo sudetis, ar jis is naturaliu pluostu, ar sintetikos? Gal ir kitos mamytes galit pasidalint patirtim, kokius turit kilimus ir kaip jie devisi? Nes noriu suneliui zaidimui isrinkt kilimuka, kad butu lengva priziuret, bet labai linkstu link naturaliu pluostu...  ax.gif

Mano patirtis tokia, kad bute buvom i sunaus kambari pakloje kilimine danga su 75% vilna doh.gif valymas buvo nesudetingas o neimanomas. Teko ant virsaus nupirkti pigu pilnai sintetini kilima kuris kuo puikiausiai tarnavo. Nemanau kad valymas priklauso nuo to is ko padaryta, manau cia reikalas kaip padaryta. Ir vargiai ar kaina itakoja, nes danga tai is brangiausiu pirkom.
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 03 10, 15:38)
sis butent man atrodo kad sintetinis - esu kazkur maacius pardavime  g.gif bet tikrai buna ir naturaliu dangu.
As galvoju reikia rinktis kad butu jauku ir patogu valyti. Pas mano panas yra ilgo 'plauko' - sedet ant ju jauku, valosi irgi gerai (nors bijojau labai... bet dicke baisiausiai butent tokio norejo doh.gif ) Piesia ir kitokius darbelius dirba prie staliuko, tai kaip ir patenkinta esu pasirinkimu.

labai graziai irengtas kambarys
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2011 03 10, 16:17)
o kodėl nepatinka laminatas? g.gif pas mus medinės grindys vaikų kambaryje, jei neklystu pušinės, gražu šiaip, kol neatkreipi dėmesio, kad išsidaužiusios vietomis nuo žaisliukų kritimų ir panašiai.. Man tai gražu, jauku kiliminė danga, bet kaip ją prižiūrėti? Paprastą kilimą suvyniojai, grindis išplovei po juo ir viskas, o kaip sužinoti kas dedasi po kilimine danga? unsure.gif

pas mus irgi visam bute pušinės grindys doh.gif irgi gražu, bet gaila, kad išdaužytos labai daug kur verysad.gif užtai dabar name galvojam arba laminatą, arba alyvuotas kietesnio medžio lentas. mirksiukas.gif apie kilimą irgi galvojam. bet dėl praktiškumo nzn. g.gif
Atsakyti
Sigitano- man atrodo pas msu labai panašūs vaikų kamabriai. sakyky, ot en kur stovi rašomi stlai, ar nebus per tamsu ruošt pamokas?kokio pločio darėt rašomus stalus?ir koks jų ilgis? Pas msu yra balkonas ,tad gal šviesos truputi mažiau pas mus g.gif ...Gal galima daugiau nuotraukų. Norm vaikams rašuomuosius stalus, daryt ..tad... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2011 03 10, 19:55)
Sigitano- man atrodo pas msu labai panašūs vaikų kamabriai. sakyky, ot en kur stovi rašomi stlai, ar nebus per tamsu ruošt pamokas?kokio pločio darėt rašomus stalus?ir koks jų ilgis? Pas msu yra balkonas ,tad gal šviesos truputi mažiau pas mus g.gif ...Gal galima daugiau nuotraukų. Norm vaikams rašuomuosius stalus, daryt ..tad... biggrin.gif

Na, kad daugiau is tu nuotrauku ne kazka daugiau pamatysi. Siaip ten stalas vienas, virs 2 metru ilgio.Tik kadangi, kad toks didelis, kad neilinktu, padare palaikancia koja per viduri. O stalciai ant ratuku, tai juos galima kur nori pasideti, abu po stalu ar kur nori, kambario vidury vietoj staliuko smile.gif
O mes dar nepakabinom, bet jau renkames, kabinsim dienos sviesos lempa ilga arba dvi po tom spintelem virs rasomo stalo, kaip kad virtuvese buna.

As irgi galvojau, kad labai blogai, jog stalas ne prie lango. Bet kitaip niekas netilpo sudelioti. O dabar man atrodo kad visai normaliai, kai apsvietima dar padarysim
Atsakyti
O mes vaiku kambaryje sudėjom kamštines grindis - man asmeniškai jos nuostabios (nors būna ir baisių žinoma, priklauso nuo kamsščio biggrin.gif ), jos pačios iš savęs šiltos ir priežiūra paprasta thumbup.gif Kilimai man ne prie širdies dėl dulkių ir t.t., nors prie lovytės patiesiu dėl jaukumo.
Šiaip kituose kambariuse alyvuotos grindys - nepasakyčiau, kad praktiškas pasirinkiams gyvenant su vaikais ax.gif
Atsakyti