Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

O as mamytes noreciau suzinoti kitokiu nuomoniu.Mes planuojam 23 k. m kambari atiduoti vaikam,patys imsim mazesni.man buvo kile minciu is to vieno didelio kambario padaryt du(dar ir dabar svarstau),bet vyras sako padalinus gausis du urvai.bet labai noreciau kad kiekvienas turetu savo kampeli ar verta kazi net svarstyt toki varianta.turiu berniuka kuriam 5 ir mergyte kuriai metukai.
Atsakyti
QUOTE(lorus81 @ 2011 07 01, 10:31)
O as mamytes noreciau suzinoti kitokiu nuomoniu.Mes planuojam 23 k. m kambari atiduoti vaikam,patys imsim mazesni.man buvo kile minciu is to vieno didelio kambario padaryt du(dar ir dabar svarstau),bet vyras sako padalinus gausis du urvai.bet labai noreciau kad kiekvienas turetu savo kampeli ar verta kazi net svarstyt toki varianta.turiu berniuka kuriam 5 ir mergyte kuriai metukai.

as turbut skirciau per puse, dalinciau i 2 4u.gif . Manau po 11,5kv. tai jau visai nieko kambariukai butu mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai neskirčiau schmoll.gif nes kaip jums ir sako - bus du urvai, nei vietos nei patogumo ir amžinas bardakas doh.gif patikėkit manim, puikiai žinau ką sakau dėl tokio dydžio "kambarių"
ateity, kai jau bus poreikis ir būtinybė turėti atskirus kambarius galima kažka bus galvoti, ar kokią sienutę daryti ar dar kažką galvoti, na galiausiai ir tada tuos du kambarius padaryti, bet kol vaikai tokie nedideli, tai tikrai palikite vieną didelį kambarį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akbr: 01 liepos 2011 - 11:24
o man atrodo kad aisku berniukas ir mergyte turi tureti atskirus kampus,pas mane 2 berniukai bet 8 metai skirtumas tarp ju ,tai irgi svarstau ka cia isgriovus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ORDI @ 2011 06 24, 18:14)
Labukas 4u.gif
Ateinu pasirodyti savo dukrytes kambari,kuri pagaliau baigem remontuoti.. karsta.gif
Ideju semiausi is interneto platybiu,norejosi silto kuo sviesesnio kambariuko..tokio mergaitisko,bet kartu ir nebe vaikisko ( dukrytei 9 metai) wub.gif 
Imesiu viena fotke kaip daugmaz buvo pries remonta,ten tik kampas sienos matyti..buvo visur medziu iskalta-tamsu ir niuru..
PRIES

user posted image

O dabar taip smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

blink.gif super o is kur lipdukai tokie?
Atsakyti
QUOTE(lorus81 @ 2011 07 01, 11:31)

Pas mus buvo panaši situacija - projektuodami namą planavome daryti po 10-11kv.m kambarį kiekvienam vaikui, bet susimąstyti privertė jaunesnieji sūneliai, kurie kategoriškai pareiškė, kad nori gyventi kartu. Didysis irgi neprieštaravo kompanijai, netgi pareiškė, kad tuomet jis tada dar tik planuojamą mažylį priims. Žodžiu, palikome galimybę kambarius padalinti, tačiau kol kas jie pas mus tik du (4 vaikams). Viename puikiausiai sugyvena beveik šešerių berniukas ir dvejų mergytė - skirtumas panašus, kaip ir tarp jūsiškių. O kai kuris iš vaikų namie nenakvoja, tai likusieji būtinai miegoti susikrausto į vieną kambarį - po vieną miegoti nenori nei vienas. Žaidimai pas juos irgi dažniausiai bendri dar. Jei prireikia asmeninės erdvės, tai esame sutarę, kad į svetimą lovą be leidimo lipti negalima (na, būna, kad dar širmų visokių prisikonstruoja, barikadų - bet neilgam), stalčius, spinteles irgi vaikai pasidalinę, kas bendra, o kas asmeniška. Nuo mažosios revizijų į lego ir dėliones ilgai antras lovos aukštas gelbėjo, dabar gi jau ir ji visai gražiai jungiasi į bendras statybas. Žodžiu, kol kas bendri kambariai puikiausiai pasiteisina.
Atsakyti
QUOTE(Lishka @ 2011 07 01, 09:05)
o koks jūsų kambario plotas?

Aš dar galiu pasakyti iš savo patirties šiek tiek. Mes kai įrenginėjom 10 kv kambarį vaikams norėjom, kad ten būtų kiekvienam vaikui normali lova su geru čiužiniu, o ne trumpos vaikiškos lovelės, stalas normalus, kad ir į mokyklą einant būtų patogus IR pakankamai vietos susidėti daiktams. Aišku, mums tai pavyko.. o bet tačiau vienas vaikas atsisako miegoti antram lovos aukšte, o kito bijau pati leisti ten miegot, nes labai aktyvus ir aš turbūt ant grindų miegočiau naktim  doh.gif taigi planuodamos dviaukštę lovą visada pagalvokite, ar tas vaikiukas, kuriam planuojate skirti antrojo aukštolovą ten miegos.. nes paskiau turėsite bėdą kaip mes - už vaikų kambarį sumokėsite daug, turėsite labai kokybišką kambarį, kurį visi kas pamatys girs dėl funkcionalumo ir grožio, o jūs kankinsitės galvodamos kur jį dėti, kad abu vaikai galėtų pilnavertiškai miegoti sad.gif

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif. Mūsų kambario plotas 15 kv. m plius yra durys į balkoną ir dar plius pereinamas kambarys (nėra galimybės sustatyti lovas kampu). Žodžiu net 3 sienos su durimis. Tad apsvarstę visus niuansus (iškritimo naktį, nuskridimo dieną ant galvos pavojų, pasiklojimo sunkumus ir kt.) galutinai atsisakėm dviaukštės lovytės. Apsisprendėm įsirenginėti dviejų lygių lovą, kai viena lova išvažiuoja iš po kitos. Kaip jūs ir rašot, gaminsim normalias lovas, kad po poros metų nereikėtų keisti į didesnes. Iš Babettos rekomenduoto puslapiuko mums labai tiko 4 variantas. Tik galvojam spintą daryti kampinę, tada iškart šalia jos statyti ištraukiamas lovas. Ir planuojam apsieiti be komodos, kad kambarys neapsigrioztų per daug.
Papildyta:

Aš pasisakau tiktai už bendrą kambarį, ypač kol dar tokie maži vaikiukai. Kai sulauks paauglystės, tada galėsit pagalvoti apie kokią nors širmą ar pan. pertvarą. Juk kaip smagu sugulus vakare abiems dar šnektelti ar savaitgalio ryte prabudus, kol tėvai dar parpia, dar bebūnant lovytėse pažaisti.
Atsakyti

aš pati augau šeimoje kur 3 vaikai - 2 mergaitės ir berniukas. Kambarys buvo bendras iki paauglystės ir viskas visu tenkimo, bet kai ateina paauglystė, tada norisi savos erdvės ir berniukai su mergaitėm, mano manymu turėtų gyventi atskiruose kambariuose. Pas mus buvo kvadratinis 20 su šiek tiek kambarys ir padalintas pusiau - taip, tai buvo tokie "platūs kišeniukai", bet mergaitės gyvenome vienoj pusėj, brolis kitoj - patikėkit, turėdama galimybę vaikams tikrai atskirsiu erdves smile.gif
Atsakyti
O as mamytes noreciau suzinoti kitokiu nuomoniu.

o gal bandyti perskirt kokia sirma- lentyna knygu? .. kad butu kaip ir su atskiro zonom, bettai vienas kambarys?
na pvz kazkaip taip (is IKEA imtos foto)
user posted image
Atsakyti
O as skirciau, nes kiekvienam vaikui reikia savo erdves, kad ir kokie jie bebutu. Pati turiu du brniukus ir matau kaip didziajam nors jam tik 7 metai reikalinga savo erdve,tai turime du kambariukus nors jie po 11 kv.tai sekmes priimant gera sprendima.
Atsakyti
labai aciu mamytems uz nuomones ir mintis.tiesiog dedam ir pliusus ir minusus kiekvienam variante,mazdaug buvau pasiplanavus kokius baldus statyciau ir vienam ir kitam variante.
turbut dabar darysim bendra,o veliau darysim gipskartonio siena ir atskirsim.dar karta aciu uz pagalba.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti