Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

ziviliuke96, rysku ir zaisminga smile.gif
astik deciau vienspalvi ramesni kilima (zalsvas manau ziuretusi neblogai) - labai jau daug ruzavos spalvos, o ji tokia ugninga - akytes gali pavargti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuke96 @ 2011 03 08, 22:04)
user posted image

klausimas del dangos.kaip manot,ar palikt sia danga(pas mus lygiai tokia pat)bendram dukrytes ir sunelio kambariui g.gif ar visgi kai jau sunu perkraustysim pas sese,danga isimti,nes jau per daug mergaitiskai atrodys tas kambariukas.
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2011 03 09, 14:17)
klausimas del dangos.kaip manot,ar palikt sia danga(pas mus lygiai tokia pat)bendram dukrytes ir sunelio kambariui g.gif ar visgi kai jau sunu perkraustysim pas sese,danga isimti,nes jau per daug mergaitiskai atrodys tas kambariukas.

prie sunaus lovos ar spinteles pridekite, pakabinkite, melinu ar zalsvu (pagal kilimo spalvas) laiveliu masineliu ar kt berniukui priimtinu "daikciuku" (plakatu, paveikslu) ir bus thumbup.gif tinkamas visoms lytims kilimas; o po sesiu metu darysit remonta ir pasikeisit biggrin.gif 4u.gif nebent jums jokio skirtumo tas pertvarkymo vargas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2011 03 09, 14:04)
man nerealiai grazu  bigsmile.gif  thumbup.gif manau ateity darysim kazka panasaus  mirksiukas.gif  saunuole 4u.gif
jei galima suzinot,kiek apytiksliai viso kamb baldai kainavo ax.gif

QUOTE(Makra @ 2011 03 09, 14:04)
Mes taip pat turim plana iki rudens savo mazajai panelei irengti kambari, tai dabar narsau internete, gaudau visas idejas...

sigitano, gal butu galima kokius kontaktus i AZ jums gaminusio baldininko  blush2.gif  O gal jis turi koki internetini psl.? 4u.gif  Zinoma domintu ir kainos jei tai nera didele paslaptis (reikia zinoti kiek sutaupyti iki rudens  lotuliukas.gif )

ziviliuke96 labai grazus fototapetas  wub.gif  Gal isduosi paslapti kur pirkot  4u.gif

Tikrai ne paslaptis smile.gif
Mums visi baldai, be ciužinių į lovas kainavo apie 6000lt berods. Bet žinokit turim tikrai gerą meistrą wink.gif Jei gaminti firmoje manau tai kad kaina gerokia būtų didesnė. Kas dar dėl kainos ... Ten mums vien tom viršutinėm spintelėm atidarinėjimo mechanizmai kainavo apie 1000lt. Nes dėjom gerus, galima ir už daug daug pigiau įsidėti kitokius. Bet mes darėm tą kambarį ilgam, tai norėjom kad ilgai tarnautų, ir negailėjom investuoti. O ir čiužinius iš karto pirkom gerus, brangius, ir neklausėm kad vaikams juk trumpam biggrin.gif

Internete šis meistras neturi savo darbų, jis ir be to turi LABAI daug klientų smile.gif Darbo kokybė ir kaina daro savo wink.gif Įmesiu jums tel į az, jis atvaziuoja pamatuoja ir paskaičiuoja kainytė. jei jums netinka, galit juk ir nedaryti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2011 03 09, 04:55)
Ar tai blogai?  blink.gif
Vaikų kambarys ir yra skirtas jo vaikiškam pasaulėliui kurti.
Jei  kambaryje nei vieno animacinio personažo užuominos- tai jau kambarys laikomas estetiškai ir skoningai įrengtas?
Užgaida įrengti kambarį pagal vaiko prašymą galima interpretuoti ir kaip pirminius jo kūrybiškumo išsireiškimo žingsnius. Ir nebūtinai tobulus..

Zinoma tai nera blogai, vaiko kambarys yra tik jo kambarys, ir jo megstamiausi herojai turi teise apsigyvent tame kambaryje. Smagu kai vaikas kazko domisi ir pats pasufleruoja idejas savo kambariui. Galima labai graziai ir skoningai irengti kambari su visokiais herojais. O cia manau "biski persistengta", nezinau, ar tokiam kambaryje vaikas galetu ramiai pailset, ramiai miegot ir pan. Po savaites, dvieju paprasytu kitu dekoraciju. Tevai igyvendindami vaiko norus, dar turetu vis delto vaikus pastumti tinkama linkme, nurodyti jam kelia 4u.gif Na, tikiuosi supratot apie ka as cia mirksiukas.gif
Savo vaikui tokio kambario nepadaryciau, tokio perkrauto, kai nesuprasi kur kas randasi kambaryje, o nuo margumynu raibsta akyse, bet mes mielai keiciam multiku herojus, klijuojam, perklijuojam ir pan. Ir nieko blogo tame nematau.
Ir nereiketu pamirsti, kad geras skonis formuojasi vaikysteje mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Širšiukė @ 2011 03 09, 05:12)
super sprendimai bigsmile.gif
o del kempiniuko,tai bent jau man atrodo,tokie kambariai laaabai greitai atsibosta g.gif (tiek vaikams tiek tevams).nebent yra galimybes kambariu interjera daznai keisti.as savo vaikams tokio neirengineciau schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Širšiukė @ 2011 03 09, 05:17)

As tikrai danga pakeisciau, nes man ji tokia grynai mergaitiska. Deciau arba kiekvienam prie lovytes kilimukus, arba viena bendra kilima neutralios spalvos.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2011 03 09, 13:55)
Ar tai blogai?  blink.gif
Vaikų kambarys ir yra skirtas jo vaikiškam pasaulėliui kurti.
Jei  kambaryje nei vieno animacinio personažo užuominos- tai jau kambarys laikomas estetiškai ir skoningai įrengtas?
Užgaida įrengti kambarį pagal vaiko prašymą galima interpretuoti ir kaip pirminius jo kūrybiškumo išsireiškimo žingsnius. Ir nebūtinai tobulus..

Labai teisinga jusu nuomone thumbup.gif Del to ir maniskes kambarys,toks koks jai patinka,ir gal man ne viskas patinka,bet cia vaiko kambarys,del to ir nekisu nagu prie jos priklijuotu lipduku ant spintos ir nupiestu ūselių ant ežio ir pelių biggrin.gif

QUOTE(Širšiukė @ 2011 03 09, 14:17)

Na jai jūs ketinate keisti baldus, kai vaikučiai paaugs ,tai tikrai dar nekeisčiau dangos schmoll.gif Kai kažkuri narė sakė jau, prie sūnaus lovytės priderinti berniukišku atributų panašia spalva ir manau viskas tvarkoje būtų 4u.gif Kas liečia kilimine danga manau ir jus man pritarsite, valosi gerai, dėvisi gerai. Tad nėra kur skubėti. mirksiukas.gif
Bet aišku jai jūs norite ir turite galimybes galite keisti kad ir kas metai mirksiukas.gif Aš tiesiog taip nedaryčiau schmoll.gif
Aš nusprendusi, kad vaikas iki mokyklos turi augti ryškiame ir žaismingame kambaryje, nes ugdo vaiko vaizduote ir t.t. O paskiau žadu rengti jau ramesni, romantiškesni kambarį wub.gif

Bet čia vėlgi,kaip aš sakau kiek tėvų tiek nuomonių, ir kikvieni tėvai žino kas jų vaikui geriausiai. Vaikas vaikui ne lygus tai pat reikia nepamiršti mirksiukas.gif

QUOTE(Zaneta75 @ 2011 03 09, 14:16)
ziviliuke96, rysku ir zaisminga smile.gif
astik deciau vienspalvi ramesni kilima (zalsvas manau ziuretusi neblogai) - labai jau daug ruzavos spalvos, o ji tokia ugninga - akytes gali pavargti wink.gif

Gal ir gera mintis,bet dabar jau tikrai nekeisiu nes žadam išsikraustyti ir kabari dukrytei jau kitoki irenginėsiu. smile.gif O kas liečia kad taip išėjo su splalvytėm tai pirma buvo nupirkta danga,o baldeliu dar ieškojomės, radau patinkančius baldelius ir pirkau wub.gif Tuo metu negalvojau kad tos ružavos bus tiek daug biggrin.gif Na bet aš kaip sakiau,kol mažytis vaikiukas,manu turi augti žaismingame ir ryškiam kabarį 4u.gif
Atsakyti
Klasikos megejoms, ir siaip grozis nerealus wub.gif

http://public.fotki....vaiko-kambarys/
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2011 03 09, 17:41)
Klasikos megejoms, ir siaip grozis nerealus wub.gif

http://public.fotki....vaiko-kambarys/

Šita nuostabi, tik kad lelės jau mažytės reikėtu tokei lovytei wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 03 07, 13:34)
Na pagaliau ir mano žadėtos foto iš mano merginų kambariuko.
Kambariukas nedidelis, iki 12 kvadratų. bet norėjau, kad kikeviena turėtų savo kampą: po atskirą lovą, spintą, ir po rašomą stalą. Ir pavyko  bigsmile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif super, labai gražus panelių kambarys thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2011 03 09, 14:04)
ziviliuke96 labai grazus fototapetas  wub.gif  Gal isduosi paslapti kur pirkot  4u.gif

Žinokit aš ji parsivežiau iš Austrijos, bet manau kažkur ir Lietuvoje būtų galima rasti tokį g.gif Gaila,kad jau net nepamenu kas per firma išmesta pakuotė ta pačia klyjavimo dieną 4u.gif

Pažiūrėkit tikrų pricesių kambarys wub.gif
user posted image

Nors radau foto tapeta ir LT. Visagalis google pagalba biggrin.gif
http://www.artidea.l...p;categories=52
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziviliuke96: 09 kovo 2011 - 22:09
QUOTE(ziviliuke96 @ 2011 03 09, 22:50)

Nors radau foto tapeta ir LT. Visagalis google pagalba  biggrin.gif
http://www.artidea.l...p;categories=52

Mano drauge toki pati fototapeta pirko Kauno urmo azese tapetu skyriuje.
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 03 09, 23:47)
Mano drauge toki pati fototapeta pirko Kauno urmo azese tapetu skyriuje.

Na va gal tenai ir pigiau bus,nes sitoi nuorodoi ganetinai brangoki fototapetai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziviliuke96: 10 kovo 2011 - 00:08