Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Ordi,o is kur pirkote spinta ir rasomaji stala 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 24, 21:58)
ta lovyte eina su apsaugele iskart..tik atkreipk demesi kad groteliu ta lovyte neturi, tai ajs atskirai reik pirkt...mes buvom neuzsirase, bet vyras kadangi rinko tne viska, tai pardavejas ikejoje pasiule smile.gif

Oi aciu, einu ieskot groteliu g.gif O ju ismatavimai turetu but tokie kaip ciuzinio?

QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 25, 12:03)
aga is Ikea musu ciuzinys. ToksCiuzinys

O jie neperilgas, nes raso 162. o prie lovos ciuzino mtmenys 160 g.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2011 06 24, 17:14)
Labukas 4u.gif
Ateinu pasirodyti savo dukrytes kambari,kuri pagaliau baigem remontuoti.. karsta.gif
Ideju semiausi is interneto platybiu,norejosi silto kuo sviesesnio kambariuko..tokio mergaitisko,bet kartu ir nebe vaikisko ( dukrytei 9 metai) wub.gif 
Imesiu viena fotke kaip daugmaz buvo pries remonta,ten tik kampas sienos matyti..buvo visur medziu iskalta-tamsu ir niuru..
PRIES

labasi jaukus ir idomus kambariukas
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2011 06 25, 16:51)
Oi aciu, einu ieskot groteliu g.gif O ju ismatavimai turetu but tokie kaip ciuzinio?
O jie neperilgas, nes raso 162. o prie lovos ciuzino mtmenys 160 g.gif

tai kad cuzinys ilgio 160 mirksiukas.gif 162 ilgis pakuotes smile.gif ne ten pasiziurejai smile.gifo groteliu nzn, manau tokio kaip ciuzinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 25, 17:24)
tai kad cuzinys ilgio 160  mirksiukas.gif 162 ilgis pakuotes smile.gif ne ten pasiziurejai smile.gifo groteliu nzn, manau tokio kaip ciuzinio smile.gif

Man ka tik atrase, kad groteles iskaiciuotos i kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2011 06 25, 17:35)
Man ka tik atrase, kad groteles iskaiciuotos i kaina g.gif

parasiau i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natasonok @ 2011 06 25, 13:41)
Ordi,o is kur pirkote spinta ir rasomaji stala 4u.gif

Spintai musu jau kokie 3-4 metai ( tiksliai nepamenu) Bet nusprendem,kad dar gera,tai tik perdazem,atnaujinom..
O rasomasis stalas ir knygu lentyna gamino "Zilvio Balai" Kaune
http://www.zilviobal...kambario-baldai
Tikrai esame patenkinti,greitu ir kokybisku darbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2011 06 24, 18:26)
O mano mergina,dabar nebenori is kambario iseiti biggrin.gif  Ir man paciai labai smagu matyti savo labai patenkinta ir besidziaugenti vaika rolleyes.gif

Labai labai super kambarys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sigutekns @ 2011 06 25, 20:06)
Labai labai super kambarys  thumbup.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 22, 22:32)
Sveikos..
tyliai vis paskaitydavau temele jusu, tik labai nesireiskiau smile.gif
si savaitgali irengem savo mazajai princesei kambari..tai noriu pasirodyt siek tiek smile.gif

Kaip sakant IKEA yra IKEA hihihi.gif Mano dukrytes kambary lygiai tokie patys baldai tik vietoj zalios spalvos, mes rozine naudojam.. Siaip labai fainas kilimelis ir kambarys jaukus, tik man gal zalios spalvos truputi perdaug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sigutekns @ 2011 06 25, 20:15)
Kaip sakant IKEA yra IKEA  hihihi.gif Mano dukrytes kambary lygiai tokie patys baldai tik vietoj zalios spalvos, mes rozine naudojam.. Siaip labai fainas kilimelis ir kambarys jaukus, tik man gal zalios spalvos truputi perdaug  blush2.gif

na tos zalios spalvo gal fotkese atrodo daug, nes praktiskai veina siena fotkinta...jos ne tiek daug, nes priesasi ja yra geltona siena, prie kurios tik staliukas su kedutem stovi, be to prie lovo irgi geltona siena...o zalsva siena ties langu kiek ten jos yra uzsidengs nes bus balta uzuolaida su sapalvotais pauksciukais, tai tos zalios belieka tik ant baldeliu ir tiek kiek sienos matosi.. smile.gif naturoj as ir bijojau akd daugokai bus tos zalumos, bet dabar ziuriu ne tiek daug jos liko smile.gif
Atsakyti
Daisiuke thumbup.gif gerai padirbejai !
Atsakyti