Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(vakare-tyla @ 2011 06 23, 10:00)
kur perkate pataliukus vaikams? Norisi žaismingų, gyvų spalvų.

pas abu vaikučius iš Ikea pirkta patalynė, priekaištų neturiu jokių, spalvos nenusiskalbė, taip pat dar turiu kelis komplektus Merkio (nežinau, ar jų siuvimo, ar tik pardavinėja), tai šviesių spalvų patalynė tarnauja gerai smile.gif, o mėlyna kažkiek pasiskalbė, bet kai jau treti metai, tai nieko tokio smile.gif

QUOTE(TimbaLimba @ 2011 06 23, 12:57)
Aciu, paieskojau, daugmaz sugalvojau kaip daryt noreciau smile.gif tik gal galit patart jei dvi sienos bus svelniai gelsvos, o kitos rusvos siek tiek tamsesnes, kurias sienas dazyti sviesiau ir kurias tamsiau?

asmeniškai aš rinkčiausi vieną spalvą visoms, na nebent labai jau didelė erdvė ir norisi ją pakoreguot, juk vaiko, o tiksliau ypač vaiko, kambaryje netruks spalvų vien nuo knygų, žaislų, kitų detalių, tai kuo neutralesnė "bazė" bus, tuo daugiau lengvumo ir gaivumo bus kambaryje. Aš saviškį šešiametį "apšviečiau", kokie baltos spalvos privalumai jo kambaryje: vien lego lentyna kur kas įspūdingiau atrodys biggrin.gif, o kur dar galimybė keist ryškius aksesuarus biggrin.gif ir abu džiaugiamės, kad yra taip, aš manau, kad turim lavintį vaikų skonį nuo mažens:)

Siūlyčiau vieną spalvą, o jei viską sudėliojus (baldus, detales, žaislus ir t.t.) dar norėsis margumo kažkur, na tikrai nebloga išeitis yra kad ir lipdukai, žinoma, kokybiškesni ir t.t., kurios bet kada nulupt galėsit. O jei būtinai norit dviejų spalvų, tai atreipt dėmesį reikia, kaip dienos eigoje atsispindi šviesa, kurie kampeliai "pasislepia", kuriuos norėtumėt tarsi "ištraukt", kur stovės baldai, kur kokia zona bus. Juk net ir viena spalva nudažius, sienos atrodo turinčios kelis "tonus", nes kažkur krenta dienos šviesa, kažkur ne, vienur langas sienoje, kitur tik siena..

Sėkmės ir įkvėpimo kuriant smile.gif

QUOTE(ORDI @ 2011 06 24, 16:14)
Ideju semiausi is interneto platybiu,norejosi silto kuo sviesesnio kambariuko..tokio mergaitisko,bet kartu ir nebe vaikisko ( dukrytei 9 metai)

man ryškoką spalvą rodo, nors gyvai turbūt tokia nėra smile.gif, pasikeitimas tai tikrai didelis!!!!

Nebesimato radiatoriaus, buvusio prieš remontą, kur paslėpėt?
Atsakyti
Oi su spalva streso buvo doh.gif Spalva buvo uzsakyta isties sviesesne,bet deja yra kaip yra..nes pagal koduka ir kataloga nesutapo atspalvis. Ir tai jau buvo bandyta ja sviesinti,deja nepakankamai kiek norejau,bet dukra patenkinta,o ir mes jau apsipratom. Ir lygtais nebera tokia ryski ax.gif
Radijatoriu teks uzsakineti per nauja,siek tiek plonesni,nes 3 centimetrais per platus patapo ir kolkas nekabinom blush2.gif Gerai,kad vasara biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORDI: 24 birželio 2011 - 17:52
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 23, 09:26)
o laidas ten po lova laikinai..ten anteninis laidas, kai darem remonta seniau, tiesiog ji pravedem ateiciai, jei televizoriaus reikes, bet kolkas nereik..tai nzn kaip cia mes ji paslepsim...kazkaip reikes... g.gif

O as turejau omeny laida kur nuo sviestuvo uz lovytes eina. blush2.gif
Atsakyti
Daisiuke, lova su avytem kommplekte su apsauga, ar atskirai ja uzsisakyti reikia? ax.gif Jau suruosiau uzsakyma ir as, susigundziau baldais ax.gif
Ups,truputi ne i ta tema norejau parasyti, bet gal atsakysi ir cia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 24 birželio 2011 - 20:45
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 06 24, 18:56)
O as turejau omeny laida kur nuo sviestuvo uz lovytes eina.  blush2.gif

aj apie ta...nzn jo nemontuosim i siena..nebent pritvirtint..bet kazkaip kolkas ir taip nekliudo smile.gif

QUOTE(aister @ 2011 06 24, 21:30)
Daisiuke, lova su avytem kommplekte su apsauga, ar atskirai ja uzsisakyti reikia? ax.gif  Jau suruosiau uzsakyma ir as, susigundziau baldais ax.gif
Ups,truputi ne i ta tema norejau parasyti, bet gal atsakysi ir cia blush2.gif

ta lovyte eina su apsaugele iskart..tik atkreipk demesi kad groteliu ta lovyte neturi, tai ajs atskirai reik pirkt...mes buvom neuzsirase, bet vyras kadangi rinko tne viska, tai pardavejas ikejoje pasiule smile.gif
Atsakyti
Ordi, šaunuolė! thumbup.gif Labai įdomi jūsų lova.

Mergaitės, o kaip Jūs Ikea prekes atsivežate? Esu pati buvusi Ikea parduotuvėje Suomijoje, bet dabar greitu nenusimato važiavimo sad.gif
Papildyta:
QUOTE(LT saulele @ 2011 06 24, 18:39)
pas abu vaikučius iš Ikea pirkta patalynė, priekaištų neturiu jokių, spalvos nenusiskalbė, taip pat dar turiu kelis komplektus Merkio (nežinau, ar jų siuvimo, ar tik pardavinėja), tai šviesių spalvų patalynė tarnauja gerai smile.gif, o mėlyna kažkiek pasiskalbė, bet kai jau treti metai, tai nieko tokio smile.gif

Reikės ir mums išbandyti tą patalinę. Aš vakar nupirkau mažiui antklodę ir patalinę iš Mothercare. Na, labai wub.gif Žiūrėsime kas bus toliau. Merkio produktai geri.
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 06 25, 09:35)
Ordi, šaunuolė! thumbup.gif Labai įdomi jūsų lova.
Mergaitės, o kaip Jūs Ikea prekes atsivežate? Esu pati buvusi Ikea parduotuvėje Suomijoje, bet dabar greitu nenusimato važiavimo sad.gif

musu prekes tai mano vyras parveze..vaziavo i warsuva ir parveze.o siaip tai yra vezejai kurie veza.jiems emeilu nusiunti prekes nuorodas is ikea puslapio ir pagal tai jie parveza.
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 06 25, 09:42)

Yra skelbimuose daug kas atveza is ikea parduotuves ka nori - 10% nuo sumos ima mokesti. ax.gif
Atsakyti
Daisiuke sakykit o ciuzinys pas jus irgi is ikea?
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, jau radau 4u.gif

Aga, ir mane domina ar čiužinukas iš Ikea?
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2011 06 24, 18:39)
Siūlyčiau vieną spalvą, o jei viską sudėliojus (baldus, detales, žaislus ir t.t.) dar norėsis margumo kažkur, na tikrai nebloga išeitis yra kad ir lipdukai, žinoma, kokybiškesni ir t.t., kurios bet kada nulupt galėsit. O jei būtinai norit dviejų spalvų, tai atreipt dėmesį reikia, kaip dienos eigoje atsispindi šviesa, kurie kampeliai "pasislepia", kuriuos norėtumėt tarsi "ištraukt", kur stovės baldai, kur kokia zona bus. Juk net ir viena spalva nudažius, sienos atrodo turinčios kelis "tonus", nes kažkur krenta dienos šviesa, kažkur ne, vienur langas sienoje, kitur tik siena..

Sėkmės ir įkvėpimo kuriant smile.gif

Aciu labai uz patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailė @ 2011 06 25, 11:41)
Daisiuke sakykit o ciuzinys pas jus irgi is ikea?

aga is Ikea musu ciuzinys. ToksCiuzinys
Atsakyti