Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Sveikos, aš irgi žiūrinėju, kaip įrengti vaikų kambarį, nes idėjų lygiai 0 pas mane smile.gif Tie lipdukai tikrai labai gražu, bet kaip juos užklijuot, kad neprimakliavot ko... Ar jūs patys klijuojat, ar prašot kokių specų pagalbos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2011 06 20, 17:33)
Kas liecia lipdukus - bandykit paziurineti kauno bazese prie tapetu - geltonoj galerijoj 1 sandelyje tikrai maciau yra lipduku - dar yra SBA balduose - o jei turite galimybe parsisiusti is uzsienio panasiu maciau tinydeal.com - arba ebay.com ebay.co.uk.
Cia visi  sienu lipdukai
http://www.tinydeal....21_758_761.html

O cia jusu grozis  mirksiukas.gif ( beje is cia siuntimas nemokamas)

http://www.tinydeal....29-p-32857.html

didelis tau aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2011 06 20, 21:14)
didelis tau aciu 4u.gif

Tikrai nera uz ka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balsima @ 2011 06 20, 18:38)
Sveikos, aš irgi žiūrinėju, kaip įrengti vaikų kambarį, nes idėjų lygiai 0 pas mane smile.gif Tie lipdukai tikrai labai gražu, bet kaip juos užklijuot, kad neprimakliavot ko... Ar jūs patys klijuojat, ar prašot kokių specų pagalbos?  blush2.gif

Lipdukai labai labai paprsatai klijuojas. Tikrai nereik jokiu specu biggrin.gif Tik gal dvieju zmoniu reik, kad paprasciau butu smile.gif
Atsakyti
Nu reikės pabandyt atsisiųst, už tokią kainą tai negaila jeigu ir neišeitų smile.gif
O dar galvoju apie fototapetą, gal žinot, kur jų būna daug? Gal internete yra kur pasižiūrėt?
Atsakyti
QUOTE(balsima @ 2011 06 21, 08:38)
Nu reikės pabandyt atsisiųst, už tokią kainą tai negaila jeigu ir neišeitų smile.gif
O dar galvoju apie fototapetą, gal žinot, kur jų būna daug? Gal internete yra kur pasižiūrėt?

Lietuviski tinklapiai - madis.lt artidea.lt vivawall.lt indec.lt dubingiai ir t.t.t - daugybe yra - pagooglinkit. mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje siuo metu senukuose fototapetams - 20% mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 06 19, 21:07)
Na, išeitys dvi:
- pakabinti tankias užuolaidas, kurios būtų ne tik dėl vaizdo
- pakeisti roletus. Bet jei keisit, tai medžiagos tamsumas saulės pralaidumui įtakos neturi  4u.gif  Būna tokie specialūs, iš blogosios pusės gumuoti ir kai pirkom, tai jie netikdavo pietinėje pusėje (rizika, kad guma lydysis ir trumpiau tarnaus), bet gal dabar jau kokie patobulėję  bigsmile.gif

Jau kelinta vasara turime gumuotus roletus pietinėje pusėje- niekas nesilydo, nesmirda ir nieko panašaus nevyksta. O tarnauja super- ypač kai dabar tokios šviesios naktys...

QUOTE(Sesita @ 2011 06 20, 12:26)
Sveikos mamos. Jūs čia jau su patirtimi turbūt daugelis, reikia jūsų patarimo. Norim įrengt mergaitei kambarį. Turim raudoną lovą, kuri dar pakankamai gera, ją planuojam statyti jos kambaryje. Ir labai labai noriu žalių sienų, kad tą raudonumą kiek atsvertų. Kokį žalumą man reikėtų rinktis? Gal dažyti tik vieną sieną žaliai? Kurią? Gal tą, kur stovės lovą ar priešais esančią? Būsiu labai labai dėkinga už jūsų išsakytas mintis  4u.gif
Ir dar, ta lova pas mus štai maždaug tokio raudonumo (kad lengviau būtų įsivaizduoti)
čia

pabandykite pagooglinti- spalvų derinimas interjere- aš radau keliolika programėlių, aiškinimų- kokia spalva su kuria tinka. Beje su raudona žalia pasirodo irgi tinka, tik žalia turi būti prigesinta.
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2011 06 21, 10:33)
Jau kelinta vasara turime gumuotus roletus pietinėje pusėje- niekas nesilydo, nesmirda ir nieko panašaus nevyksta. O tarnauja super- ypač kai dabar tokios šviesios naktys...
pabandykite pagooglinti- spalvų derinimas interjere- aš radau keliolika programėlių, aiškinimų- kokia spalva su kuria tinka. Beje su raudona žalia pasirodo irgi tinka, tik žalia turi būti prigesinta.

o galima tas programeles?
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2011 06 21, 10:33)

drinks_cheers.gif tik pas mus vakarine puse
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2011 06 20, 17:35)
Na ant kiekvienų tapetų lipdukai skirtingai atrodys smile.gif, jei čia klausimas, ar klijuojasi normaliai, tai taip smile.gif Aš klijavau ant dažomų tapetų, bet ant margų užklijavus vistiek ne toks efektas arba reikia labai jau suderint..

Pas mane lipdukas tapo turbūt pagrindiniu vaikų kambario akcentu, "surišdamas" visa kita gražiai tarpusavyje smile.gif

user posted image

wub.gif

Dėl raudonos ir žalios derinio, tai iš kolorisktikos šiokių tokių pradžiamokslių žinau, kad būtent toks derinys dar labiau išryškina viena kitą.
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2011 06 20, 17:33)
Cia visi  sienu lipdukai
http://www.tinydeal....21_758_761.html

O cia jusu grozis  mirksiukas.gif ( beje is cia siuntimas nemokamas)

http://www.tinydeal....29-p-32857.html

Gal kas sumaste siustis is cia lipduku?Laaaabai noreciau prisijungti ir as.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2011 06 21, 23:25)
Gal kas sumaste siustis is cia lipduku?Laaaabai noreciau prisijungti ir as.... blush2.gif

Jeigu turite kreditine kortele su kuria galite atsiskaityti internetinese parduotuvese, nebutina jungtis su kazkuo - nes pristatymas is ten nekainuoja. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armeda: 22 birželio 2011 - 07:59