Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(zirzekle @ 2011 06 19, 20:50)
Laba doh.gif ,mes butent pasikabinome vaiko kambary sviesius roletus,db rytais kazkoks kosmaras,mastau kaip isspresti ta reikala g.gif  uzuolaidos pas mus tik del vaizdo is sonu kabo.Turbut viena iseitis tik pakiesti roletus i tamsesnius ir nepraleidziancius sviesos g.gif

Na, išeitys dvi:
- pakabinti tankias užuolaidas, kurios būtų ne tik dėl vaizdo
- pakeisti roletus. Bet jei keisit, tai medžiagos tamsumas saulės pralaidumui įtakos neturi 4u.gif Būna tokie specialūs, iš blogosios pusės gumuoti ir kai pirkom, tai jie netikdavo pietinėje pusėje (rizika, kad guma lydysis ir trumpiau tarnaus), bet gal dabar jau kokie patobulėję bigsmile.gif
Atsakyti
yra metalizuoti roletai, jei maziausiai pralaidus saules spinduliams. Miegamajam esam tokius uzsideje, tai tikrai atlieka savo funkcijas. O vaiku kambary nera jokiu roletu. Tai rytine saule kai pasviecia, tai vaje vaje, pirtis doh.gif Galvojam irgi det metalizuotus, jei tik bus tinkamos spalvos smile.gif
Atsakyti
gal pas ka yra vaiku kambari ant tapetu klijuoti lipdukai. labai noriu paziureti kaip atrodo, jei nesunku prasau idekite foto, kaip atrodo.
Atsakyti
Sveikos mamos. Jūs čia jau su patirtimi turbūt daugelis, reikia jūsų patarimo. Norim įrengt mergaitei kambarį. Turim raudoną lovą, kuri dar pakankamai gera, ją planuojam statyti jos kambaryje. Ir labai labai noriu žalių sienų, kad tą raudonumą kiek atsvertų. Kokį žalumą man reikėtų rinktis? Gal dažyti tik vieną sieną žaliai? Kurią? Gal tą, kur stovės lovą ar priešais esančią? Būsiu labai labai dėkinga už jūsų išsakytas mintis 4u.gif
Ir dar, ta lova pas mus štai maždaug tokio raudonumo (kad lengviau būtų įsivaizduoti)
čia
Atsakyti
QUOTE(Sesita @ 2011 06 20, 12:26)
Sveikos mamos. Jūs čia jau su patirtimi turbūt daugelis, reikia jūsų patarimo. Norim įrengt mergaitei kambarį. Turim raudoną lovą, kuri dar pakankamai gera, ją planuojam statyti jos kambaryje. Ir labai labai noriu žalių sienų, kad tą raudonumą kiek atsvertų. Kokį žalumą man reikėtų rinktis? Gal dažyti tik vieną sieną žaliai? Kurią? Gal tą, kur stovės lovą ar priešais esančią? Būsiu labai labai dėkinga už jūsų išsakytas mintis  4u.gif
Ir dar, ta lova pas mus štai maždaug tokio raudonumo (kad lengviau būtų įsivaizduoti)
čia

Man labai graziai dera raudona su geltonu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 06 20, 13:05)
Man labai graziai dera raudona su geltonu  ax.gif

Šitą raudonos-geltonos derinuką turėjom 6 metus. Ir, kad ir koks jis gražus, bet jau pabodęs. Norisi atsinaujinti blush2.gif Be to skaičiau, kad geltonas kambarys vaikams nelabai....geriau žalias, žydras, arba kokios visai neutralios spalvos, kad ir baltos.
Atsakyti
gal kas matete tokius lipdukus?
user posted image
Atsakyti
Sveikos mamos. Jūs čia jau su patirtimi turbūt daugelis, reikia jūsų patarimo. Norim įrengt mergaitei kambarį. Turim raudoną lovą, kuri dar pakankamai gera, ją planuojam statyti jos kambaryje. Ir labai labai noriu žalių sienų, kad tą raudonumą kiek atsvertų. Kokį žalumą man reikėtų rinktis? Gal dažyti tik vieną sieną žaliai? Kurią? Gal tą, kur stovės lovą ar priešais esančią? Būsiu labai labai dėkinga už jūsų išsakytas mintis  4u.gif
čia

Aš savo merginai neseniai įrenginėjau kambarį ir pasirinkau žalią, žydrą ir šiek tiek šviesiai geltonos (pastarosios mažai matysis, nes ta siena bus užstatyta lentynomis). Žalia dažiau tą sieną, kur stovi lova ir dalį priešais esančios sienos. Lova pas mus baltos spalvos. Šiaip esu labai patenkinta šiuo spalvų deriniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Senera @ 2011 06 20, 15:15)
Aš savo merginai neseniai įrenginėjau kambarį ir pasirinkau žalią, žydrą ir šiek tiek šviesiai geltonos (pastarosios mažai matysis, nes ta siena bus užstatyta lentynomis). Žalia dažiau tą sieną, kur stovi lova ir dalį priešais esančios sienos. Lova pas mus baltos spalvos. Šiaip esu labai patenkinta šiuo spalvų deriniu smile.gif

mes irgi apsistojom prie zalios spalvos sienu ir kilimo:) nes baldai bus balti ir juodi, o viena siena - balta su juodais "kringeliais":)
Atsakyti
Turim raudoną lovą, kuri dar pakankamai gera, ją planuojam statyti jos kambaryje. Ir labai labai noriu žalių sienų, kad tą raudonumą kiek atsvertų. Kokį žalumą man reikėtų rinktis? Gal dažyti tik vieną sieną žaliai?

Prisiminiau savo dailės mokytoją, kuri kažkodėl labai mėgdavo kartoti, kad žalia ir raudona - labiausiai tarpusavyje nesuderinamos spalvos. g.gif Gal ji ir nebuvo teisi, bet tikrai derančius atspalvius parinkti matyt ganėtinai sudėtinga.
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2011 06 20, 14:51)
gal kas matete tokius lipdukus?
user posted image

Kas liecia lipdukus - bandykit paziurineti kauno bazese prie tapetu - geltonoj galerijoj 1 sandelyje tikrai maciau yra lipduku - dar yra SBA balduose - o jei turite galimybe parsisiusti is uzsienio panasiu maciau tinydeal.com - arba ebay.com ebay.co.uk.
Cia visi sienu lipdukai
http://www.tinydeal....21_758_761.html

O cia jusu grozis mirksiukas.gif ( beje is cia siuntimas nemokamas)

http://www.tinydeal....29-p-32857.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armeda: 20 birželio 2011 - 16:36
QUOTE(MeLady @ 2011 06 20, 09:45)
gal pas ka yra vaiku kambari ant tapetu klijuoti lipdukai. labai noriu paziureti kaip atrodo, jei nesunku prasau idekite foto, kaip atrodo.

Na ant kiekvienų tapetų lipdukai skirtingai atrodys smile.gif, jei čia klausimas, ar klijuojasi normaliai, tai taip smile.gif Aš klijavau ant dažomų tapetų, bet ant margų užklijavus vistiek ne toks efektas arba reikia labai jau suderint..

Pas mane lipdukas tapo turbūt pagrindiniu vaikų kambario akcentu, "surišdamas" visa kita gražiai tarpusavyje smile.gif

user posted image

Atsakyti