Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Sveikos 4u.gif

Jungiuosi ir aš prie planuojančių vaiko kambario įrengimą/apstatymą. Šiuo metu kaip tik planuoju kaip apstatyti kambarį, kokius baldus gaminti. Visai praverstų jūsų patarimai, idėjos ax.gif

Kambario išplanavimas toks:
user posted image

O pirminis variantas toks:
user posted image

Stalo kol kas nereikia, tai neplanuojam.

Kambarys nedidelis, 14m2
Atsakyti
QUOTE(sause @ 2011 06 07, 12:56)

o gal kas matėte/žinote/rekomenduotumėt įdomius roletus, kad būtų akcentas vaikinukų kambaryje? ( vilniuje)
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2011 06 07, 14:39)
o gal kas matėte/žinote/rekomenduotumėt įdomius roletus, kad būtų akcentas vaikinukų kambaryje? ( vilniuje)

aš manau tie kas prekiauja turi krūvas pavyzdžių, bent jau mes kai rinkomės vaikų kambariui, tai parsivežėm keturis didžiausius katalogus su pavyzdžiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2011 06 07, 12:20)
Sveikos  4u.gif

Jungiuosi ir aš prie planuojančių vaiko kambario įrengimą/apstatymą. Šiuo metu kaip tik planuoju kaip apstatyti kambarį, kokius baldus gaminti. Visai praverstų jūsų patarimai, idėjos ax.gif

Geriausia yra lovą statyti taip, kad gulint ant nugaros matytųsi durys. Aš jūsų atveju lovą statyčiau į priešingą kampą, t.y., kad galva remtųsi į sieną su langu arba kad lova stovėtų lygiagrečiai sienai su langu.
Spintą statyčiau prie tos pačios sienos, kaip pas jus pavaizduota, tik į kampą vietoj lovos, o šalia jos kokią nors komodą pastatyčiau. Taip kambarys atrodytų erdvesnis, nes dabar įėjus iš vienos pusės ribos sieną, o iš kitos pusės spinta.
Prie laisvosios sienos statyčiau žaislų lentynas.
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2011 06 07, 13:20)
Sveikos  4u.gif

Man irgi nelabai lova nišoje. Jei galva bus dedama į tą pusę, trūks oro, erdvės, jei į priešingą - gal kiek nejauku, nes visai vidury kambario.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2011 06 07, 11:26)
Sveikos.
Ka dedate vaikams ant langu? Roletus, romanetes...???
Reikia berniukams. Uzuolaidu nesinori ax.gif

As dejau uzuolaidas su Makvynu, nes labai labai reikejo biggrin.gif aisku mano vaikui dar tik 3 metai. dabar dar uzsakiau roleta, kad saule nekaitintu ir vakare jaukiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2011 06 07, 12:20)
Sveikos  4u.gif

Kambarys nedidelis, 14m2

O Jums bus patogu is tu spinteliu virs lovos kazka paimti? Nereiks nuolat ant lovos lipti? smile.gif
Atsakyti

sveikos, kaip manot, ar is tokio audinio : http://www.ikea.com/...oducts/50173362
imanoma pasisiuti uzuolaidas vaiku kambariui? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2011 06 08, 11:33)
sveikos, kaip manot, ar is tokio audinio : http://www.ikea.com/...oducts/50173362
imanoma pasisiuti uzuolaidas vaiku kambariui? unsure.gif

O jums būtent namukų reikia? g.gif Pas mus vaikų kambaryje drobinės (natūralios spalvos) užuolaidos su juodai pieštais žvėreliais. Audinį pirkau Vilniuje žymiojoje parduotuvėje prie Kalvarijų turgaus - ir nebrangu (plius jokio vargo su siuntimusi), ir nuo saulės apsaugo, o ir piešinėlių pasirinkimas nemažas, pati drobė kelių atspalvių (pilkšvesnė arba baltesnė, visai balta tai nebus). Tik po skalbimo linas smarkiai traukiasi, todėl geriau išskalbti prieš sukerpant.

P.S. Lenkiškai nesuprantu, gal čia plonas audinys dieninėms užuolaidoms - tada mano komentaras aišku ne į temą. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 08 birželio 2011 - 10:58
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 06 08, 11:55)
O jums būtent namukų reikia? g.gif Pas mus vaikų kambaryje drobinės (natūralios spalvos) užuolaidos su juodai pieštais žvėreliais. Audinį pirkau Vilniuje žymiojoje parduotuvėje prie Kalvarijų turgaus - ir nebrangu (plius jokio vargo su siuntimusi), ir nuo saulės apsaugo, o ir piešinėlių pasirinkimas nemažas, pati drobė kelių atspalvių (pilkšvesnė arba baltesnė, visai balta tai nebus). Tik po skalbimo linas smarkiai traukiasi, todėl geriau išskalbti prieš sukerpant.

P.S. Lenkiškai nesuprantu, gal čia plonas audinys dieninėms užuolaidoms - tada mano komentaras aišku ne į temą. blush2.gif

Smalsute, aciu, tiesiog ieskau margo audinio vaiku kambariui, nebutinai namuku, alia jie man tokie jaukus pasirode:)
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2011 06 07, 12:26)
Sveikos.
Ka dedate vaikams ant langu? Roletus, romanetes...???
Reikia berniukams. Uzuolaidu nesinori ax.gif

pas mus taipat tik roletai, be jokiu dieniniu uzuolaidu , bet jai butu 1 aukstas, tai decia uuzuolaidas dienines blush2.gif
Atsakyti
Visi pasisakymai uz roletus.
Kambariai vaiku antram aukste, tai turbut visam antram aukste ir desiu roletus ax.gif
O gal yra kazkur internetu pirkti graziu vaikisku roletu? g.gif
Atsakyti