Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Sigitano @ 2011 03 08, 14:44)
Ačiū. Mums baldelius gamino, turim labai gerą meistriuką, pas jį daug emtų viską gaminom, ir nors kaip kažkas sakė, kad plokštė yra siaubas, viskas byra, aš to pasakyti negalėčiau, nes mums dar per 9 metus niekas nesubyrėjo. Viskas priklauso nuo pasirinktų medžiagų ir aišku nuo meistro wink.gif
Jų būna ,,Ardenoj", o jei esate kaunietė, tai yra tokia parduotuvė ,,Sietynas" Draugystės gatvėje. Ten jie biški pigiau prekiauja ir didelį pasirinkimą turi. Ir labai maloniai dirba.

Pritariu jums dėl plokščiu kokybes. Plokštė, plokštei nelygi, tad ne visai teisinga teikti, kad iš plokščiu pagaminti baldai subyra greitai ar. schmoll.gif Esu maciusi realiu pavyzdziu, kai mediniai baldai būna tokios jau kokybes doh.gif Kaip aš sakau kirvio darbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuke96 @ 2011 03 08, 08:15)
Pritariu jums dėl plokščiu kokybes. Plokštė, plokštei  nelygi, tad ne visai teisinga teikti, kad iš plokščiu pagaminti baldai subyra greitai

Cia matomai buvo akmuo i mano darza bigsmile.gif , tik as nesakiau kad baldai is plokstes subyra greitai, komentavau konkrecia nuoroda, kur (jeigu neklystu) Iriska buvo idejusi. Kadangi ji teiravosi del mediniu balduku, tai pasiziurejau visa nuoroda. Ir uzmaciau ten sekcija butent is plokstes, kuri buvo senam bute, ten viskas byredavo, ypac stalciai. Tai ir parasiau, kad butent tie pavyzdziai ir yra labai nekokybiski, nes tokiu baldu dar pilnas Baldu rojus, tik kainos skiriasi.
O siaip pritariu, kad plokste nelygi plokstei. Kokybiska is tolo matosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2011 03 08, 17:22)
Cia matomai buvo akmuo i mano darza  bigsmile.gif , tik as nesakiau kad baldai is plokstes subyra greitai, komentavau konkrecia nuoroda, kur (jeigu neklystu) Iriska buvo idejusi. Kadangi ji teiravosi del mediniu balduku, tai pasiziurejau visa nuoroda. Ir uzmaciau ten sekcija butent is plokstes, kuri buvo senam bute, ten viskas byredavo, ypac stalciai. Tai ir parasiau, kad butent tie pavyzdziai ir yra labai nekokybiski, nes tokiu baldu dar pilnas Baldu rojus, tik kainos skiriasi.
O siaip pritariu, kad plokste nelygi plokstei. Kokybiska is tolo matosi 4u.gif

ir dar reiktų atkreipti dėmesį ne tik plokštės tvirtumą, bet ir į jos pagaminimą, sudėtį. kiek prisiklausiau, kad kai kada klijavimui ir sukietinimui naudojamos labai negeros cheminės medžiagos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia yra idomiu sprendimu, taupantiems vieta, arba kaip sutalpinti viska nedideliame kambarelyje:

http://archinhome.co...ds-room-design/
4u.gif

O cia Kempiniuko fanu kambarys, arba kaip tevai pasiduoda vaiku uzgaidoms ir aistrai animaciniams personazams doh.gif

http://www.homedecor...re-decor-ideas/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 08 kovo 2011 - 16:35
QUOTE(memelietė @ 2011 03 08, 17:27)
ir dar reiktų atkreipti dėmesį ne tik plokštės tvirtumą, bet ir į jos pagaminimą, sudėtį. kiek prisiklausiau, kad kai kada klijavimui ir sukietinimui naudojamos labai negeros cheminės medžiagos.  mirksiukas.gif

čia toks nedidelis straipsniukas jei kas dar negirdėjot mirksiukas.gif

straipnis

Papildyta:
labai norėčiau vaikams panašių spintų ax.gif

KEMPINIUKAS

lotuliukas.gif na atrodo linksmai, bet įdomu kiek laiko patiems vaikams neatsibosta? biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

tai kas man patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 03 08, 09:09)

Labai nuotaikingas kambariukas, lovyte superine wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xedotetis @ 2011 03 07, 21:55)
Ziviliuke, nuostabus baldeliai wub.gif Gal įdėtumėte realų kambariuko foto. Mes ir savo merginai kažką panašaus norėtume,kur pirkote balelius? smile.gif

Na va ir maniškės bardakėlis doh.gif Net galvojau ar rodyti lotuliukas.gif Nes mums niekas netelpa bute, o kur dar visi žaislai, žaisliukai jau net i balkoną sukrovus doh.gif Bet čia visos mamytės šita pragyvena, kol vaikiukas užauga su visais vaikučių rakandėliais 4u.gif Mano panelė ir spinta lipdukais pasipuošė pati biggrin.gif Bet nieko nesakau, matau kaip ji džiaugęsi savo menu, sudrėkinus šiltu vandeniu lengviausia nusivalys tie lipdukai, bet už tad kiek vaikui laimės, kad pati pasidekoravo interjiera savo smile.gif Aš dažnai randu ant foto tapeto papieštus ūsus ežiukui, ar pelytei biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Savaitgalį būsime Kaune, tai reiks į SBA užsukti thumbup.gif Dailiai atrodo baldeliai ir gyvai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2011 03 08, 17:27)
O cia Kempiniuko fanu kambarys, arba kaip tevai pasiduoda vaiku uzgaidoms ir aistrai animaciniams personazams  doh.gif

http://www.homedecor...re-decor-ideas/

Ar tai blogai? blink.gif
Vaikų kambarys ir yra skirtas jo vaikiškam pasaulėliui kurti.
Jei kambaryje nei vieno animacinio personažo užuominos- tai jau kambarys laikomas estetiškai ir skoningai įrengtas?
Užgaida įrengti kambarį pagal vaiko prašymą galima interpretuoti ir kaip pirminius jo kūrybiškumo išsireiškimo žingsnius. Ir nebūtinai tobulus..
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 03 07, 14:34)
Na pagaliau ir mano žadėtos foto iš mano merginų kambariuko.

man nerealiai grazu bigsmile.gif thumbup.gif manau ateity darysim kazka panasaus mirksiukas.gif saunuole 4u.gif
jei galima suzinot,kiek apytiksliai viso kamb baldai kainavo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Širšiukė: 09 kovo 2011 - 13:13
Mes taip pat turim plana iki rudens savo mazajai panelei irengti kambari, tai dabar narsau internete, gaudau visas idejas...

sigitano, gal butu galima kokius kontaktus i AZ jums gaminusio baldininko blush2.gif O gal jis turi koki internetini psl.? 4u.gif Zinoma domintu ir kainos jei tai nera didele paslaptis (reikia zinoti kiek sutaupyti iki rudens lotuliukas.gif )

ziviliuke96 labai grazus fototapetas wub.gif Gal isduosi paslapti kur pirkot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2011 03 08, 18:27)
Cia yra idomiu sprendimu, taupantiems vieta, arba kaip sutalpinti viska nedideliame kambarelyje:
O cia Kempiniuko fanu kambarys, arba kaip tevai pasiduoda vaiku uzgaidoms ir aistrai animaciniams personazams  doh.gif

super sprendimai bigsmile.gif
o del kempiniuko,tai bent jau man atrodo,tokie kambariai laaabai greitai atsibosta g.gif (tiek vaikams tiek tevams).nebent yra galimybes kambariu interjera daznai keisti.as savo vaikams tokio neirengineciau schmoll.gif
Atsakyti