Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Tikras pasakų pasaulis wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
kaip grazuuuuuuuuuuu wub.gif
Atsakyti
nerealiai grazu wub.gif
Atsakyti
Trolemole, kaip super thumbup.gif
Atsakyti
Čia ne mano,radau rusų puslapuose. Dabar bandau MB įkalbėti ką nors panašaus daryti, bet sienos jau nudažytos doh.gif
Atsakyti
Sveikos.
Gal galetumet kasnors imesti foto, kaip atrodo kambarys, kai sienos dazzytos ta pacia spalva, tik skirtingais tonais ax.gif Na viena siena sviesesne, kita tamsesne...

Atsakyti
QUOTE(aister @ 2011 05 31, 15:06)
Sveikos.
Gal galetumet kasnors imesti foto, kaip atrodo kambarys, kai sienos dazzytos ta pacia spalva, tik skirtingais tonais ax.gif  Na viena siena sviesesne, kita tamsesne...

nelabai teko užmatyt g.gif gal čia kažką galima įsivaizduoti smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2011 05 30, 21:57)
Tikras pasakų pasaulis  wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Va cia tai neitiketinai grazu wub.gif Gal galima butu adresiuka svetaines, kur tokiu groziu galima surasti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lukamantas @ 2011 05 28, 18:04)
ir as siunciu savo mazyliu kambareli smile.gif .tik neprisisega man zmoniskai paveiksleliai, bandau su nuorodom doh.gif

lukamantas,Jusu vaiku kambarelis tiesiog nuostabus wub.gif As net nesupratau,ar cia jau igyvendintas ,ar tik projektinis varijantas? Labai patiko juostuoti tapetai (?) gal galetumet paviesint,kur tokiu graziu ieskot? ax.gif
Atsakyti
cia tik vizualizacija, turetumem po poros savaiciu pradeti remonta biggrin.gif .Del tapeto: panasus tikrai yra, bet jo smulkesnis rastas, gamintojas EIFFINGER, http://dcshop.com.ua/( man norejosi stambesnio, taigi iseitis- dazyti juostomis).
pas mus daug kas prekiauja ir tikrai verta pasidometi ju asortimentu, nes vaiku kambariui yra tiesiog nenusakomai graziu,bent jau mano skoniui, variantu- bus sunku issirinkti biggrin.gif .
p.s. labai aciu uz komplimentus- bus argumentas pries vyro nora nudazyti sienas lygiai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukamantas: 01 birželio 2011 - 17:55
Sveikos.
Ka dedate vaikams ant langu? Roletus, romanetes...???
Reikia berniukams. Uzuolaidu nesinori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2011 06 07, 11:26)
Sveikos.
Ka dedate vaikams ant langu? Roletus, romanetes...???
Reikia berniukams. Uzuolaidu nesinori ax.gif

Roletus ax.gif
Atsakyti