Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Juma81 @ 2011 05 24, 10:47)
Ir dar fainas dalykėlis marinistine tema, galintis papuošti vaiko kambarį
http://www.manopreke...na-valtis-.html

Kažką panašaus neseniai mačiau "Thomas Philipps" lankstinuke. Kaina berods gerokai mažesnė. Tik stilius toks sakyčiau gal labiau afrikietiškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 24 gegužės 2011 - 10:06
Sveikos, mes po truputi pradedam ruostis mokyklai, ieskom rasomojo stalo, balto, pageidautina medinio, gal kas kur uzmate?
Radau toki visai nieko (bet ne medis) Meblik fiori kolekcijoje, gal kas susidure su siais baldais, kaip kokybe?
Is anksto aciu jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2011 05 24, 10:41)
Sveikos, mes po truputi pradedam ruostis mokyklai, ieskom rasomojo stalo, balto, pageidautina medinio, gal kas kur uzmate?
Radau toki visai nieko (bet ne medis) Meblik fiori kolekcijoje, gal kas susidure su siais baldais, kaip kokybe?
Is anksto aciu jei kas atsakys  4u.gif

siaip visi lenkiski baldai, man yra vienkartiniai. pati vaikui esu nupirkus ir komoda, ir spintele ir lova, bet daugiau niekada nepirkciau, nes kokybe tai labai jau ne kokia schmoll.gif vienas pliusas tame, kad lenkai gamina grazius is isores baldus, ypac vaikiskus, todel ir pirkom, bet kai paaugs, tai rinksimes gal is lietuvisku. tai tokia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2011 05 24, 11:41)
Is anksto aciu jei kas atsakys  4u.gif

Baltus (ir ne tik baltus) medinius stalus mačiau monoidėjoj (pvz. Flexa). Bet man nepatiko ax.gif Nors mažajam baldus (spintą ir lentynas) žiūrinėjam (prie baldų pasirinkimo prisideda ir mažsasis) būtent iš Flexa. Ką gali žinoti gal po 4 m. perkant rašomąjį stalą išsirinksim Flexa.

Meblik baldai pas dukrą, kol kas nieko blogo negaliu pasakyti (nes dar nėra pilnai metų). Kol kas galiu pasakyti, kad atlaiko smūgius (mažasis dažnai "įvažiuoja" į baldus su dviratuku ar mašinyte). Tiesa, dėl 3-ų dalių lentynos modelio yra šioks toks minusas. Meblik stalo nesirinkom, nes jo nemažas aukštis (t.y. "standartinis"). Iki "standartinio" stalo aš pati dar nedaaugau ir jau nedaaugsiu (nes ūgis tik 164 cm.).
Tad užsisakėm Paidi (iš Marco serijos). Man renkantis stalą buvo svarbiausias privalumas reguliuojamas aukštis ir paskui aišku išvaizda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ego: 24 gegužės 2011 - 20:27
QUOTE(Ego @ 2011 05 24, 21:20)
užsisakėm Paidi (iš Marco serijos). Man renkantis stalą buvo svarbiausias privalumas reguliuojamas aukštis ir paskui aišku išvaizda.

kokia kaina gavosi stalo? o kode ir is ju emet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2011 05 23, 18:32)
Geras - o tai pas jus kaip supratau anyksciuose ??? O ciuzinus vietoj turejo ar uzsakinejot ir laukete kol atves - nes pas mus bikuvoj tai tikrai nemaciau ciuziniu  g.gif

Jo, Anykščiuose. Pačių čiužinių neturėjo, tik stovi atskiras Lono stendas su čiužinių pavyzdžiais, tokie stačiakampio formos maži čiužinukai, matosi vidus iš ko susideda, pamaigyti kietumą gali, na žodžiu maži pavyzdžiai smile.gif Užsisakiau kokių matmenų reikia ir po savaitės paskambino thumbup.gif Kai tuo tarpu pirmiausia buvau užsisakius firminėj Lono parduotuvėj Panevėžyje tokius čiužinius, liepė po savaitės paskambinti, paskambinau, dar nėra, liepė paskambinti dar po kelių dienų, vėl nėra, tada užsukau į Bikuvą šiaip ir pamačiau, kad čia prekiauja šios firmos čiužiniais, nesusilaikiau ir užsisakiau ir po savaitės jau turėjau, o į Loną nebeskambinau, patys paskambino dar po poros savaičių kažkur, sakiau, kad nebereikia, na aprėkė biškiuką biggrin.gif bet man jau tas pats buvo.. patys kalti kad tokiais tempais sukasi, kai tuo tarpu atstovai greit greičiau tvarkosi nei firminė parduotuvė cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smileja: 25 gegužės 2011 - 09:14
QUOTE(armeda @ 2011 05 04, 10:15)
Labukas. Merginos klausimas - gal ir kvailokas - bet man labai idomu. Sugalvojom merginoms nudazyti sviesiai violetines spalvos kambario sienas - gal ne visas gal tik pora viena tamsiau kita sviesiau o kitas gal baltas. Gal kas nors turite tokias sienas? kaip ziurisi?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Jauciu busiu gerokai pavelavus su atsakymu blush2.gif Sienos jau turbut nudazytos, bet jei kartais dar ne, tai ikisiu savo trigrasi... Sviesiai violetine mes dazem tik viena siena, o kitas dazem sviesia kremine spalva. Vaizdas good.gif Visas violetinis kambarys gali buti per ryskus ir po kurio laiko nusibosti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2011 05 25, 10:10)
Jo, Anykščiuose. Pačių čiužinių neturėjo, tik stovi atskiras Lono stendas su čiužinių pavyzdžiais,

Bert tai kaina kokia superine jums gavosi - thumbup.gif o seniai jus juos pirkot?

QUOTE(Ruti @ 2011 05 25, 10:39)
Jauciu busiu gerokai pavelavus su atsakymu  blush2.gif Sienos jau turbut nudazytos, bet jei kartais dar ne, tai ikisiu savo trigrasi... Sviesiai violetine mes dazem tik viena siena, o kitas dazem sviesia kremine spalva. Vaizdas  good.gif  Visas violetinis kambarys gali buti per ryskus ir po kurio laiko  nusibosti  unsure.gif

Ne nepavelavot smile.gif - remontas planuojamas birzelio menesi - bet tapetus nupirkom visam kambariui - viena siena bus tamsesne violetine kita sviesiai violetine. Ziuresim kas gausis. g.gif ax.gif

O gal foto imestumet? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2011 05 24, 13:39)
siaip visi lenkiski baldai, man yra vienkartiniai. pati vaikui esu nupirkus ir komoda, ir spintele ir lova, bet daugiau niekada nepirkciau, nes kokybe tai labai jau ne kokia  schmoll.gif vienas pliusas tame, kad lenkai gamina grazius is isores baldus, ypac vaikiskus, todel ir pirkom, bet kai paaugs, tai rinksimes gal is lietuvisku. tai tokia mano nuomone  4u.gif

Aciu 4u.gif Man irgi nelabai, bet isoriskai patiko. Lietuviskus ir as pirkciau su malonumu, tik kad nerandu tinkanciu ax.gif
QUOTE(Ego @ 2011 05 24, 21:20)
Baltus (ir ne tik baltus) medinius stalus mačiau monoidėjoj (pvz. Flexa). Bet man nepatiko ax.gif Nors mažajam baldus (spintą ir lentynas) žiūrinėjam (prie baldų pasirinkimo prisideda ir mažsasis) būtent iš Flexa. Ką gali žinoti gal po 4 m. perkant rašomąjį stalą išsirinksim Flexa.
Meblik baldai pas dukrą, kol kas nieko blogo negaliu pasakyti (nes dar nėra pilnai metų). Kol kas galiu pasakyti, kad atlaiko smūgius (mažasis dažnai "įvažiuoja" į baldus su dviratuku ar mašinyte). Tiesa, dėl 3-ų dalių lentynos modelio yra šioks toks minusas. Meblik stalo nesirinkom, nes jo nemažas aukštis (t.y. "standartinis"). Iki "standartinio" stalo aš pati dar nedaaugau ir jau nedaaugsiu (nes ūgis tik 164 cm.).
Tad užsisakėm Paidi (iš Marco serijos). Man renkantis stalą buvo svarbiausias privalumas reguliuojamas aukštis ir paskui aišku išvaizda.

O as galvojau, kad stalas tegu buna standartinis, geriau kede reguliuojama g.gif Gal klystu blush2.gif Zodziu pasimetusi visai
Bet kurio atveju aciu, kad pasidalinot mintimis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2011 05 25, 11:19)
Bert tai kaina kokia superine jums gavosi -  thumbup.gif o seniai jus juos pirkot?

pernai rugpjūčio mėnesį, turiu čekiuką pasilikus, tik neatsimenu kuriam laikui garantija, vis dar yra ar jau pasibaigus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2011 05 25, 10:19)
O gal foto imestumet? blush2.gif

Prasom, trumpam imesiu. Tik kadangi kambarys apsviestas saules, tai nelabai ta violetine naturali blush2.gif Lyginkite lubu ir sienos spalvas, tada gal kiek matysis skirtumas. Ir dar stalciu fasadai neprisukti blush2.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 25 gegužės 2011 - 11:29
QUOTE(smileja @ 2011 05 25, 11:39)
pernai rugpjūčio mėnesį, turiu čekiuką pasilikus, tik neatsimenu kuriam laikui garantija, vis dar yra ar jau pasibaigus biggrin.gif

Siaip garantija jiems duoda ar tik ne kokiems 2 - 3 metams bent jau internete taip raso. Nu uz tokia kaina as jau griebciau juos. Idomu ar dar galima gauti butu pas jus - tureciau netgi kas pargabentu is ten. blink.gif

QUOTE(Ruti @ 2011 05 25, 12:09)
Prasom, trumpam imesiu. Tik kadangi kambarys apsviestas saules, tai nelabai ta violetine naturali  blush2.gif Lyginkite lubu ir sienos spalvas, tada gal kiek matysis skirtumas.  Ir dar stalciu fasadai neprisukti  blush2.gif  

Labai grazu - tik mes tapetuosim - persigalvojau del dazymo - o kambarys jauciu lygiai toksk aip ir pas mus. Beje lovos labao fainos jusu. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armeda: 25 gegužės 2011 - 11:15