QUOTE(ziviliuke96 @ 2011 03 07, 18:23)
Cia visko galima prigalvoti,dauk vietos ir patalpa idomi Tik as kazkaip noreciau,kad sviesos daugiau butu,ir bandyciau langa pakeisti didesniu Bet cia aisku tik mano nuomone Ir aisku,zaidimu vieta daryciau siltomis ryskesnemis spalvomis
Paziurekit koki idomu nameli radau,tik neaisku kam jis skirtas Ar eina i vidu jo patekti
Paziurekit koki idomu nameli radau,tik neaisku kam jis skirtas Ar eina i vidu jo patekti
taip dėl šviesos tai bent vieną stoglangį padarysim, o ir langą keisim, nors nežinau dar ar į didesnį o šiaip tai ie dabar nėra ten taip tamsu kaip nuotraukoj atrodo.
Namkas tai jau super duper šitas mes irgi darysim žaidimų aikštelę kieme, bet jau ne tokį grandiozinį projektą
Papildyta:
QUOTE(julija4ever @ 2011 03 07, 20:26)
Saunus kambariukas Tik mano akim ziurint jame yra vienintelis blogis - tai lentinos virs lovu, ir dar ten, kur miegant, yra vaikiska galvyte Mane asmeniskai tokie sprendimai truputi baugina
O kodėl baugina? kad tos lentynos nukris? ar nuo jų kas nors nukris? na yra tokia galimybė, bet esu įsitikinusi tėveliai pasirūpino, kad ji būtų tokia minimali, kad beveik neįmanoma