Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(ziviliuke96 @ 2011 03 07, 18:23)
Cia visko galima prigalvoti,dauk vietos ir patalpa idomi 4u.gif  Tik as kazkaip noreciau,kad sviesos daugiau butu,ir bandyciau langa pakeisti didesniu rolleyes.gif  Bet cia aisku tik mano nuomone blush2.gif  Ir aisku,zaidimu vieta daryciau siltomis ryskesnemis spalvomis wub.gif 
Paziurekit koki idomu nameli radau,tik neaisku kam jis skirtas  smile.gif Ar eina i vidu jo patekti g.gif   biggrin.gif

taip dėl šviesos tai bent vieną stoglangį padarysim, o ir langą keisim, nors nežinau dar ar į didesnį smile.gif o šiaip tai ie dabar nėra ten taip tamsu kaip nuotraukoj atrodo. mirksiukas.gif

Namkas tai jau super duper šitas biggrin.gif mes irgi darysim žaidimų aikštelę kieme, bet jau ne tokį grandiozinį projektą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(julija4ever @ 2011 03 07, 20:26)
Saunus kambariukas 4u.gif  Tik mano akim ziurint jame yra vienintelis blogis - tai lentinos virs lovu, ir dar ten, kur miegant, yra vaikiska galvyte g.gif Mane asmeniskai tokie sprendimai truputi baugina unsure.gif

O kodėl baugina? kad tos lentynos nukris? ar nuo jų kas nors nukris? na yra tokia galimybė, bet esu įsitikinusi tėveliai pasirūpino, kad ji būtų tokia minimali, kad beveik neįmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 07 kovo 2011 - 20:28
Ziviliuke, nuostabus baldeliai wub.gif Gal įdėtumėte realų kambariuko foto. Mes ir savo merginai kažką panašaus norėtume,kur pirkote balelius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xedotetis @ 2011 03 07, 21:55)
Ziviliuke, nuostabus baldeliai wub.gif Gal įdėtumėte realų kambariuko foto. Mes ir savo merginai kažką panašaus norėtume,kur pirkote balelius? smile.gif

ne manęs klausėte, bet čia saitas tų baldelių 4u.gif per "store finder" gal suseksit kur juos nusipirkti mirksiukas.gif

čia dar dviaukštės už padorią kainą smile.gif
Atsakyti
Ieskodama lovos radau lenkiskas lovas is MEDZIO uz normalia kaina. Lt kaip supratau tik Alytuje parduoda ir kas keisciausia net beveik kainos nepakele biggrin.gif

user posted image

SU ciuziniais 1290lt

Gamyna MARMEX.pl

LT radau pas http://www.baldoteka.lt/

Gal kas turite? g.gif

Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 03 07, 21:32)

O kodėl baugina? kad tos lentynos nukris? ar nuo jų kas nors nukris? na yra tokia galimybė, bet esu įsitikinusi tėveliai pasirūpino, kad ji būtų tokia minimali, kad beveik neįmanoma  mirksiukas.gif

Tai jau taip, jos gerai itvirtintos, ir dar suverztos su spintomis, tai nezinau kas turi buti, kad jos nukristu. O buna viska tfu tfu tfu, mano mamai kazkada sunkus paveikslas nugriuvo beveik ant galvos, ir visai ne virs galvos kabojo, ir niekas jo nejudino, tiesiog eme ir nugriuvo. Ir cia kaip sakoma, gali is namu neiseit, ir uzsimusti smile.gif
O siaip kai projekta daraisi, kiekvienas pagal save pasienka. As dziaugiuosi, kad mums daug vietos pasidare kur viska susidet galejo vaikai: ir zaislai, ir knygos, ir rubai, viskas tilpo
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 03 07, 14:17)
Tai jau taip, jos gerai itvirtintos, ir dar suverztos su spintomis, tai nezinau kas turi buti, kad jos nukristu.

As pilnai tikiu, kad lentynos pritvirtintos labai gerai, kitaip ir but negali, nes darai vaikui. Tik as matomai, asmeniskai, turiu kazkokia fobija viskam, kas kabo virs galvos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2011 03 07, 13:29)
Ieskodama lovos radau lenkiskas lovas is MEDZIO uz normalia kaina. Lt kaip supratau tik Alytuje parduoda ir kas keisciausia net beveik kainos nepakele  biggrin.gif

Kainos tai cia normalios, bet stipriai abejoju ju kokybe. Del mediniu baldu nieko negaliu pasakyt, reikia vis delto gyvai ziureti, bet baldai is plokstes yra kazkokia tragedija doh.gif Viskas byra, kur beprisiliestum doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 03 07, 14:34)
Na pagaliau ir mano žadėtos foto iš mano merginų kambariuko.

Labai grazus kambariukas. 4u.gif Noreciau suzinot kur baldelius pirkot ?
Atsakyti
Su mūsų ir blynų diena 4u.gif

user posted image

labai gražūs vaikų kambariukai
Papildyta:
dar jei ką domina tai mokyklinės lentos dažų "skarbonkė" senukuose kainuoja 20Lt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 08 kovo 2011 - 12:36
QUOTE(Sigitano @ 2011 03 07, 12:34)
Na pagaliau ir mano žadėtos foto iš mano merginų kambariuko.

Labai graziai irengtas kambariukas, ypac patiko sviestuvai. Gal galima butu suzinoti, kur tokius isigijote?
Atsakyti
QUOTE(Julijasha @ 2011 03 08, 12:39)
Labai grazus kambariukas.  4u.gif  Noreciau suzinot kur baldelius pirkot ?

Ačiū. Mums baldelius gamino, turim labai gerą meistriuką, pas jį daug emtų viską gaminom, ir nors kaip kažkas sakė, kad plokštė yra siaubas, viskas byra, aš to pasakyti negalėčiau, nes mums dar per 9 metus niekas nesubyrėjo. Viskas priklauso nuo pasirinktų medžiagų ir aišku nuo meistro wink.gif

QUOTE(daihai @ 2011 03 08, 13:56)
Labai graziai irengtas kambariukas, ypac patiko sviestuvai. Gal galima butu suzinoti, kur tokius isigijote?

Jų būna ,,Ardenoj", o jei esate kaunietė, tai yra tokia parduotuvė ,,Sietynas" Draugystės gatvėje. Ten jie biški pigiau prekiauja ir didelį pasirinkimą turi. Ir labai maloniai dirba.
Atsakyti
Sigitano, nerealus kambarys! thumbup.gif Tai ko reikia tokio amziaus mergaitems - vieta miegoti, darbastalis kurybai, spalvos... super! kai paaugs, nebesinores ryskiu spalvu - lengvai galesit pakeisti - tik lovatiese,pagalveles ir uzuolaida - tikrai superinis sprendimas 4u.gif
As manau kad daznai mes pamirstam ko reikia musu vaikams... svajojam kokio kambario noretume mes jei butume vaikai, arba kad neduok dieve issiskirs is bendro namo/buto konteksto... Vaikyste buna tik viena, deja - tad as uz tai, kad leisti vaikams ja pasidziaugti smile.gif

as taip pat mazosios kambari ryskiai isdekoravau - labai buvau nustebus kai maze dziaugesi gelytemis ir drugeliais ant sienu smile.gif Syryt dar kelesi i darzeli, ir sako 'tu mamyte delytes piesei, delytes man sako labas lytas smile.gif wub.gif
nors labai pati norejau klasikiniam stiliuje irengto mergaitisko kambario smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xedotetis @ 2011 03 07, 21:55)

Taip galesiu ideti,kai gryziu iki buto mirksiukas.gif Gyvenam kaip cigonai dar tarp sodybos ir tarp miesto doh.gif Pirkom "sba balduose".

Kai pirkau dar neturėjau pati salono baldu tai pirkausi čia, ir likau patenkinta kokybe ganėtinai gera baldu smile.gif Bet dabar kai jau pati prekiauju baldais, norėčiau kitokiu wub.gif Kaip tik parsivežiau i savo parduotuve karieta mergaitišką, tai dukra pamačius kiekviena diena prašo manęs jos doh.gif doh.gif Nežinau net ką daryti, jau gundausi gal ir parvežti g.gif Bet kur dėti šita lova doh.gif Šituos baldus, kai parduosim būta parduosiu nes kitokio kambario norėsiu, nes dukra jau bus didesne wub.gif Nors gal tegul būna su šiais dar, nes kažkaip nenoriu visu įgeidžiu pildyti mažosios, nes jau ir taip lepūnė didele pasidariusi rolleyes.gif

Va ta lova kur turiu

user posted image

O cia yra ir prie jos visi kiti baldukai ir lova kitoke gali buti

user posted image
Atsakyti