Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Labukas. Merginos klausimas - gal ir kvailokas - bet man labai idomu. Sugalvojom merginoms nudazyti sviesiai violetines spalvos kambario sienas - gal ne visas gal tik pora viena tamsiau kita sviesiau o kitas gal baltas. Gal kas nors turite tokias sienas? kaip ziurisi? blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(risa @ 2011 05 04, 10:44)
Ir dar... Idomu butu suzinoti, kas tas zalias padaras tarp biteliu doh.gif

Žalias padaras gal ir tiktų grafitti kokioje patiltėje, bet vaiko kambariui... unsure.gif
Atsakyti
Buvo padaryti eskizai, keli variantai, mergaitei 9 metų labai patiko, ir ji to piešinio ant sienos norėjo. Čia toks mistinis, panašus į aviną padaras, kaip koks Šrekas, dabar vaikams tokie patinka, o aš atsižvelgiu į vaikų norus. Tėvai irgi patenkinti, pirks žalią ryškų kilimą, maišyta su geltona ar dar kokia spalva, derins prie sienos dekoro (taip buvo susitarta). Aš pirma padarau eskizus ant lapo, po to klausiu ar tinka, patinka, kaip spalva, ryškiau, blankiau, tokį variantą, kitokį.... Viską galima suderinti...
Smalsute - patiltėje? Čia tik jūsų nuomonė, aš pildau vaikų norus, pageidavimus, idėjas... Visi vaikai skirtingi, ir ne visom mergaitėm patinka rožinė spalva, ir ne visos nori princesių ant sienos. Gal pas jus tik siauras matimo ir mastymo laukas, po tiltais ir toliau vaikščiokit, jūsų kritiką priimu, bet sakau tai vaiko noras, ir spalva ryški, ir mistinis padaras, ir bitutės. Mergaitė sakė, nori tokio piešinio, kad kai bus paauglė nereikėtų uždažyti, o ir drauges negėdelė butų pasikviesti. Labai šauni mergaitė. biggrin.gif
Va dabar piešiu animacinį ežiuką, bitutę, boružę ant šilnamio stiklų, kad liksmiau ravėt žmogui būtų. Tokių piešinių nori ir suaugę. Linksmiau gyvent kai aplink tokie paveiksliukai. bigsmile.gif

Risa - nepatenkintos moterys čia jūs. Kukliai? Ar mano pirmoji žinutė labai ne kukli? Aš čia isibroviau į jūsų erdvę su netaktiškais pasiūlimais, reklama. Juk taip rašėt. Kokia čia reklama, aš paprastas žmogus, kuris karts nuo karto papaišo ant sienų. Jau maniau nebebus komentarų susijusių su manimi, ir toliau tęsit savo pokalbį. Nes tie komentavimai su nepatenkintu veidu, tai laiko gaišimas, aš taip galvoju. Informacija pateikta, kam įdomu - tas susiranda, kad ir per skelbiu.lt. Labai gailiuos, kad išvis čia užsukau, tiek daug pykčio, gaila, kad nėra čia funkcijos kuri ištrintu išvis visus mano komentarus ir pasivaidenimą šiam forume. Super mamos thumbup.gif .........
Armeda - violetinė spalva nuramina nervus, bei yra ypatinga dėl gydomųjų antiseptinių savybių, taip rašo apie spalvą. Taip, kad mergaitėm labai tinka. Mano kambarys mamos namuose yra išdažytas tokia spalva, aš užaugau tokiame kambaryje, ir ta mano erdvė yra neliečiama, nors ir nebegyvenu tuose namuose, bet kai grįžtu, gera aura toje patalpoje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė04.15 @ 2011 05 04, 12:51)
Armeda - violetinė spalva nuramina nervus, bei yra ypatinga dėl gydomųjų antiseptinių savybių, taip rašo apie spalvą. Taip, kad mergaitėm labai tinka. Mano kambarys mamos namuose yra išdažytas tokia spalva, aš užaugau tokiame kambaryje, ir ta mano erdvė yra neliečiama, nors ir nebegyvenu tuose namuose, bet kai grįžtu, gera aura toje patalpoje.  ax.gif

Aciu Jums labai uz atsakyma - tada labai pataikiau su spalva - nes butent raminti nervus panelems ir reikia. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O ir as tada ten dazniau uzsibusiu ax.gif
O ka manote apie kvadratus ant sienos netaisyklingai ismetytus? blush2.gif
Atsakyti
man tai violetine nelabai spalva vaiku kambary. Kazkaip sermenis primena unsure.gif bet gal cia man vienai taip. Kazkur turiu pvz su violetinem sienom paieskosiu tuoj.

user posted image
user posted image
tai cia dar viena siena kitokia, o jei visos violetines bus blink.gif doh.gif

cia mano nuomone aisku smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murmur: 04 gegužės 2011 - 14:05
Sveikos, i tema iskart dedame nuotrauka buvusio kambario, kurio senus baldus keiciame naujais. apatineje foto matosi langas, norim palei langa, daryti istisa balda, su spintutem ir rasomuoju stalu.. internete kolkas radau tik pora variantu pasigalvojimui.. gal kasnors panasiai daret, ar turit nuotrauku? smile.gif priesingoje puseje sienine spinat su dideliu veidrodziu, palei siena statytume lova, na ir esme palei langa gerai suprojektuoti tuos baldus... gal kas turesit ideju, aciu smile.gif

user posted image

turiu omeny kazka tokio:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paslydau: 04 gegužės 2011 - 14:31
Mergaites turiu prasyma, gal galit padet apstatyt kambari stai cia ismatavimai:
Plotis 295cm
Ilgis 390cm
Austis 245cm
Langas iki zemes nisoje (20cm), virs lango iki lubu 26cm. Visa kita bandziau pabraizyti cia.
http://i1225.photobu...ys/DSCF2776.jpg
O baldeliu noretume kazko panasaus i siuos:
http://arredo.ua/sho...p?articul=13198
http://arredo.ua/sho...p?articul=11837
Cia patinka tik apatine lova
http://arredo.ua/sho...hp?articul=7273
O cia patinka tik kampine spinta, kuria as noreciau italpint.
http://arredo.ua/sho...p?articul=10143
Atsakyti
user posted image
Man patiko sio kambario spalvos, ir erdve aplink langa graziai suplanuota.

user posted image
Pvz. kaip isnaudoti erdve aplink langa.

user posted image
Neboga ideja, kaladelems susidet, nes paprastai, kol vaikas suranda viena reikalinga kaladele, isvercia visa deze rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2011 05 04, 18:00)
Neboga ideja, kaladelems susidet, nes paprastai, kol vaikas suranda viena reikalinga kaladele, isvercia visa deze rolleyes.gif

Ir užrašas ant antrosios dėžės/stalčiaus labai geras thumbup.gif - pagrindinė mano trimetuko frazė žaidžiant su visokio plauko kaladėlėmis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2011 05 04, 14:49)
man tai violetine nelabai spalva vaiku kambary. Kazkaip sermenis primena  unsure.gif  bet gal cia man vienai taip. Kazkur turiu pvz su violetinem sienom paieskosiu tuoj.

O va man (bent jau kol ziuriu i paveiksliukus kambariu ) labai ramybe dvelkia. Va sitie kambariai super thumbup.gif
Atsakyti
mane kazko ant ryskiu spalvu traukia biggrin.gif tai man per ramu matyt. Pas maniskes ir rubai visi ryskus ir kambarys ryskus bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paslydau @ 2011 05 04, 14:29)
Sveikos, i tema iskart dedame nuotrauka buvusio kambario, kurio senus baldus keiciame naujais. apatineje foto matosi langas, norim palei langa, daryti istisa balda, su spintutem ir rasomuoju stalu.. internete kolkas radau tik pora variantu pasigalvojimui.. gal kasnors panasiai daret, ar turit nuotrauku? smile.gif priesingoje puseje sienine spinat su dideliu veidrodziu, palei siena statytume lova, na ir esme palei langa gerai suprojektuoti tuos baldus... gal kas turesit ideju, aciu smile.gif

Aš taip pat mąsčiau apie įdėją pasidaryti tokį stalą kambariuke, nes kambarėlis mažutis, pailgas tai labai vietos susitaupytų. Jeigu įgyvendinsite šią mintį įdėkite būtinai nuotraukytes - bus labai labai įdomu pasižiūrėti.

Pabandžiau ant greitųjų rasti pavyzdėlių, bet iš karto nelabai ką ir randu. Čia vienas pavyzdukas, bet ne visai toks kokio reikia http://www.peredelka...tour/room2.html (ten su apačioje atsirandančiomis rodyklėmis sukiojasi ekrano vaizdas).
Atsakyti