Buvo padaryti eskizai, keli variantai, mergaitei 9 metų labai patiko, ir ji to piešinio ant sienos norėjo. Čia toks mistinis, panašus į aviną padaras, kaip koks Šrekas, dabar vaikams tokie patinka, o aš atsižvelgiu į vaikų norus. Tėvai irgi patenkinti, pirks žalią ryškų kilimą, maišyta su geltona ar dar kokia spalva, derins prie sienos dekoro (taip buvo susitarta). Aš pirma padarau eskizus ant lapo, po to klausiu ar tinka, patinka, kaip spalva, ryškiau, blankiau, tokį variantą, kitokį.... Viską galima suderinti...
Smalsute - patiltėje? Čia tik jūsų nuomonė, aš pildau vaikų norus, pageidavimus, idėjas... Visi vaikai skirtingi, ir ne visom mergaitėm patinka rožinė spalva, ir ne visos nori princesių ant sienos. Gal pas jus tik siauras matimo ir mastymo laukas, po tiltais ir toliau vaikščiokit, jūsų kritiką priimu, bet sakau tai vaiko noras, ir spalva ryški, ir mistinis padaras, ir bitutės. Mergaitė sakė, nori tokio piešinio, kad kai bus paauglė nereikėtų uždažyti, o ir drauges negėdelė butų pasikviesti. Labai šauni mergaitė.
Va dabar piešiu animacinį ežiuką, bitutę, boružę ant šilnamio stiklų, kad liksmiau ravėt žmogui būtų. Tokių piešinių nori ir suaugę. Linksmiau gyvent kai aplink tokie paveiksliukai.
Risa - nepatenkintos moterys čia jūs. Kukliai? Ar mano pirmoji žinutė labai ne kukli? Aš čia isibroviau į jūsų erdvę su netaktiškais pasiūlimais, reklama. Juk taip rašėt. Kokia čia reklama, aš paprastas žmogus, kuris karts nuo karto papaišo ant sienų. Jau maniau nebebus komentarų susijusių su manimi, ir toliau tęsit savo pokalbį. Nes tie komentavimai su nepatenkintu veidu, tai laiko gaišimas, aš taip galvoju. Informacija pateikta, kam įdomu - tas susiranda, kad ir per skelbiu.lt. Labai gailiuos, kad išvis čia užsukau, tiek daug pykčio, gaila, kad nėra čia funkcijos kuri ištrintu išvis visus mano komentarus ir pasivaidenimą šiam forume. Super mamos
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
.........
Armeda - violetinė spalva nuramina nervus, bei yra ypatinga dėl gydomųjų antiseptinių savybių, taip rašo apie spalvą. Taip, kad mergaitėm labai tinka. Mano kambarys mamos namuose yra išdažytas tokia spalva, aš užaugau tokiame kambaryje, ir ta mano erdvė yra neliečiama, nors ir nebegyvenu tuose namuose, bet kai grįžtu, gera aura toje patalpoje.