Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Va kokios nuostabios lovytes mergaiciu kambaryje ar maziesiems.

user posted image

http://www.ms-baldai...8bf3a2_full.jpg
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2011 04 03, 13:01)
na nufotgrafavau kazkaip smile.gif kambarys didelis netelpa visas tai po kampa sudesiu  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif super, labai gražus kambariukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Miela Murmur, neisizeiskit-bet ta rozine tame kamb visai ne vietoj-netinka juk ji nei prie melsvu,nei prie zalsvu gelyciu ar taskiuku-perdaug visko-ir spalvu,ir apdailos medziagu - ziurekit-gelytes,taskiukai,melsva,zalsva,lenteles,plika siena,rozine,dar grindys pacios savaime labai grazios,bet gan aktyvios spalvos - cia trims kambariams visko. Viskas atskirai-grazu,bet kruvoje-marmalas. Tiesa,ta rozine siena dar ir stipriai uztamsina kambari, nes isdazyta siena su langu. Tokios ryskios spalvos geriau ziurisi ant sienu,esanciu pries ar salia sienos,kurioje langas..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2011 04 21, 07:06)
Miela Murmur, neisizeiskit-bet ta rozine tame kamb visai ne vietoj-netinka juk ji nei prie melsvu,nei prie zalsvu gelyciu ar taskiuku-perdaug visko-ir spalvu,ir apdailos medziagu - ziurekit-gelytes,taskiukai,melsva,zalsva,lenteles,plika siena,rozine,dar grindys pacios savaime labai grazios,bet gan aktyvios spalvos - cia trims kambariams visko. Viskas atskirai-grazu,bet kruvoje-marmalas. Tiesa,ta rozine siena dar ir stipriai uztamsina kambari, nes isdazyta siena su langu. Tokios ryskios spalvos geriau ziurisi ant sienu,esanciu pries ar salia sienos,kurioje langas..

tai yra jusu nuomone. Ir nuotrauka realaus vaizdo niekada neatspindes. Nesimato kad gelytes yra su roziniais viduriukais ir taskeliai tarp ju roziniai, viskas graziai dera. Didioji rozine siena uzsistatys spintom, tai jos matysis tik palubej. Ant lango irgi kabinsis uzuolaidos, kampe bus rasomasis stalas. O sienos kur gelytes, taskeliai liks salyginai laisvos - ten stoves tik vaiku lovytes nedideles ir zaislai. Nematau tikslo dekoruoti sienas kurios pasisleps uz baldu. O rozines spalvos mergaitems labai "reikejo", butu ju valia butu visas kambarys rozinis buves wub.gif Reikia manau atsizvelgti ir i vaiku norus, ne seneliu namus irenginejam. Man labai patinka galutinis rezultatas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murmur: 21 balandžio 2011 - 07:48
QUOTE(murmur @ 2011 04 21, 08:48)
tai yra jusu nuomone. Ir nuotrauka realaus vaizdo niekada neatspindes. Nesimato kad gelytes yra su roziniais viduriukais ir taskeliai tarp ju roziniai, viskas graziai dera. Didioji rozine siena uzsistatys spintom, tai jos matysis tik palubej. Ant lango irgi kabinsis uzuolaidos, kampe bus rasomasis stalas. O sienos kur gelytes, taskeliai liks salyginai laisvos - ten stoves tik vaiku lovytes nedideles ir zaislai. Nematau tikslo dekoruoti sienas kurios pasisleps uz baldu. O rozines spalvos mergaitems labai "reikejo", butu ju valia butu visas kambarys rozinis buves  wub.gif Reikia manau atsizvelgti ir i vaiku norus, ne seneliu namus irenginejam. Man labai patinka galutinis rezultatas  tongue.gif

Jus visiskai teisi, tas tera mano subjektyvi ir nebutinai teisinga nuomone. Svarbiausia, kad to kamb gyventojoms patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2011 04 21, 08:48)
O rozines spalvos mergaitems labai "reikejo", butu ju valia butu visas kambarys rozinis buves  wub.gif

Kaip gali "reikėti" keturmetei, įsivaizduoju, bet vienerių metukų vaikui... g.gif Apskritai tai kambario nekritikuoju - nors man irgi atrodo, kad jame jau dabar kažko perdaug, nepulsit gi dabar sienų perdažinėti dėl to, kad kažkas kažką čia SM parašė. Tik baldelius patarčiau rinktis neutralesnius (galbūt visiškai baltus mastau.gif ), neprimarginti visokiomis "cackėmis" ir galutinis variantas gali būti visai ne perkrautas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2011 04 21, 08:22)
Jus visiskai teisi, tas tera mano subjektyvi ir nebutinai teisinga nuomone. Svarbiausia, kad to kamb gyventojoms patinka  4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 04 21, 08:40)
Kaip gali "reikėti" keturmetei, įsivaizduoju, bet vienerių metukų vaikui... g.gif Apskritai tai kambario nekritikuoju - nors man irgi atrodo, kad jame jau dabar kažko perdaug, nepulsit gi dabar sienų perdažinėti dėl to, kad kažkas kažką čia SM parašė. Tik baldelius patarčiau rinktis neutralesnius (galbūt visiškai baltus mastau.gif ), neprimarginti visokiomis "cackėmis" ir galutinis variantas gali būti visai ne perkrautas. 4u.gif

tas vaikas irgi bus keturmetis kazkada, paklauskit betkurios mergytes tokio amziaus kokia spalva graziausia wink.gif
Baldai bus balti. Istikruju idejau foto ne todel kad suzinociau kitu nuomone, buciau klausus pries darant jei jos reiketu. Del skonio nesigincijama kaip sakant biggrin.gif Tiesiog norejau parodyt kaip tapetai taskuoti atrodo ant sienos.
Atsakyti
mergaičių kambarys
Atsakyti
Sveikos.
Arteja ir man metas irengineti vaikams kambarius.
Gal kas galetu ideti pvz, ar bent jau patarti, nes kolkas noreciau vaikams dazyti sienas viespalviai, bet viena siena tamsiau, kita sviesiau. Spalva viena, bet tonai ciut skirtingi g.gif Niekaip neisrenku splavu berniukams, nesinori melynos, nes labai jau salta ta spalva g.gif Margumu ant sieno kolkas manau, kad nereikia, nes bus galima uzdeti vaikiskas-margas romanetes ar roletus. O ir nuo zaislu tas kambarys margas bus biggrin.gif Zodziu, renkuosi info apie viska, spalvas, dekoracijas kazkokias, neturiu dar susigalvojus, kokius sviestuvus deti ax.gif Reikia irengti 2 berniukiskis kambarius, vienas 3,5 metuku, kitas 1,5metuku rolleyes.gif
Atsakyti
Jau tą supratau, bet, kad visos ramios ir besišypsančios blink.gif ........ Tikrai ne. Neturiu aš tiek daug pavyzdžių, kad galėčiau atskirą temą kurti, o ir portalas kaip supratau jau tikrai ne tam skirtas, tiek daug sąlygų, taisyklių, net jei į temą pasireiški, varo iš čia su pasipiktinimu. verysad.gif Bėgu iš čia lauk, nesuprantu aš čia jūsų politikos. Tikrai, būtų daug paprasčiau užeiti į forumą ir rasti kuo įvairesnę informaciją susijusia su šia tema - vaiko kambarys.

Aš rami, ir visą tą laiką sėdėjau su šypsena prie kompiuterio, tokios reakcijos nesitikėjau, bet panašios - taip. Siūlai paslaugą, pagalbą, patarimą, idėjas o varo lauk.

Iriska - ačiū labai! Kaip gera ant dūšios paliko, kad bent Jums patiko. Ačiū, kas komentavot(kad ir su pasipiktinimu, vis kažkoks dėmesys ir atsakas biggrin.gif ).
O jeigu, kartais ką sudomins - rašykit aš tikrai turiu laaaaabai daug pasiūlymų, pilna galva naujų idėjų taip norisi jas išpildyti ne tik ant popieriaus lapo. Sėkmės visoms! 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
ir as sitoj temoj jau kuri laika:)
bet parasyt sugalvojau tik po skelbimo ideto ir ne todel,kad jis man cia ne vietoj atrodo,o del zmogaus pirmo ji pakomentavusio:))))))))))))))))))))))pistikas ir tt....
siaip praignoruot butu galima gal geriau skelbima,jei kazkam neitinka
nu siaubas,vaje vaje,as irgi skaitau skaitai ir ne kazi ka gero baisiai cia randu...va parase zmogus piesiu,valio!!!reiks zinosi kur kreiptis!!!ieskau lovos,atsiunciat nuoroda,nu irgi valio,noriu kambari parodyt,super,klausiu is kur tapetai,pareklamuoji parde irgi super.tai kur cia kas kitaip,tikrai kuo daugiau cia to butu tuo geriau bent man butu...o dar jei rasciau foto su tel ir su kaina ir matavimais bet kokio daikto,isvis idealu butu

idomu o kaip butumet reagavusios,jei butu idejusi pirma foto su darbais ,tada kazkas sakytu as to noriu,tada prasytumet idejusios foto kas dare ir tt,koordinaciu?

ai nezinau,ir tikrai ne visos cia geranoriskos baisiai,bet ir tai normalu...
Atsakyti
Nemanau, kad kas priestarautu, jei gabus zmogus kukliai pasiulytu savo paslaugas.
Tik nekaip atrodo, kai pries pora dienu prisiregistravusi dama, jau pirmuose postuose, reiskia nepasitenkinima forumo taisyklemis, ir jo dalyviais doh.gif .

Ir dar... Idomu butu suzinoti, kas tas zalias padaras tarp biteliu doh.gif

Atsakyti