Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(julija4ever @ 2011 04 03, 22:55)
Na pas mus molbertas, principas toks pat tik ne siena, o plokstes gabalas nudazytas tais dazais, tai valosi labai lengvai, tiesiog dregnu skudureliu 4u.gif

Ačiū 4u.gif Paskutiniame "Mano namai" numeryje mačiau vaiko kambaryje spintos dureles tokias thumbup.gif Man labai patiko ax.gif

Šiuo metu po truputį baiginėjame įrenginėti viduriukės kambarį ir jau dėlioju mintis mažojo kambariui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 04 03, 19:46)
O ar lengvai nusivalo tos kreidelės? Mane labai intriguoja tokios sienos ar baldu dalys, bet bijau, kad bus "didelė balta buza" doh.gif  Dabar merginos kambaryje yra maža gėlė, kurioje rašyti gali, sunkiai valosi sad.gif

Jau kaip ir atsakė ax.gif jei drėgnu skudurėliu - viskas ok. jei visada sausu - tai jau murza smile.gif
Atsakyti
neticia aptikau sia galerija 4u.gif smile.gif gan idomus sprendimai...
http://www.ebaldai.l...aiku-baldai/380
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2011 04 03, 13:01)
na mes planavom dvi sienas tapetuot, bet kai viena isklijavom pasirode kad per marga gali buti  g.gif
na nufotgrafavau kazkaip smile.gif kambarys didelis netelpa visas tai po kampa sudesiu  biggrin.gif
taskuciai:
user posted image
stogas slaitinis tai jie ant mazosios sienos
user posted image
kitos dvi sienos
user posted image
user posted image
Geleti tapetai turi roziniu akcentu (burbuliukai, gelyciu viduriukai) tai visai neblogai susisauke su rozinem sienom.

Dabar reikia sviestuvu, elektros jungikliu ir baldu. Tik tiek smile.gif

super!!! kur siuos tapetus pirkot? nerealiai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(twins090611 @ 2011 04 05, 12:55)
super!!! kur siuos tapetus pirkot? nerealiai atrodo smile.gif

smagu kad patiko smile.gif tapetai ir taskuoti ir geleti is senuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 04 03, 16:46)

Pumpica,

Labai gražūs baldeliai 4u.gif ir žaislų tvarka pas Jus ideali mirksiukas.gif Turiu klausimą apie kilimą blush2.gif Jis iš Ikejos? Ar patenkinti jo kokybe?
Ačiū mirksiukas.gif

Dekui smile.gif Taip, kilimas Ikejinis, del kokybes nieko negaliu dar pasakyt, tik patiesem. Na sintetika ten, tai kazko labai ir nesitikiu smile.gif Jokiu brangiu ir geru nenorejom deti, vistiek manau neilgam tas kilimas ten...
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2011 04 03, 17:20)
tikrai ne smile.gif medines lenteles cia.

gal galima plačiau ax.gif kur pirkot? ten gatavos dažytos buvo ar patys dažėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2011 04 05, 16:39)
Dekui smile.gif Taip, kilimas Ikejinis, del kokybes nieko negaliu dar pasakyt, tik patiesem. Na sintetika ten, tai kazko labai ir nesitikiu  smile.gif Jokiu brangiu ir geru nenorejom deti, vistiek manau neilgam tas kilimas ten...

Nereikia sintetikos bijoti mirksiukas.gif

Užprašiau ir aš iš Ikejos kilimėlio "Mašinos". Pradžiai, pabandymui, žaidimų kambariui. O kaip jūs pirkote Ikejos daiktus? Žinoma, jei galite atsakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 04 05, 16:23)
O kaip jūs pirkote Ikejos daiktus? Žinoma, jei galite atsakyti blush2.gif

vaiku senelis daznai vazineja i Lenkija, tai parveze mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2011 04 05, 17:52)
gal galima plačiau  ax.gif kur pirkot? ten gatavos dažytos buvo ar patys dažėt?  4u.gif

nu kaip cia pasakius blush2.gif cia tos lenteles medzio plauso kurios skirtos sienoms. Pagalvojom kad namas medinis, visdar "vaiksto" - gipsas sutrukines tikrai, tai visur kur slaitinis stogas sudejom tokias lenteles. Atrodo kaip baltai dazytas medis. Nors gipsas butu buves pigiau, bet man grazu ir darbo nedaug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 04 05, 18:23)
Nereikia sintetikos bijoti mirksiukas.gif

Užprašiau ir aš iš Ikejos kilimėlio "Mašinos". Pradžiai, pabandymui, žaidimų kambariui. O kaip jūs pirkote Ikejos daiktus? Žinoma, jei galite atsakyti blush2.gif

Turim ir mes jau kelis mėnesius Ikea kilimuką http://www.ikea.com/...oducts/80172262
Tai labai jis man patinka. Prieš pirkdama bandžiau domėtis sudėtimi (sintetinis jis), tai kaip supratau ta sintetika sintetikai nelygi. Šis kilimukas geresnės sudėties nei turėjom pirkto kilimuko iš Senukų.
O Ikea daiktelius pirkausi per vežėją Renaldą.
Atsakyti
QUOTE(Sjonas @ 2011 04 01, 13:10)
Jei kas ieskot nuotaikingu ir spalvingu vaikisku baldu,paziurekit cia.
http://www.timoore.e...mple_collection
Gal jau buvo apie tai rasyta, nemaciau. Pati labai ilgai ieskojau vaiksku baldu, pasirinkimas parduotuvese skurdus ir visai netycia radau si gamintoja thumbup.gif .Savo vaikui pirkau komoda, lova, spinta, kambariukas musu nedidukas, bet zaismingas.

O is kur pirkot?
Atsakyti