Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

O kiek ta kaina grindinio (elektrinio sildymo)?

O su langais iki grindu nezinau ar imanoma kad nedvelktu saltis, juk prie paprasto lanko irgi salciau nei kambario gilumoje, stiklas pats labai saltas.
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2011 04 02, 15:44)
g.gif aš tik apie elektrines ir esu girdejusi g.gif  O kodel nerekomenduojama miegamuosiuose? g.gif Tuo klausimu visai ,,žalia" esu blush2.gif O kaip dėl elektriniu grindu,jas ka,irgi iteisint reiketu? g.gif

Nerekomenduoja nes cia elektros prietaisas kaip ir visi jis spinduliuoja.Jei koks 1kv.m tai tikrai nera ten dideles bedos bet kai 20 jau skirtumas nemazas.Apie vandens radau straipsiuka galyte ir pati pagooglinti, info tikrai nemazai.Ar iteisinti ar ne jau kiekvieno apsisprendimas. Nezinau kaip ten su elektra, bet manau nekils problemu nes mokesyte uz panaudota elektra pagal skaitliuka ir tiek o vat su vandeniu sunkiau, nes sildymo tekejai neturi galimybiu apskaiciuoti sildomu grindu paimama ir atiduodama siluma.Kita vertus nezinau koks pas jus sildymas, nes galima gi ir prie duju prijungt nebutinai nuo radioatoriu ar nuo gyvatuko. g.gif Nat ne zinau ar verta jum del tokio plotelio tiek vargo turet, nepigus malonumas tokias grindys irengti.
Vandeniu sildomos grindys
Papildyta:
QUOTE(Mergiona @ 2011 04 02, 16:24)
O kiek ta kaina grindinio (elektrinio sildymo)?

O su langais iki grindu nezinau ar imanoma kad nedvelktu saltis, juk prie paprasto lanko irgi salciau nei kambario gilumoje, stiklas pats labai saltas.

Kokibiskas apsiltinimas + geras langas puikiai gelbsti. smile.gif
Ps. vieno peketo langas vargiai ar pades.Apsiltinimas turi buti ne tik is lauko puses, grindys toje vietoje tai yra po langu turi buti izoliuoti nuo sienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata_Bo: 02 balandžio 2011 - 14:58
QUOTE(Diax @ 2011 04 02, 00:24)

Dabar esu radusi vieną idėją (kuri trauktų ne tik mano vaikus, bet ir jų draugus pas mus į namus hihihi.gif ). Per vieną laidą girdėjau, kad yra kažkokie dažai, kuriais nudažius sieną, ją galima naudoti kaip lentą - piešti kreidelėmis, ją valyti...  wub.gif Gal žinote kur jų rasti?  g.gif

senukuose matėm apie 20 Lt skarbonkė kainuoja. smile.gif man irgi patinka šitas variantas thumbup.gif

pvz
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 04 02, 01:03)
taip, nerealu  wub.gif O kur tokiu tapetu gaut?  bigsmile.gif

O gal isduosit paslapti kiek tie "balkono griovymo darbai" kainavo ir ar nesalta ten?

tapetus pirkom Klaipedoj "Senukuose". Paprasti, popieriniai, ne is brangiuju.

Kiek kainavo griovimo darbai, nepasakysiu, nes darem viso buto remonta, tai kiek kainavo vien balkonas nezinau.
Del saltumo, tai tikrai nesalta schmoll.gif Bet apsiltinta isties labai gerai. Ir zinoma, perkeltas radiatorius itakos tam turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blond: 02 balandžio 2011 - 19:46
QUOTE(Mergiona @ 2011 04 02, 14:24)

Ir pačios grindys šaltos mirksiukas.gif Pas kaimynus juk neapšiltinta, o ir ta perdanga labai plonytė.

QUOTE(memelietė @ 2011 04 02, 16:02)
senukuose matėm apie 20 Lt skarbonkė kainuoja.  smile.gif man irgi patinka šitas variantas  thumbup.gif

pvz

bigsmile.gif Ačiū. Net negalvojau, kad įmanoma ir senukuose tokių gėrių rasti biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, gal galite kanors pasiulyti is uzuolaidu (nebrangiai) berniuko kambariui. reikia naktiniu ryzkiu spalvotu, kotai nerandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet @ 2011 03 30, 21:05)
Šiais tapetais tapetavom visą vaikų kambarį. Atrodo tikrai šauniai  thumbup.gif  thumbup.gif  nesitikėjau, kad taip gerai bus. Dėsim vienspalvius baldus, todėl manau nebus marga

na mes planavom dvi sienas tapetuot, bet kai viena isklijavom pasirode kad per marga gali buti g.gif

QUOTE(Susena @ 2011 03 30, 20:41)
Jei gali įmesk nuotraukėlę ax.gif

na nufotgrafavau kazkaip smile.gif kambarys didelis netelpa visas tai po kampa sudesiu biggrin.gif
taskuciai:
user posted image
stogas slaitinis tai jie ant mazosios sienos
user posted image
kitos dvi sienos
user posted image
user posted image
Geleti tapetai turi roziniu akcentu (burbuliukai, gelyciu viduriukai) tai visai neblogai susisauke su rozinem sienom.

Dabar reikia sviestuvu, elektros jungikliu ir baldu. Tik tiek smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2011 04 02, 00:24)
Dabar esu radusi vieną idėją (kuri trauktų ne tik mano vaikus, bet ir jų draugus pas mus į namus hihihi.gif ). Per vieną laidą girdėjau, kad yra kažkokie dažai, kuriais nudažius sieną, ją galima naudoti kaip lentą - piešti kreidelėmis, ją valyti...  wub.gif Gal žinote kur jų rasti?  g.gif

Draugau išsudažė dalį sienos taip - tik ne juodai, o žaliai. Vaikams labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2011 04 03, 13:01)
na mes planavom dvi sienas tapetuot, bet kai viena isklijavom pasirode kad per marga gali buti  g.gif
na nufotgrafavau kazkaip smile.gif

gražu wub.gif man parūpo lubos g.gif iš kokio materiolo jos? kažkaip galvoju, gal ne plastikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2011 04 03, 14:01)
gražu  wub.gif man parūpo lubos  g.gif iš kokio materiolo jos? kažkaip galvoju, gal ne plastikas  g.gif

tikrai ne smile.gif medines lenteles cia.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2011 03 28, 15:21)
Kazkada zadejau parodyt, kaip igyvendinom vaiku kambario baldu ideja pagal siuos pavyzdzius arredo baldai.

Taiva, kas gavosi Vaiku kambarys.  ax.gif

Sveiki,

jungiuosi ir aš į Jūsų būrį 4u.gif

Pumpica,

Labai gražūs baldeliai 4u.gif ir žaislų tvarka pas Jus ideali mirksiukas.gif Turiu klausimą apie kilimą blush2.gif Jis iš Ikejos? Ar patenkinti jo kokybe?
Ačiū mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Braita @ 2011 04 03, 14:20)
Draugau išsudažė dalį sienos taip - tik ne juodai, o žaliai. Vaikams labai patinka  thumbup.gif

O ar lengvai nusivalo tos kreidelės? Mane labai intriguoja tokios sienos ar baldu dalys, bet bijau, kad bus "didelė balta buza" doh.gif Dabar merginos kambaryje yra maža gėlė, kurioje rašyti gali, sunkiai valosi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 04 03, 10:46)

O ar lengvai nusivalo tos kreidelės? Mane labai intriguoja tokios sienos ar baldu dalys, bet bijau, kad bus "didelė balta buza" doh.gif  Dabar merginos kambaryje yra maža gėlė, kurioje rašyti gali, sunkiai valosi sad.gif

Na pas mus molbertas, principas toks pat tik ne siena, o plokstes gabalas nudazytas tais dazais, tai valosi labai lengvai, tiesiog dregnu skudureliu 4u.gif
Atsakyti