Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Sigitano, gražus kambariukas, patinka baldelių išdėstymas, man patinka kaip spalvos dera tarpusavyje, toks jaukus ir tvarkingas smile.gif Tik dėl TV pagalvočiau, aš atimčiau ir seną ir naujo nepirkčiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2011 03 07, 13:53)
Sigitano, gražus kambariukas, patinka baldelių išdėstymas, man patinka kaip spalvos dera tarpusavyje, toks jaukus ir tvarkingas smile.gif Tik dėl TV pagalvočiau, aš atimčiau ir seną ir naujo nepirkčiau tongue.gif

aš irgi norėjau psisakyti dėl TV, bet čia jau kiekvienos šeimos reikalas nuspręsti koks vaikų ir TV santykis bus namuose. mes tai TV išvis norėtume atsisakyti, bet retkarčiais norisi kokį filmą pažiūrėti ax.gif , na bet nei vaikų kambariuose, nei mūsų miegamajame, ir greičiausiai svetainėj TV nebus. TV gyvens palėpėje ir bus žiūrimas tik retkarčiai ir ribotą laiką ir nebeleką mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 07 kovo 2011 - 13:04
Aciu merginos, as pati labai dziaugiuosi musu kambariuku.
QUOTE(smileja @ 2011 03 07, 13:53)

Kas del TV... As irgi gana pries TV, bet kadangi mes ji ziurim mazai, tai kazkaip nebijau, nes taip ir mums patogiau, kai kartais bent zinias norim paziureti, ar kazka, o rodo koki vaikiska filmuka smile.gif
Esme tame, kad mes labai mazai laiko bunam namie, nes kasdien merginos turi burelius, tai TV ziureti nera kada. O labiausiai jis mus gelbsti sestadieniais ryte, kai mes norim nors kiek pamiegoti, tai jos isijungia filmukus ir ziuri, kol mes pabundam. Neprisirise jos prie TV visai. O siaip gyvenime to neisvengsim.
Matosi ten ir kompas kad stovi, bet jis tik stovi, labai retais atvejais ijungiam koki dvd. Todel norime nupirkti TV su DVD ir USB Ir kad vietos maziau uzimtu
Jos turi ir taip iki valios ka veikti ir be TV biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 03 07, 14:07)
Aciu merginos, as pati labai dziaugiuosi musu kambariuku.

Kas del TV... As irgi gana pries TV, bet kadangi mes ji ziurim mazai, tai kazkaip nebijau, nes taip ir mums patogiau, kai kartais bent zinias norim paziureti, ar kazka, o rodo koki vaikiska filmuka smile.gif
Esme tame, kad mes labai mazai laiko bunam namie, nes kasdien merginos turi burelius, tai TV ziureti nera kada. O labiausiai jis mus gelbsti sestadieniais ryte, kai mes norim nors kiek pamiegoti, tai jos isijungia filmukus ir ziuri, kol mes pabundam. Neprisirise jos prie TV visai. O siaip gyvenime to neisvengsim.
Matosi ten ir kompas kad stovi, bet jis tik stovi, labai retais atvejais ijungiam koki dvd. Todel norime nupirkti TV su DVD ir USB Ir kad vietos maziau uzimtu
Jos turi ir taip iki valios ka veikti ir be TV  biggrin.gif

thumbup.gif šaunuoliai tėveliai, kad taip dukrytes išauklėjot. 4u.gif O tai kitą kart baisu žiūrėt kaip vaikai jau paraudusiom akim į tą TV ar kompą spokso, o ten juk mažai ką gero gali pamatyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 03 07, 14:11)
thumbup.gif šaunuoliai tėveliai, kad taip dukrytes išauklėjot.  4u.gif  O tai kitą kart baisu žiūrėt kaip vaikai jau paraudusiom akim į  tą TV ar kompą spokso, o ten juk mažai ką gero gali pamatyti  doh.gif

Jo mes patys mazai ziurim smile.gif
O saviskes pvezioju po burelius visokius, tai vakar grizus tik i lovas smile.gif Kartais va gerai, jau ir lovoj kokios ka paziuret, kad nesedetu ilgai. Nes va dabar labai choru karus ziuri, o sekmadieni vakare, tai nusiprasuia, ir leidziu paziureti dar, ir aisku daznai net uzmiega pavargusios jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 03 07, 13:07)
Jos turi ir taip iki valios ka veikti ir be TV  biggrin.gif

ir puiku, šaunuolės 4u.gif gerai, kai tėveliai riboja sėdėjimus prie TV, mes irgi stengiamės taip daryti, spės dar prisižiūrėti irnesakyk.gif Neturiu aš labai nieko prieš TV vaikų kambaryje kai jis naudojamas protingai, bet jei naudojamas būtų kaip užmigimo priemonė kas vakarą, tai nežinau nežinau..
Atsakyti
gal kas turit kokių idėjų kaip būtų galima išnaudoti palėpę vaikų siautėjimui? miegamieji bus antram aukšte, o palėpę norim paverst į tokią aktyvios veiklos zoną. vietos nemažai. gal kas matėt kur kokių įdomybių... na kad vaikams būtų ir smagu ir naudinga, kai lauke lyja ar šalta... ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 07 kovo 2011 - 14:26
QUOTE(memelietė @ 2011 03 07, 15:22)
gal kas turit kokių idėjų kaip būtų galima išnaudoti palėpę vaikų siautėjimui? miegamieji bus antram aukšte, o palėpę norim paverst į tokią aktyvios veiklos zoną. vietos nemažai. gal kas matėt kur kokių įdomybių... na kad vaikams būtų ir smagu ir naudinga, kai lauke lyja ar šalta...  ax.gif

Manau čia neblogas pavyzdys: http://www.dacha.tv/...gphpujird7wi2i/
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 07, 15:28)

o wau thumbup.gif visas pramogų komleksas bigsmile.gif ir labai panašu į tai ką įsivaizdavom, na tik mes jaukiau norėtume padaryti ax.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 03 07, 15:22)
gal kas turit kokių idėjų kaip būtų galima išnaudoti palėpę vaikų siautėjimui? miegamieji bus antram aukšte, o palėpę norim paverst į tokią aktyvios veiklos zoną. vietos nemažai. gal kas matėt kur kokių įdomybių... na kad vaikams būtų ir smagu ir naudinga, kai lauke lyja ar šalta...  ax.gif

Cia visko galima prigalvoti,dauk vietos ir patalpa idomi 4u.gif Tik as kazkaip noreciau,kad sviesos daugiau butu,ir bandyciau langa pakeisti didesniu rolleyes.gif Bet cia aisku tik mano nuomone blush2.gif Ir aisku,zaidimu vieta daryciau siltomis ryskesnemis spalvomis wub.gif

Paziurekit koki idomu nameli radau,tik neaisku kam jis skirtas smile.gif Ar eina i vidu jo patekti g.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziviliuke96 @ 2011 03 07, 18:23)
Paziurekit koki idomu nameli radau,tik neaisku kam jis skirtas  smile.gif Ar eina i vidu jo patekti g.gif   biggrin.gif

Tai greiciausiai kad eina, juk laiptukai tai yra, ir berniukas matosi ten virsuje stovi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 03 07, 04:34)
Na pagaliau ir mano žadėtos foto iš mano merginų kambariuko.

Saunus kambariukas 4u.gif Tik mano akim ziurint jame yra vienintelis blogis - tai lentinos virs lovu, ir dar ten, kur miegant, yra vaikiska galvyte g.gif Mane asmeniskai tokie sprendimai truputi baugina unsure.gif
Atsakyti