Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Sigitano @ 2011 03 31, 15:26)
As jeigu tik tureciau galimybe, daryciau kol mazi vaikaiviena miegamaji abiems, ir kita kambari padaryciau zaidimu kambariu. Nes ir vaikams tikrai kol mazi smagu miegoti tam paciam kambaryje, o ir galima miegamajame geriau palaikyti svara, na as kalbu apie dulkiu buvima, nes kur yra daug zaislu ir kitu daiktu, automatiskai jame daugiau laikosi ir dulkiu neisvengiamai. O juk vaikai juk vis viena megsta zaisti kartu buti kartu, tai taip issisprendzia ir tas klausimas, kad uzteks ir bendru zaislu, ir nereiks sakyti, kodel pas viena kambary yra koks nors meskinas, ar  garazas, barbiu namas, o kitame nera smile.gif Na cia mano nuomone, bet as daryciau tik bendra miegamaji, o veliau kai paauga ir nori privatumo, atskirti. smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o aš daryčiau visgi vieną bendrą kambarį, tik suskirstyčiau zonomis. tarkim ten, kur stovėtų vaikų lovytės - jokių žaislų, aplinka tokia labiau miegui skirta. Galima netgis užuolaidėlės arba širma atskirti, kad būtų jaukiau. O va žaidimams liktų daugiau ploto thumbup.gif Ypač taip labai fainai gaunasi, jei kambarys ne stačiakamps ar kvadratas, o yra kokia niša ar tiesiog kambario susiaurėjimas, kurį būtų galima išnaudoti miego zonai.
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2011 03 31, 15:15)
Sveikos, reikia jūsų patarimo. Ar mažiems vaikams geriau gyventi didesniame kambaryje kartu, ar nuo mažens atskiruose mažesniuose? Šiuo metu statome namą ir nusprendžiau, kad gal vaikams, kol jie maži, būtų drąsiau gyventi viename kambaryje, be to daug daugiau erdves žaisti (~30 kv.m.), o jiems paaugus kambarį padalinti į du atskirus. Kokios jūsų nuomonės?

mes irgi sprendėm šitą problemą smile.gif pradžioj lyg ir buvom nusprendę vieną kambarį daryt, bet vis gi dabar jau persigalvojom ax.gif dukra dabar turi savo atskirą kambarį ir regis naujam name irgi nepageidaus dalytis jo su broliu smile.gif taigi dukrytei darysim jos mergaitišką miegamąjį, o pipiras turės savo mašinų karalystę... mirksiukas.gif o palėpėj dar padarysim bendrą žaidimų zoną

kai abu vaikai nuo mažumės kartu tai ir kartu visada būti smagiau, ypač kaip spėju dvynukams mirksiukas.gif taip, kad jeigu taip kaip spėju, jums geriau vieną bendrą daryt 4u.gif
Atsakyti
...Jei,turėčiau galimybę...tai daryčiau 1 kambarį žaidimų, o kitą -miegui. Jiems miegot abiem drąsiau. biggrin.gif Nors kartais mūsų sūnelis pradeda sesei trukdyt...vis nori pasikalbėt, jis darželį dar pietų miego eina, o sesė jau mokyklon keliauj, ir parėjus pietų miegelio nebemiega biggrin.gif
O jei labai labai labai leistų galimybės, tai,kai vaikaii paaugtų -ten kur jų atskiri miegamieji-padėčiau rašuomuosius stalus, ir dar vieną žaidimų kambarį biggrin.gif .vadinasi man reiktų skirti vaikams 3 kambarius biggrin.gif Niu bet juk svajot galima. g.gif dabar turim 1 kambarį vaikams -ten ir miega jie,ir žaidžia, ir pamokas ruoš.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2011 03 31, 15:15)
Sveikos, reikia jūsų patarimo. Ar mažiems vaikams geriau gyventi didesniame kambaryje kartu, ar nuo mažens atskiruose mažesniuose? Šiuo metu statome namą ir nusprendžiau, kad gal vaikams, kol jie maži, būtų drąsiau gyventi viename kambaryje, be to daug daugiau erdves žaisti (~30 kv.m.), o jiems paaugus kambarį padalinti į du atskirus. Kokios jūsų nuomonės?

as ta tema buvau iskelus beveik pries 4 metus biggrin.gif nuomones labai skyresi pagal kiekvieno augta patirti: kas neturejo kambario, tas siule dalint ir atv. Bet as uzaugau nors ir su broliu vienam kambari, man atskiro net nesinorejo biggrin.gif todel saviskiams bernams palikau 30 kv. viena bendra su atskirom zonom miego biggrin.gif kaip ir gavosi 2 miegamos zonos ir bendra zaidimu, nu dar galima iskirt rasomojo stalo zona biggrin.gif 4u.gif Bet man labai patiko ir tas metas (iki 2ju metu), kai visi miegojom miegamajam, oryte, atsikelus ir paklojus lovas, durys uzsidaro iki vakaro ir ten nieks nelandzioja. Gyvenimas isejus is miegamojo vyko vaikams zaidimu kamb, mums salione ar virtuvej 4u.gif
Atsakyti
ačiū už atsakymus, reiks per šį savaitgalį apsispręsti, nes kaip tik pertvaros mūrijamos šiuo metu. O tas vieno kambario klausimas irgi kilo iš patirties - sesuo būdama maža bijojo viena miegoti, tai pagalvojau, kad vaikams tas pats gali būti 4u.gif o iš tiesų, tai kažkaip nesusimasčiau, kad jie gali miegoti viename kambaryje, o žaisti kitame biggrin.gif puiki mintis smile.gif
Atsakyti
Kai ūgtelėjęs vaikas (3-5 m.) pradeda intensyviau piešti, rašyti ir pan. ar perkat rašomuosius stalus su kėdėm? Ką manot apie "augančius baldus" http://www.vadasiga....ugantys_baldai/ ? ar verta pirkti? Kur aplamai jūsų vaikai piešia, lipdo ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2011 03 31, 22:11)
Kai ūgtelėjęs vaikas (3-5 m.) pradeda intensyviau piešti, rašyti ir pan. ar perkat rašomuosius stalus su kėdėm? Ką manot apie "augančius baldus" http://www.vadasiga....ugantys_baldai/ ? ar verta pirkti?  Kur aplamai jūsų vaikai piešia, lipdo ir t.t.?

Mano dukrytei 4 metukai, tai tikrai nejaučiam poreikio rašomajam stalui. Nuo mažų dienų turime štai tokį staliuką http://www.voresta.l.....l rausvas.JPG kuriuo kiekvieną dieną ir naudojamės piešimams, lipdymams, karpymams ir kitokiai veiklai.
Šitas staliukas dar metams tikrai turėtų tikti.
Taip pat turime apvalų Ikea staliuką http://www.ikea.com/...oducts/20168649 kuris taip pat artimiausius metus dar turėtų būti geras.

3-5 metų vaikui galima nupirkti ir augantį staliuką, bet nebūtinai rašomąjį. Kaip pavyzdys būtų Ikea staliukas http://www.ikea.com/...oducts/40147180 kurio aukštis reguliuojasi nuo 48 iki 60 cm.
Atsakyti
Sveikos, labai seniai ziurineju nuotraukas "vaiku kambario" temoje ir siaip inete. Gal turite kazkas patirties ir galite atsakyti: visi (beveik visi) siulomi variantai na nerealus margumynas, spalvu ivairove, sodriu, ryskiu, visur lentyneliu, lentukiu, niekaliuku ir niekuciu visokiu pristatyta, kilimukas ir dar vienas kilimukas, kedute, staliukas, foteliukas, komodukas, lovyte, sekcija, dar deze zaislams. Ar tikrai tokie kambariai yra gerai? vietos nulis, nuo spalvu man tik ziurint akis skauda, o gyvent tokiam margumyne? Arba cia toks vaiku skonis ir jiems gerai? g.gif Kiek laiko reikia tas visas lentyneles nusluostyt ir tos daikciukus sudeliot?
Papildyta:
Na kad ir sitie:

QUOTE(memelietė @ 2011 03 30, 17:03)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Skandinaviški vaikų kambariai  wub.gif

Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2011 03 28, 15:21)
Kazkada zadejau parodyt, kaip igyvendinom vaiku kambario baldu ideja pagal siuos pavyzdzius arredo baldai.

Taiva, kas gavosi Vaiku kambarys.  ax.gif

o gal galetumet pasakyti kiek kvadratu kambarys, labai man okios lovos patinka bet nezinau ar tilptu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 01 balandžio 2011 - 02:14
QUOTE(Mergiona @ 2011 04 01, 03:21)
Sveikos, labai seniai ziurineju nuotraukas "vaiku kambario" temoje ir siaip inete. Gal turite kazkas patirties ir galite atsakyti: visi (beveik visi) siulomi variantai na nerealus margumynas, spalvu ivairove, sodriu, ryskiu, visur lentyneliu, lentukiu, niekaliuku ir niekuciu visokiu pristatyta, kilimukas ir dar vienas kilimukas, kedute, staliukas, foteliukas, komodukas, lovyte, sekcija, dar deze zaislams. Ar tikrai tokie kambariai yra gerai? vietos nulis, nuo spalvu man tik ziurint akis skauda, o gyvent tokiam margumyne? Arba cia toks vaiku skonis ir jiems gerai?  g.gif Kiek laiko reikia tas visas lentyneles nusluostyt ir tos daikciukus sudeliot?
Papildyta:
Na kad ir sitie:

na šitie išskyrus antrą man tikrai neartodo labai margi smile.gif sutinku, kad vaikui reikia ir vietos palikt, bet žaislus ir daiktus irgi reikia sudėliot kažkur. spalvų vaiko pasauliui irgi reikia, be abejo niekur nereikia persistengt mirksiukas.gif reikia atkreipti dėmesį ir į pačio vaiko charakterį ir pomėgius. didesnis vaikas ir pats jau gali nupasakoti ko jis norėtų. bet man atrodo kad vaikams patinka spalvos.

aš galvoju apie šviesius arba natūralios medienos spalvos baldus ir spalvingą tekstilę. gal būt vieną sieną tapetuot žaismingais tapetais. o daugiau spalvų priduos žaislai smile.gif
Atsakyti
O atviros erdves? Lentynos visokios? Gi negules visi tie zaisliukai pagal spalvas kaip nuotraukoje sudeliota, amzinos betvarkes vaizdas bus, kruvom bus sumesta arba eisi is proto kiekviena daikciuka deliodama ir dulkes valydama nuo visko. Ar man tik taip atrodo?

is tu nuotrauku man ketvirta tik beziurint akyse raibsta, antras tai isvis sunku isivaizduot, tas bantas ant sienos kokiu budu valomas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 01 balandžio 2011 - 10:15
QUOTE(xjurga @ 2011 04 01, 03:40)
Mano dukrytei 4 metukai, tai tikrai nejaučiam poreikio rašomajam stalui. Nuo mažų dienų turime štai tokį staliuką http://www.voresta.l.....l rausvas.JPG kuriuo kiekvieną dieną ir naudojamės piešimams, lipdymams, karpymams ir kitokiai veiklai.
Šitas staliukas dar metams tikrai turėtų tikti.
Taip pat turime apvalų Ikea staliuką http://www.ikea.com/...oducts/20168649 kuris taip pat artimiausius metus dar turėtų būti geras.

3-5 metų vaikui galima nupirkti ir augantį staliuką, bet nebūtinai rašomąjį. Kaip pavyzdys būtų Ikea staliukas http://www.ikea.com/...oducts/40147180 kurio aukštis reguliuojasi nuo 48 iki 60 cm.

Ačiū 4u.gif o kur tokių baldų galima įsigyt? pagal užsakymus gal daryt? g.gif
Atsakyti